Barvice za enoletnike (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Nogavička -> Barvice za enoletnike (28.1.2005 10:45:55)

Hojla punce,

sem že iskala po forumih, pa nič takega našla.

Mi lahko katera pove, kje bi se dobile barvice za enoletnike oz. mlajše, to se pravi nestrupene, nelomljive, debele.

Včeraj smo že iskali v Babycentru, pa v Direndaju v Lj, pa jih nimajo in tudi s trgovkami si nismo mogli veliko pomagat - nimajo pojma.:grrr:

100x hvala, ker jih rabim za jutri (rojstni dan).

Tea

kofetek2010 -> Barvice za enoletnike (28.1.2005 10:48:30)

Crayola - upam, da sem prav napisala (barvice te znamke imajo pri najboljšem sosedu, pa mislim da tudi v drugih Hypermarketih). So ful debele in krajše od navadih barvic, nemogoče da jo zlomi otrok. Glede nestrupenosti pa nisem prepričana - niti da so, niti da niso.

lp
jana73

aka -> Barvice za enoletnike (28.1.2005 10:53:02)

Z Maca smo kupiti barvice od Stabilo. Piše da so " non-toxic". Kupili v City park, v oni veliki papirnici, ki ne vem, kako se kliče. Jo boste takoj našle. Drugače pa Crayola. Ker so narejene za male otročičke upam, da niso strupene.

JASNA D -> Barvice za enoletnike (28.1.2005 10:54:56)

Moja mož barvice kupiti v Interšparu! Gor pa piše (škatlo sem izgubila) *CREATIVE*SES NEDERLAND* Se pa spomnim, da je bila škatla zelene barve. Barvice so dolge 8,5 cm (pravkar izmerjeno) in debele 1 cm. naš jih daje pridno v usta in se šminka, pa ni drugih posledic, kot klovnovski obraz. Kupila pa sem tudi voščenke, ki jih ima še raje (tiste za bolj ta male pokavce! Na teh piše CRAYONS NON-TOXIC.

LP, Jasna

JASNA D -> Barvice za enoletnike (28.1.2005 10:55:23)

Voščenke so bile kupljene v Mercatorju.

Anonimen -> Barvice za enoletnike (28.1.2005 14:25:05)

Mi smo kar flumastre kupile-Crayola-super washable.
Vse se spere z vodo.Timi uživa pobarva sebe pa mizo omare in nas:)-:)-:)-in kot po čudežu vse gre z mokro cunjo stran:)-:)-:)-9nebesa

frutka_ -> Barvice za enoletnike (28.1.2005 17:55:18)

Upam, da še nisi kupila, ker ti svetujem nakup ene posebne voščenke, ki jo imajo v BC.
To je voščenka, ki je v obliki žogice, male valda, da otrok lahko lepo prime. Ker otroci ne držijo barvic s palcem in kazalcem ampak s celo roko je ta idealna, ker jo drži kot žogico, ven pa iz vseh strani te voščeke kukajo barvne krogle, ki so voščenke. Toplo ti priporočam nakup le-te!So primerne za najmaljše ker so psebej prirejene za majhne ročice...

Anonimen -> Barvice za enoletnike (28.1.2005 22:19:12)

Frutka, imate te barvice v vrtcu? Ne znam si je niti približno predstavljat, kako to zgleda!!!

frutka_ -> Barvice za enoletnike (28.1.2005 23:12:31)

Skutica!:angel::rozica::angel:

Ja kje hodita? :bravo:

Bom ti naslednjič na srečanje prinesla pokazat te didaktične pripomočke...hahaha!

Anonimen -> Barvice za enoletnike (29.1.2005 9:13:45)

Frutka, sem te že klicala. David je bolan, ima vneta ušeska,:( tako da se bolj zadržujeva v domačem kotu.

frutka_ -> Barvice za enoletnike (29.1.2005 10:57:29)

Zdaj takoj te bom poklicala nazaj, ker sem pozabila...sorry!:zmeden:

frutka_ -> Barvice za enoletnike (29.1.2005 11:08:58)

no, pa sva se zmenili.;)

Anonimen -> Barvice za enoletnike (29.1.2005 17:00:49)

Konec dober, vse dobro! :)

Stran: [1]