|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prijateljica pri porodu
22.2.2008 9:13:18   
arsha
Živjo punce

Je katera imela pri porodu prijateljico ali sorodnico? Kako se je obneslo?
Ali je morala spremljevalka opraviti tečaj za starše - materinsko šolo? user posted image

LPA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prijateljica pri porodu
22.2.2008 9:23:19   
lelaval
Jaz sem imela 3x bodočega očka.
Prijateljice pa ne bi imela rada zraven ob tem dogodku.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2008 9:23:59   
Majabo
pri porodu sem imela ob sebi moza, vendar v situaciji, da to nebi bilo mozno, bi vsekakor želela imeti ob sebi mamo ali prijateljico
predvidevam da bi morala vseeno narediti tečaj :-)

(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2008 9:29:16   
Anonimen
ne potrebuje nobenega tečaja. sem imela mamo ob sebi

(odgovor članu arsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2008 9:59:25   
Nasara88
Pri porodu je bil prisoten mož. Sedaj, ko je to za mano user posted image pa tudi vem, da če mož ne bi mogel bi bila vesela, ča bi bila z mano prijateljica, sestra, mama,... Saj ti je takšna oseba v veliko oporo ob porodu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2008 10:07:17   
cv3rklic4
Živjo,
na med.over.net pri temi Porod po meri ženske sem prebrala, da mora imeti vsak spremljevalec opravljen tečaj. Prijateljica pri porodu ... zakaj pa ne?

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2008 10:07:55   
cv3rklic4
Aja, sicer pa je najverjetneje čisto odvisno od porodnišnice do porodnišnice - v nekaterih tudi očkom ni treba imet tečaja opravljenega.

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2008 10:14:27   
Anonimen
Nabrž je od porodnišnice do porodnišnice različno. Vprašaj tam, kjer imaš namen roditi.

Drugače pa, prijateljica, zakaj pa ne? Jaz sem absolutno za. Če nekomu nekaj pomaga, hvala bogu.

(odgovor članu cv3rklic4)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.2.2008 10:18:12   
Naja30
Mož je bil zraven, ampak če ne bi hotel iti, bi mogoče res vzela prijateljico. Mislim, da jim je v P vseeno kdo je zraven, ali pa je res odvisno od P do P.
Čeprav, najlepše je če je očka zraven. Ne morem si predstavljat po porodu, kako bi bilo. Kaj bi prijateljica pestovala malega? No ja, zakaj pa ne. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.2.2008 10:29:51   
Naja31
Mislim, da je lahko. Iz MŠ se spomnim, da so rekli, da je spremljevalec pri porodu lahko kdor koli.
Mora pa imeti opravljen tečaj in potrdilo.
Moogče pri ženski, ki je že sama rodila, naredijo izjemo user posted image .
Kar pokliči v MŠ in vprašaj.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
22.2.2008 10:33:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2008 10:34:51   
lindy
Tudi z mano gre moja sestra, tečaj pa mora imeti opravljen!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.2.2008 10:39:54   
Zofy
Nam so na MŠ rekli, da je lahko kdorkoli zraven, važno, da plača. Tako da niti tečaj ni obvezen, je pa zato treba plačati več. Vsaj v Lj je menda tako.

In poznam vsaj 1 par, ko on ni imel opravljenega tečaja, pa je bil zraven. Sej v nasprotnem primeru pa je spremlevalec zraven čisto do konca in gre pri samem iztisu ven, pa je...

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.2.2008 10:42:47   
arsha
Koliko ojrov pa je treba plačati, če ne bo imela MŠ user posted image  Ona je namreč iz Mb, jaz pa začasno bivam v Lj in si ne predstavljam, da bi ločeno hodili na tale tečaj. Bi bilo kar malo čudno in ob službi, pa vsem...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.2.2008 10:48:37   
Anonimen
Moja kolegica je bila pri eni drugi kolegici pri porodu. Je pa morala narediti tečaj in morala imeti potrdilo. To je pa bilo v Lj. porodnišnici 3-4 leta nazaj.

(odgovor članu arsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
22.2.2008 10:55:26   
glen
Moja prijateljica je imela pri porodu svojo poročno pričo in je ni noben nič vprašal glede tečaja.Porodnišnica Izola

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.2.2008 11:37:04   
rogljicek
jaz sem imela zraven bratovo punco, tudi moja prijateljica, ki je pa hkrati tudi študentka babištva. Moj partner ni mogel iz tujine priti tako hitro, zato sem bila res vesela, da je bila ona zraven, ker brez nje bi mi bilo veliko težje.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.2.2008 11:57:04   
Anonimen
V vsaki porodnišnici je lahko oseba,ki ne potrebuje imeti opravljenega tečaja.
S tem samo strašijo ,ker tečaj ni ravno najbolj obiskan in kao hočejo da  se čimveč ljudi udeleži.
tako da  ne potrebuje tečaja

(odgovor članu arsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
22.2.2008 12:25:22   
Virtualna
Tudi jaz sem imela ob sebi prvic najboljso prijateljico in ji ni bilo potrebno opravljati tecaja. Mi je bila pa v veliko pomoc, celih devet ur je bila ob meni....vsaka cast Vesna user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.2.2008 12:28:37   
SpeliG
V primeru da moj ne bi mogel biti zraven iz kakršnihkoli razlogov, gre z mano moja sestra (torej moja najboljša prijateljica!), ki pa ne rabi imeti nobenih potrdil. Je pa sicer tut sama rodila pred letom in pol in je že dvakrat hodila v MŠ.
Sodelavka je imela ob sebi mamo (ni imela MŠ), druga kolegica pa tudi sestro. Tako da to sploh ni tako redko, zakaj pa ne? Kdorkoli, da se le dobro počutiš ob njem/njej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.2.2008 12:45:01   
Anonimen
Imam podoben primer... mož je v tujini z sinom in bo tam tudi na dan poroda...
Vendar v Ljubljani težijo da mora prijateljica na tečaj!! In to mi je full nelogično saj imam predviden CR..oni pa zahtevajo da gre poslušat prvo in drugo porodno... mislim??user posted image user posted image
Le kaj ji bo..če sploh ne bom rodila...
Rada bi samo da je tam in da vem da ko sem jaz v komi nekdo,ki ga otrok pozna po glasu malo pocarta...če že ne more buti mož pa naj bo moja najboljša prijateljica...
Vendar se jim to zdi full čudno in v Ljubljani teži tista ki daja info o MŠ, da mora imeti tud za to tečaj...MISLIM??user posted image user posted image

(odgovor članu SpeliG)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
22.2.2008 12:49:36   
Naja31
predviden CR

Pa saj če imaš CR spremljevalec sploh ne sme biti zraven. A ni tako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.2.2008 13:19:45   
Teni_
Jaz sem bila zraven prijateljice, ko je rodila. In ja, morala sem imet opravljeno materinsko šolo (meni je veljala še od mojega poroda).

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.2.2008 13:25:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

predviden CR

Pa saj če imaš CR spremljevalec sploh ne sme biti zraven. A ni tako?

To bo moj tretji CR in pri prvih dveh je bil mož zraven... tudi tokrat bi bil pa žal ne bo šlo...
Partner je skoz s tabo samo v operacijsko ne more...

Ampak point da je nekdo s tabo pri CR ni da je tam zaradi tebe ... ampak zaradi user posted image ...

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
22.2.2008 14:30:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?