|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kajenje
24.2.2008 9:08:51   
Anonimen
Ali je vaš partner(če je kadilec),med poskušanjem zanositve prenehal kaditi ali je kadil?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kajenje
24.2.2008 9:11:49   
pikalonca
Sva oba 4 mesece prej nehala in sedaj oba ponosna, ker nisva po 3 letih začela nazaj kaditi. res upam, da me nikoli ne bo zlomilo in da bi še kdaj začela kadit, ker šele sedaj vidim kako je to brezveze, sploh pa dandanes drago user posted image .

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2008 17:07:14   
Anonimen
Res je. Js sem kadila 8 let sedaj že dobro leto ne in mi grejo čiki prav na živce. Pri nas doma vsi kadijo in men cote, glava obupno smrdijo. FUJ!

(odgovor članu pikalonca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2008 20:19:01   
*Mišika*
moj partner je prenehal kaditi 1,5 leta preden sva začela delati na user posted image .

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2008 22:14:30   
*talcy*
moj kadi redno kakih 7 let  pa nam je ratal vsakič v prvouser posted image

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2008 7:55:07   
murkica
Moj kadi že precej dolgo. Ratalo enkrat, končalo se je na žalost s SS. Jaz sem kadila, vendar sedaj že ene 4 leta ne!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2008 8:22:03   
tasa.m
A ma kajenje kaj vpliva na plodnost user posted image , moj kadi že več kot 10 let.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2008 15:58:03   
poli*
Baje, da dosti vpliva na plodnost, če moški kadi....no, potem je pa pri vsakemu drugače...enim rata takoj, drugim pa ne.
Me pa zanima, če je katera med nosečnostjo kadila??

Dobim kar norice user posted image , ko se spomnim na znanko, ki pričakuje aprila in kadi brez kančka slabe vesti! Joooj, če ti je pa otrok tako "malo" vreden, da ne moreš tega opustiti izključno zaradi njega...mislem ej!
Če pomislim: hiša s slabimi temelji ne stoji dolgo pokonci user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2008 16:54:43   
pikipu
Poli, veš na žalost je kar nekaj takih, ki med nosečnostjo kadijo. Ampak bolje, da kadijo, kot pa nehajo. Nočem delat reklame za nosečnice-kadilke, samo prenehanje kajenja zaradi nosečnosti, to je od danes na jutri je za telo zelo velik stres, ki otročku v trebuhu škodi bolj kot kajenje samo. Je pa res, da imajo takšni otročki zelo, zelo slabo popotnico za življenje: lahko se rodijo prezgodaj, s prenizko porodno težo, o drugih komplikacijah ne bi zgubljala besed. Najbolje je nehati kaditi pred nosečnostjo, da se telo očisti strupov in navadi na novo stanje. Se pa strinjam s tabo o slabih temeljih - takšni starši so slab zgled, pa še otroci so neprestano pod vplivom dima, temu se težko izogneš.

Sama sem 16 let kadila in kar naenkrat nehala, ker mi je začelo smrdeti, pa takrat še nisem bila noseča. In hvala bogu, da sem se tako odločila.

Kako kajenje vpliva na plodnost moških, je pač tako, da je možnost, da so manj plodni, samo posledice tega so manjše, kot pri ženskah, ki so ali pa bodo noseče.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2008 17:11:02   
BlackyMouse
IZVIRNO SPOROČILO: pikipu

takšni starši so slab zgled, pa še otroci so neprestano pod vplivom dima, temu se težko izogneš.

Po eni strani je res, po drugi spet ne. Sama sem v nosečnosti kadila, za kar mi je zelo žal. A sedaj pred sinom ne kadim, grem ven. Če sva na sprehodu, kadim tako, da ne pride dim do njega. Tako, da to po mojem mnenju ne bo držalo za vse, ampak le nekatere.

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.2.2008 20:11:42   
semika
Večer,

strinjam se z pikipu da je bolje kaditi kot pa opustiti predvsem zaradi nervoze ki lahko pusti na otroku večje posledice kot pa zelo zmerno kaditi. Moja sodelavka je bila strastna kadilka, ko pa je zanosila je zmanjšala na 2-3 cigarete na dan (zadnja dva meseca pa tako ni kadila ker ji ni pasalo, ni ji pa smrdelo). Naša sončica se je rodila na rok, imela je skoraj 4 kile in danes je zdava 5 letna punca. Samo zmernost in vse je OK.

LP Semika

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?