|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prijateljica pri porodu
26.2.2008 10:09:21   
Kristan
dobre dve leti nazaj sem bila pri porodu moje prijateljice, moja mami je bila sicer malo skeptična, češ če je to dobro glede na to, da še sama nisem rodila (kao traume?!) No, šla sem vseeno, pa me nobeden ni nič vprašal, plačala sem tista 2 jurja takratnih tolarjev in to je bilo to...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.2.2008 10:25:27   
Lea2007
Upam sicer, da bo na porodu z menoj moj user posted image . Dela pa ravno tako v tujini, jaz se bom prej vrnila v Slo in če ne bo kej nepredvidenega, po pravočasno prišel (okoli PDP bo vzel 14 dni dopusta). No in tečaja ne bo imel, ker si enostavno ne more vzet časa in hodit vsak teden po dve uri na tečja...Sem se pa pozanimala, enostavno nekaj več plačaš in to je to.

(odgovor članu Kristan)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.2.2008 11:37:30   
Acjom1
Kolkor to berem je zelo odvisno od porodnišnice do porodnišnice. Jaz bom z dragim šla v MŠ in nekak je dogovorjeno, da bo on zraven mene. Vendar mora dober teden pred mojim rokom za 3 dni na Portugalsko in zares upam, da ne bom takrat rodila. Zato bi si rada naredila še rezervni načrt in sicer, da bi bila z mano moja najboljša prijateljica. Upam, da ne bom problemov s tem, ker res nočem biti sama, prijateljica pa zaradi tega tudi ne bo hodila na MŠ, ker je brezveze. Rodila bom pa v Ljubljani. A ima katera kakšno izkušnjo s tem v ljubljanski porodnišnici?

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.3.2008 19:20:48   
isabel00
jaz bom mela mamo pri porodu

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.3.2008 12:20:16   
ursalara
Pri mojemu porodu je bil zraven moj partner sva se pa tudi pogovarjala ce on seveda ne bi zelel iti zraven bi bila ob meni moja mama,jaz mislim da je pametno imeti nekoga ob sebi ki mu zaupas pa naj bo to mama,prijateljica,partner,ce je tvoja zelja da gre s teboj prijateljica naj gre zakaj pa ne mora pa imeti potrdilo o opravljenemu tecaju.

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu isabel00)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.3.2008 12:22:11   
Anonimen
V NOBENI porodnišnici ni potrebe po materinski šoli!!!

(odgovor članu ursalara)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?