|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Barvice za enoletnike
28.1.2005 10:45:55   
Nogavička
Hojla punce,

sem že iskala po forumih, pa nič takega našla.

Mi lahko katera pove, kje bi se dobile barvice za enoletnike oz. mlajše, to se pravi nestrupene, nelomljive, debele.

Včeraj smo že iskali v Babycentru, pa v Direndaju v Lj, pa jih nimajo in tudi s trgovkami si nismo mogli veliko pomagat - nimajo pojma.:grrr:

100x hvala, ker jih rabim za jutri (rojstni dan).

Tea
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Barvice za enoletnike
28.1.2005 10:48:30   
kofetek2010
Crayola - upam, da sem prav napisala (barvice te znamke imajo pri najboljšem sosedu, pa mislim da tudi v drugih Hypermarketih). So ful debele in krajše od navadih barvic, nemogoče da jo zlomi otrok. Glede nestrupenosti pa nisem prepričana - niti da so, niti da niso.

lp
jana73

(odgovor članu Nogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Barvice za enoletnike
28.1.2005 10:53:02   
aka
Z Maca smo kupiti barvice od Stabilo. Piše da so " non-toxic". Kupili v City park, v oni veliki papirnici, ki ne vem, kako se kliče. Jo boste takoj našle. Drugače pa Crayola. Ker so narejene za male otročičke upam, da niso strupene.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Barvice za enoletnike
28.1.2005 10:54:56   
JASNA D
Moja mož barvice kupiti v Interšparu! Gor pa piše (škatlo sem izgubila) *CREATIVE*SES NEDERLAND* Se pa spomnim, da je bila škatla zelene barve. Barvice so dolge 8,5 cm (pravkar izmerjeno) in debele 1 cm. naš jih daje pridno v usta in se šminka, pa ni drugih posledic, kot klovnovski obraz. Kupila pa sem tudi voščenke, ki jih ima še raje (tiste za bolj ta male pokavce! Na teh piše CRAYONS NON-TOXIC.

LP, Jasna

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Barvice za enoletnike
28.1.2005 10:55:23   
JASNA D
Voščenke so bile kupljene v Mercatorju.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Barvice za enoletnike
28.1.2005 14:25:05   
Anonimen
Mi smo kar flumastre kupile-Crayola-super washable.
Vse se spere z vodo.Timi uživa pobarva sebe pa mizo omare in nas:)-:)-:)-in kot po čudežu vse gre z mokro cunjo stran:)-:)-:)-9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Barvice za enoletnike
28.1.2005 17:55:18   
frutka_
Upam, da še nisi kupila, ker ti svetujem nakup ene posebne voščenke, ki jo imajo v BC.
To je voščenka, ki je v obliki žogice, male valda, da otrok lahko lepo prime. Ker otroci ne držijo barvic s palcem in kazalcem ampak s celo roko je ta idealna, ker jo drži kot žogico, ven pa iz vseh strani te voščeke kukajo barvne krogle, ki so voščenke. Toplo ti priporočam nakup le-te!So primerne za najmaljše ker so psebej prirejene za majhne ročice...

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Barvice za enoletnike
28.1.2005 22:19:12   
Anonimen
Frutka, imate te barvice v vrtcu? Ne znam si je niti približno predstavljat, kako to zgleda!!!

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Barvice za enoletnike
28.1.2005 23:12:31   
frutka_
Skutica!:angel::rozica::angel:

Ja kje hodita? :bravo:

Bom ti naslednjič na srečanje prinesla pokazat te didaktične pripomočke...hahaha!

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Barvice za enoletnike
29.1.2005 9:13:45   
Anonimen
Frutka, sem te že klicala. David je bolan, ima vneta ušeska,:( tako da se bolj zadržujeva v domačem kotu.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Barvice za enoletnike
29.1.2005 10:57:29   
frutka_
Zdaj takoj te bom poklicala nazaj, ker sem pozabila...sorry!:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Barvice za enoletnike
29.1.2005 11:08:58   
frutka_
no, pa sva se zmenili.;)

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Barvice za enoletnike
29.1.2005 17:00:49   
Anonimen
Konec dober, vse dobro! :)

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?