Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj vse delate iz regrata? 25.2.2008 12:15:12
|
|
|
|
urskas
|
pri nas v glavnem jemo regrad le v solati: z jajčkom, krompirjem, motovilcem, ocvirki, s hrehom, s šunko... Včasih za popestritev dodam še trobentice.
|
|
|
|
RE: kaj vse delate iz regrata? 25.2.2008 12:20:23
|
|
|
|
želva
|
Muška, kako pa narediš regratovo rižoto?Recept, prosim
|
|
|
|
RE: kaj vse delate iz regrata? 25.2.2008 12:22:19
|
|
|
|
muška
|
čisto simpl. prepražim čebulo, narežem regrat in ga vržem na čebulo in prepražim. Dam zraven riž, jušno kocko in skuham. To je to! Včasih naredim isto varianto tudi z rdečim radičem. Oboje je zelo dobro!
|
|
|
|
RE: kaj vse delate iz regrata? 25.2.2008 12:38:40
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Jaz pa včasih iz regrada naredim polpetke! Regrad narežem na drobno, dodam jajčko, moko in malo soli. Nastane taka gosta zmes . In z žlico jih dam ocvret v vroče olje. Lahko jih ješ kar tako ali pa jih uporabiš kot prilogo.
|
|
RE: kaj vse delate iz regrata? 25.2.2008 13:06:56
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška čisto simpl. prepražim čebulo, narežem regrat in ga vržem na čebulo in prepražim. Dam zraven riž, jušno kocko in skuham. To je to! Včasih naredim isto varianto tudi z rdečim radičem. Oboje je zelo dobro! U, tole bom pa nardila takoj, ko ga naberem!!! Sliši se zeloo dobro
|
|
|
|
RE: kaj vse delate iz regrata? 25.2.2008 13:42:38
|
|
|
|
muška
|
Vrtnica hvala, dobra ideja. Bo na vrsti jutri Anitka, hitro v akcijo, ne bo ti žal
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.2.2008 13:48:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj vse delate iz regrata? 25.2.2008 13:55:11
|
|
|
|
gojska
|
Mi tko jemo v solati S slaninio, kis mora vret ko ga daš solato. Sam na ta način redi , mojmu pa drgač dober ni
|
|
|
|
RE: kaj vse delate iz regrata? 25.2.2008 18:18:44
|
|
|
|
želva
|
muška, bo navrsti takoj ko bo pri nas kaj zraslo vrtnica79, ne sliši se slabo, sam se mi zdi velik dela, sm bolj lena za kuhat
|
|
|
|
RE: kaj vse delate iz regrata? 25.2.2008 18:56:25
|
|
|
|
muška
|
imam jutri namen preizkusit Vrtničin recept, če bo kaj časa za nabiranje regrata, pa javim, kak smo se napapcali
|
|
|
|
RE: kaj vse delate iz regrata? 27.2.2008 10:42:13
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Muška kaj ti je uspelo?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Jedi, ki ustavljajo driskoPreverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?