|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moja porodna izkušnja
29.1.2005 15:26:59   
Tina26
Kot sem vam že prejšnjič obljubila, vam sedaj napišem še svojo porodno izkušnjo.
22.01.2005 ob 10.52 je na ta svet prijokala še ena lepotička, ki je dobila ime Nika Tia. 9nebesa Vse se je začelo le nekaj ur prej ob 5.20, ko mi je začela odtekati voda. Ker popadkov takrat še ni bilo, sem šla še malo počivat in zbudit bodočega srečnega očka. Kmalu so se začeli rahli popadki z presledkom samo dveh minut, zato sem se samo hitro umila in odpravila v Ljubljansko porodnišnico.
Ko sva prispela tja, sem bila odprta že 4 centimetre, zato so me kar hitro poslali na priprave za porod. Tam so ugotovili, da sem pol ure kasneje, odprta že 6 centimetrov, zato so me samo obrili, klistirja pa nisem dobila in že smo bili na poti v porodno sobo št.6. Tam me je pričakala babica Elizabeta Bernard, ki mi je pri porodu zelo pomagala.
Po dveh urah predihavanja popadkov, se je končno približal čas iztisa. Pri samem porodu je pomagala tudi babica Lila, ki mi je pomagala tako, da se je uprla na moj trebuh. No med samim potiskanjem pa se je zgodilo, da sem babico Lilo ugriznila v roko :hudicek: in takrat sem se tudi raztrgala, tako da je bilo poleg prerezanega presredka potrebno kar konkretno notranje šivanje. No in takoj po tem je sledil najlepši dogodek v mojem življenju – dobila sem zdravo, 50 cm. veliko, 3110 g. težko deklico Niko Tio,9nebesa z obsegom glavice 33 cm., ki je po Epgarju dobila oceno 9. Ker se ni izluščila cela posteljica, so me potem pod narkozo še sčistili, nato pa sem končno lahko prvič podojila svojo hčerko. 9nebesa Možek :love: mi je ves čas pomagal s tem, da je umirjal moje dihanje in mi močil ustnice s kamilicami. Za spodbudo sem mu zelo hvaležna in mislim da brez njega ne bi zmogla.
Nato so me odpeljali na D oddelek, kjer so bile sestre (z eno izjemo) izredno prijazne, vedno pripravljene pomagati. Skratka z Lj. Porodnišnico sem bila zadovoljna, če pa bi mi omogočili še EA bi bil moj porod zares idealen.
Sedaj smo z našim angelčkom že doma in se pridno crkljamo.
L.P. Tina in Nika Tia :love: :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Moja porodna izkušnja
29.1.2005 15:46:16   
tinka-pepa
:bravo:čestitke, bodite zdravi in cartajte se veliko

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Moja porodna izkušnja
29.1.2005 16:04:14   
nita
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Čestitke še enkrat!!!

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Moja porodna izkušnja
29.1.2005 16:04:38   
puri
Čestitke tudi od mene!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Moja porodna izkušnja
29.1.2005 16:20:23   
Anonimen
:rozica::rozica:Čestitke!!!:rozica::rozica:

(odgovor članu Tina26)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Moja porodna izkušnja
29.1.2005 18:08:08   
Anonimen
Čestitke :rozica:.

(odgovor članu Tina26)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Moja porodna izkušnja
29.1.2005 18:27:08   
Mojca20
Čestitke Niki Tii in mamici:bravo::love:

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Moja porodna izkušnja
29.1.2005 18:32:48   
india
Lepo, Tina26, mi je prav všeč, da si zadovoljna s tem,kako je potekalo vse skupaj, moram ti povedati, da je tudi mene pri prvemporodu raztrgalo, pa sem potem rodila še 5x!!!
Tako, da se kar pripravi!!:)-:)-:)-
Čestitke še enkrat in lepo ropotajta z Niko Tio!!
LP, Miška:miska:

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Moja porodna izkušnja
30.1.2005 9:43:51   
buča
Ah kako lepo:bravo::bravo::bravo::((:bravo:

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Moja porodna izkušnja
30.1.2005 19:08:33   
kimi
Tina mislim, da je najhuje že mimo sedaj pa samo uživaj s svojo princesko.

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?