Šola za starše - LJ - ta mesec (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Una -> Šola za starše - LJ - ta mesec (3.3.2008 9:15:14)

Hej!

Danes se začne v lj. porodnišnici Šola za starše. Šla sem po tiste nalepke v porodnišnico in sem pozabila vprašat nekaj stvari, zato se obračam na vas. Zanima me:
* ali je pred pričetkom potrebno prijaviti tudi spremljevalca?
* a je očetu potrebno hoditi, če je sem hodil že 4 leta nazaj?
* a je meni sploh nujno hoditi na ta predavanja (če sem že hodila)?

Sem hodila točno 4 leta nazaj, pa sem pozabila, kako je to šlo takrat.

Najlepša hvala.

arsha -> RE: Šola za starše - LJ - ta mesec (3.3.2008 9:19:57)

Una, sicer ti ne znam odgovoriti na vprašanja, razen na to, da sem skor ziher da ti ni treba iti še 1x.

Imam pa sama 1 vprašanje:
KDAJ je začetek?

urskas -> RE: Šola za starše - LJ - ta mesec (3.3.2008 9:20:36)

jaz v drugo nisem šla, ker sem od prve in od prakse vedela čisto vse, kar moram vedeti. Tudi mož v drugo ni hodil. niti po nalepke nisem šla. So mi vse zrihtali ob prihodu.
Za spremljevalca mislim, da ni potrebno nič prijavljati.

špelin@ -> RE: Šola za starše - LJ - ta mesec (3.3.2008 9:23:20)

IZVIRNO SPOROČILO: arsha
Imam pa sama 1 vprašanje:
KDAJ je začetek?

KLIK

lunastar -> RE: Šola za starše - LJ - ta mesec (3.3.2008 11:02:13)

začne se ob 16, 18 in en termin je dopoldne. Nikogar ni potrebno prijaviti. Samo tja prideta in je!

Una -> RE: Šola za starše - LJ - ta mesec (3.3.2008 11:14:00)

Mah, sej vem, da mi ni treba hodit tja, ampak bi pa šla na ene par predavanj, da "obnovim znanje" (predvsem kaj je potrebno met za porodnišnico, kakšne in koliko prvih oblekic...). 

tancho -> RE: Šola za starše - LJ - ta mesec (3.3.2008 15:11:32)

IZVIRNO SPOROČILO: Una

Mah, sej vem, da mi ni treba hodit tja, ampak bi pa šla na ene par predavanj, da "obnovim znanje" (predvsem kaj je potrebno met za porodnišnico, kakšne in koliko prvih oblekic...). 

Nobenemu od vaju ni potrebno hoditi na predavanja-je rekla babica, da s tem ne bo komlicirala...lahko pa greš danes na uvodno predavanje in boš tam dobila urnik predavanj in se potem odločiš na katera predavanja bi hodila...

eole -> RE: Šola za starše - LJ - ta mesec (4.3.2008 9:17:10)

punce, jaz grem v MŠ drug mesec, pa me zanima, če se je treba prej prijaviti. in če ja kje in koliko časa prej?

Taula -> RE: Šola za starše - LJ - ta mesec (4.3.2008 13:24:09)

Če greš v porodnišnico, dvigneš le nalepko. Nič se ne prijaviš. Če greš npr. v Šiško se tudi nič ne prijaviš, le prideš na predavanje.

cv3rklic4 -> RE: Šola za starše - LJ - ta mesec (12.3.2008 14:27:40)

Živjo,
mogoče eno malo hecno vprašanje - za kakšne nalepke gre - a lahko greš poslušat tudi brez tega, da jih dvigneš v sprejemni pisarni? Kakšna je sploh njihova funkcija? V bistvu bi rada šla drug mesec malo poslušat, pa se sploh ne bi nič prijavila. 

ninki -> RE: Šola za starše - LJ - ta mesec (13.3.2008 21:01:32)

Oj Una! imam odgovor na vprašanje. Jaz sem klicala prejšni teden,če mora moj mož na tečaj ker je bil že točno pred štirimi leti pa mi je babica rekla da ne da mu bodo samo napisali novo potrdilo ker ga imajo itak v evidenci. Sem pa danes šla samo na porod in dihanje in je bilo čist ok da malo ponoviš (to so prva porodna doba, druga in tretja). Danes smo imeli prvo, v torek pa še vstali dve in potem dobiš štempiljko, da si bila na tečaju . To je to, meni je blo uredu k mal se skupaj ponoviš.
lp[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

Stran: [1]