Kako odmrzniti hladilnik? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

saraja -> Kako odmrzniti hladilnik? (24.2.2008 13:03:52)

Pozdravljene,

upam, da mi boste pomagali. Imam gorenjski hladilnik, ki je zgoraj normalni hladilnik, spodaj pa ločena dva predala za zmrzovanje. Kako naj samo spodnji del odtalim? Kje se odklopi? Moram cel hladilnik dati na 0, al posebej. Ker ko je tam zraven lučke gumbek pa je narisana mala zvezdica in velika zvezdica. A lahko vročo vodo dam not, za prejšnje čiščenje?

Plis pomagite!Ker se mudi!Z mesom, da se ne odtali in sladoled seveda![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

taly82 -> RE: Kako odmrzniti hladilnik? (24.2.2008 13:15:39)

Jaz imam Gorenjev hladilnik isto zgoraj hladilnik spodaj zmrzovalnik 3 predale, ravno zadnjič sem se spravila, da ga sčistim in odmrznem. Jaz imam zgoraj dva gumba eden je za zmrzovalnik eden za hladilnik, jaz sem izklopila najprej zmrzovalnik, da se mi je odtalil.. brala pa sem v garanciji in navodilih, da je najbolje, da se odtali sam, brez kakršnih koli sveč, tople vode..
Jaz se držim navodil od aparatov saj mislim, da niso zastonj napisani..
Mogoče malo pobrskaj, če imaš kje spravljena navodila..

Naja30 -> RE: Kako odmrzniti hladilnik? (24.2.2008 13:39:51)

Če imaš samo en gumb, potem se bo cel izklopil, z zamrzovalnikom vred.

lotoska -> RE: Kako odmrzniti hladilnik? (24.2.2008 20:13:08)

Jaz zamrzovalnik izklopim, si pripravim čistila in podložim posodo, potem pa led s fenom stopim, zbrišem, počakam če še kej vode s kje priteče in to je to. Hladilnika v dveh letih odkar ga imam še nisem izklapljala. Ga sproti pucam.

honey -> RE: Kako odmrzniti hladilnik? (25.2.2008 8:24:45)

Jaz pa odklopim kar cel hladilnik in potem sčistim zamrzovalni del. Pa saj je hitro - max. 2 uri in je že spet priklopljen. V tem času se pa tudi meso ne odtaja.

Stran: [1]