Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako odmrzniti hladilnik? 24.2.2008 13:15:39
|
|
|
|
taly82
|
Jaz imam Gorenjev hladilnik isto zgoraj hladilnik spodaj zmrzovalnik 3 predale, ravno zadnjič sem se spravila, da ga sčistim in odmrznem. Jaz imam zgoraj dva gumba eden je za zmrzovalnik eden za hladilnik, jaz sem izklopila najprej zmrzovalnik, da se mi je odtalil.. brala pa sem v garanciji in navodilih, da je najbolje, da se odtali sam, brez kakršnih koli sveč, tople vode.. Jaz se držim navodil od aparatov saj mislim, da niso zastonj napisani.. Mogoče malo pobrskaj, če imaš kje spravljena navodila..
|
|
|
|
RE: Kako odmrzniti hladilnik? 24.2.2008 13:39:51
|
|
|
|
Naja30
|
Če imaš samo en gumb, potem se bo cel izklopil, z zamrzovalnikom vred.
|
|
|
|
RE: Kako odmrzniti hladilnik? 24.2.2008 20:13:08
|
|
|
|
lotoska
|
Jaz zamrzovalnik izklopim, si pripravim čistila in podložim posodo, potem pa led s fenom stopim, zbrišem, počakam če še kej vode s kje priteče in to je to. Hladilnika v dveh letih odkar ga imam še nisem izklapljala. Ga sproti pucam.
< Sporočilo je popravil lotoska -- 24.2.2008 20:14:26 >
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.