simona pirc
|
Težko napišem mnenje glede čigumijev, ker nisem velik uporabnik le teh. Sočustvujem pa s Pizemco, ki so jo nekatere tako napadle. Na forum hodim že od oktobra in sem le bralka. Šele včeraj sem se aktivno pridružila pa mi je bilo že zvečer žal, ker sm bila takoj rahlo napadena, ker nisem nečesa razumela. To je tudi razlog, da sem toliko mesecev le brala vaše izjave in se zraven velikokrat smejala ali pa tudi razburjala, ker je bilo napisano mnogo traparij. Meni osebno je moja ginekologinja še ta ponedeljek, ko sem ji omenila, da si znanje nabiram na RR rekla, da naj se tega poslužujem čim manj, ker je na njem veliko stvari, ki te lahko zbegajo. Pričakujem svojega prvega in se zavedam, da potrebujem čim več informacij. Škoda, da si veliko zadev ne upam niti vprašati na tem forumu. Sem se pa zavestno odločila, da svoje identitete ne bom skrivala, ker stojim za svojimi besedami. Lahko me pa primerjate tudi s svojimi otroki (kokr ste prej njo) in se celo z vami strinjam, da sem včasih res še pravi otrok, ki pa pričakuje . Tudi vi ne veste vsega, v to bodite prepričane, zato sem omenila, kaj mi je rekla moja ginekologinja. Bodite prepričane, da to stran redno spremlja.
|