Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Izpad v javnosti-kako reagirati 28.3.2008 21:30:00
|
|
|
|
Rubin.
|
quote]IZVIRNO SPOROČILO: Mič II To me je totalno razkurilo. Ga zagrabim in dvignem. In takrat se je začela cela štala. Ne, cela stala se ni zacela takrat.... . Zacela se je, ko si TI postala totalno razkurjena. Se kar strinjam. Prvo je treba pri sebi začet, potem pa pri otroku.
|
|
|
|
RE: Izpad v javnosti-kako reagirati 29.3.2008 13:52:49
|
|
|
|
tins
|
Jaz pa najprej ne razumem zakaj se ni smel igrati z avtkom na tleh v čakalnici Sem isto pomislila. Sory, ampak če ste vzeli s sabo avtoček je nekako samoumevno, da se bo hotel z njim igrati na tleh, a ni??
< Sporočilo je popravil tins -- 29.3.2008 13:53:07 >
|
|
|
|
RE: Izpad v javnosti-kako reagirati 31.3.2008 11:54:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem opazila, da bi bilo po cepljenju kakšna sprememba, razen da je bila nekaj dni bolj sitkana. Naše "vpitje" se je začelo že pred cepljenjem pri enem letu, še vedno traja, je pa zelo odvisno od mene - če se pustim sprovocirat ali nisem dovolj dosledna, potem ga je veliko in dolgo traja, tudi cepetanje, metanje po tleh,krokodilje solze,.. če pa sem stroga in se držim pravil kot pijanec plota, potem so ti izbruhi dolgi mogoče pol minute. Takoj vidi, kdaj bo uspela nekaj izsilit in kdaj ne.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?