ada2
|
ko se spat spravim se pa iz vseh kotov vlijete, kot naši pajki sicer pa sem bila včeraj preveč raz , in je bolje, da sem šla spat. namreč... moram vam povedat, da mi boste kak objem poslale (čeprav mi je danes že malo smešno, ampak niti slučajno ne mislim pokazat, da mi je smešno...) no, torej,,, martinovo je in pri nas cel kup nekih žurov in koncertov, med drugim dragojevič, langa... in seveda moj je kar podaljšal službo do pozne noči (pa tako božansko rižoto sem za kosilo pripravila )... in ker je bil petek in ima nuša balet in smo s sosedi zmenjeni, da oni punci (nušo in njihovo) peljejo, mi jih gremo iskat, sem nekako pričakovala, da bo doma do 20.00 (balet se konča ob 20.15 + 15 minut, da se počasnele preoblečejo ). in ker ga do 5 minut do 8 še ni bilo sem imela torej 2 možnosti: 1. iti z atijevim avtom in prositi starša, da malo posluhneta v zgornji štuk, če bi slučajno adam vstal (glih je namrec sel v posteljo) ali 2. da grem z rezervnim kljucem po nas avto ...... in sem se odlocila za 2. moznost..... klicem ga in povem, pa mi rece, da je avto na ribniku ( to je pribl. 300 m od nase hise proti ljutomeru) grem.... pridem tja avta nikjer ga klicem 10x zaporedoma..... nic!!!!!! sibam po dezu na drugi konec mesta in tam.... na plocniku pred prireditvenim placom nas avto skoraj me je raygnalo od jeze.....