kolo-kaj naj??? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mammika -> kolo-kaj naj??? (27.1.2005 23:52:48)

No evo tkole je blo.....Moj knedl je dobil za dedka mraza kolo (trikolesnik,ki se potiska)No in končno dočakava lep sončen dan, se odpraviva ven s kolesom ,mali navdušen je komi čakal,no in se začneva vozit, pa se ene 5 minut peleva oz.se on pelje in pol mi otrok z sedežem vred pade dol z kolesa!! Matr sem bla tko jezna da sem mislla da bom šla v direndaja pa jim bom vse skupi na glavo vrgla. Račun imam (so mi ga dali ker sem prosila zanj,smo imeli namen zamnjati ga z drugim malo boljšim ampak smo se pol premislili),tko da ...A mislite da mi ga bodo hotli zamenjat in da ni prepozno??Ker kupljen je bil pa 28.12!? Je pa tehnična napaka ker vijak ni bil dobro pritrjen na sedež!!!!! Pa otroško kolo...mislm za znoret!:hudicek::hudicek:

dix -> kolo-kaj naj??? (27.1.2005 23:54:58)

Pa če vijak pritrdiš sama se še vedno odvije? Včasih oz,. kar ponavadi so vse stvari v trgovini samo provizorično skup zložene, vijaki so redkokdaj zategnjeni do konca.

mammika -> kolo-kaj naj??? (27.1.2005 23:57:01)

u bistvu je tko da je vijak zlit v sedež in ni blo dobr narjen in je vse skup dol padlo- joj a me razumeš...Ne znam drugače povedat.

dix -> kolo-kaj naj??? (28.1.2005 0:00:53)

aha, ja pol pa kar nazaj. Zamenjat zdaj več verjetno ne moreš (mislim da je reklamacijski rok 8 dni od dneva nakupa), bodo pa verjetno priznali garancijo. Ubogi mali. Saj, zdaj je itak sneg in je treba sanke nucat ;)

polona2 -> kolo-kaj naj??? (28.1.2005 0:22:25)

Če to ni zadostni razlog za vračilo denarja, potem pa res ne vem:zmeden:, jaz bi čisto znorela:grrr:, otrokova varnost je pa ja na prvem mestu, jaz ne bi hotela zamenjave kolesa, ampak bi zahtevala vračilo denarja, več sreče pri naslednjem nakupu, lp!

Annny -> kolo-kaj naj??? (28.1.2005 2:01:44)

Napaka je njihova, zato lahko reklamiraš.

Shana -> kolo-kaj naj??? (28.1.2005 8:01:35)

Se strinjam s predhodnicami. Mislim, da se temu sicer reče tudi "skrita napaka". Jim malo omeni tržno inšpekcijo...

Anonimen -> kolo-kaj naj??? (28.1.2005 9:55:10)

Po moje ti ga bodo zamenjali. Zakaj ga pa ne bi? Pa če imajo, kupi takega, da se da s palico balanco usmerjati, drugače ti bo roka preč padla, ko boš morala prednje kolo skozi v zraku držati.

kimi -> kolo-kaj naj??? (28.1.2005 13:25:52)

Groza pa da ga voziš po pločniku in se prevrne na cesto-neverjetno. Kar pojdi nazaj-jaz vem da bi šla

Stran: [1]