|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolo-kaj naj???
27.1.2005 23:52:48   
mammika
No evo tkole je blo.....Moj knedl je dobil za dedka mraza kolo (trikolesnik,ki se potiska)No in končno dočakava lep sončen dan, se odpraviva ven s kolesom ,mali navdušen je komi čakal,no in se začneva vozit, pa se ene 5 minut peleva oz.se on pelje in pol mi otrok z sedežem vred pade dol z kolesa!! Matr sem bla tko jezna da sem mislla da bom šla v direndaja pa jim bom vse skupi na glavo vrgla. Račun imam (so mi ga dali ker sem prosila zanj,smo imeli namen zamnjati ga z drugim malo boljšim ampak smo se pol premislili),tko da ...A mislite da mi ga bodo hotli zamenjat in da ni prepozno??Ker kupljen je bil pa 28.12!? Je pa tehnična napaka ker vijak ni bil dobro pritrjen na sedež!!!!! Pa otroško kolo...mislm za znoret!:hudicek::hudicek:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   kolo-kaj naj???
27.1.2005 23:54:58   
dix
Pa če vijak pritrdiš sama se še vedno odvije? Včasih oz,. kar ponavadi so vse stvari v trgovini samo provizorično skup zložene, vijaki so redkokdaj zategnjeni do konca.

(odgovor članu mammika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kolo-kaj naj???
27.1.2005 23:57:01   
mammika
u bistvu je tko da je vijak zlit v sedež in ni blo dobr narjen in je vse skup dol padlo- joj a me razumeš...Ne znam drugače povedat.

(odgovor članu mammika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kolo-kaj naj???
28.1.2005 0:00:53   
dix
aha, ja pol pa kar nazaj. Zamenjat zdaj več verjetno ne moreš (mislim da je reklamacijski rok 8 dni od dneva nakupa), bodo pa verjetno priznali garancijo. Ubogi mali. Saj, zdaj je itak sneg in je treba sanke nucat ;)

(odgovor članu mammika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kolo-kaj naj???
28.1.2005 0:22:25   
polona2
Če to ni zadostni razlog za vračilo denarja, potem pa res ne vem:zmeden:, jaz bi čisto znorela:grrr:, otrokova varnost je pa ja na prvem mestu, jaz ne bi hotela zamenjave kolesa, ampak bi zahtevala vračilo denarja, več sreče pri naslednjem nakupu, lp!

(odgovor članu mammika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kolo-kaj naj???
28.1.2005 2:01:44   
Annny
Napaka je njihova, zato lahko reklamiraš.

(odgovor članu mammika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kolo-kaj naj???
28.1.2005 8:01:35   
Shana
Se strinjam s predhodnicami. Mislim, da se temu sicer reče tudi "skrita napaka". Jim malo omeni tržno inšpekcijo...

(odgovor članu mammika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kolo-kaj naj???
28.1.2005 9:55:10   
Anonimen
Po moje ti ga bodo zamenjali. Zakaj ga pa ne bi? Pa če imajo, kupi takega, da se da s palico balanco usmerjati, drugače ti bo roka preč padla, ko boš morala prednje kolo skozi v zraku držati.

(odgovor članu mammika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   kolo-kaj naj???
28.1.2005 13:25:52   
kimi
Groza pa da ga voziš po pločniku in se prevrne na cesto-neverjetno. Kar pojdi nazaj-jaz vem da bi šla

(odgovor članu mammika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?