|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   H2O parni čistilec
19.2.2008 23:00:20   
rainbow
Čer!

danes sem videla reklamo za to zadevo (Top shop, seveda) in se prazaprav navdušila!

A ga katera ima? Se obnese?

hvala za vsako mnenjeuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: H2O parni čistilec
20.2.2008 5:34:27   
valentina2006
Tud mene je že zamikal, da bi ga kupila...ampak sem se že doskrat natuser posted image ...

Tko da, če ga kera pozna, mnenja dobrodošla...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2008 13:07:32   
ninataja
Tole zadevo pa je tašča nabavla user posted image
Ne vem kaj naj rečem ... V reklami pravijo da je primerno tudi za parket, samo jaz vam to odsvetujem, ker pusti preveč mokra tla. In enako je s ploščicami - moraš s suho krpo pobrisat , ker drugače ne posuši hitro. Fuge moraš pa še vedno ribat na roke, ker tole jih sploh ne očisti.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2008 22:13:29   
luka jan
No ja, ni čist glih tako.
Jaz ga imam že kašnega pol leta in sem zelo zadovoljna. Moti me to da mora bit prej vse posesano, a to sem počela že prej. Men je všeč ker je okreten, ne rabiš nobenega ajmra več, povsod prideš in res fajn dela. Glede mokrote pa takole, mokra tla imaš vedno, razen če brišeš s suho krpo. Jaz ponavadi najprej očistim parket, ko tisto brisalo še ni tako mokro, nato pa ploščice. Da bi mogla ploščice potem še kao sušit? Jaz nikoli, mal so mokre, a se v par minutah posušijo.
Res se da očistit s tem zelo lepo, sploh ploščice so kot nove, za fuge pa ne vem, ker nimam nikol tolk umazanih da bi mi jih H2O ne očistil.
Skratka jaz priporočam, saj je s tem čisčenje ne le boljše, ampak tudi veliko hitrejše.user posted image

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2008 8:16:37   
rainbow
ma ja, Lukajan, evo to bi jaz rabila. Hvala za prvoročno poročilouser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2008 14:34:54   
taly82
Tudi jaz sem bila zelo "firbčna" ko se je začela vrteti reklama na televiziji.. kako je dobro, enostavno... hitro pospravljeno.. naliješ vodo in malo počakaš potem pa začneš s čiščenjem.. pa še para je, brez različnih kemikalij te kar pritegne..

Po dolgem razmisleku sem se odločila, da naročim H2O. Čakala sem ga dolga 2 meseca in pol in ko sem ga končno dobila, sem vsa evforična takoj poizkusila kako deluje.

Najprej v kopalnici, kjer se mi je zdelo, da se je še najbolj obnesel - na ploščicah.. imam srednje modre in tukaj je svoje delo opravil dobro.
V sobah in dnevnih prostorih, kjer imam parket pa so tla poslala bleda in kar malo flekasta, sploh če je sonce uperjeno direktno v prostor se to prav opazi, jaz sama nisem opazila, potem pa mi je par obiskov reklo, kaj imam tako flekasta tla in sem takoj vedela, da je to to.. pa čeprav sem po čiščenju tal, parket premazala z premazom.
V kuhinji in v veži pa je bil učinek isti flekasta tla..

Meni osebno se zdi primeren za ploščice in kakšne sedeže, ne kavč, ampak v kuhinji imam tapicirane stole in klop.. drugega pa ne..

Mogoče sem sama tudi malo preveč pričakovala, definitivno pa to pomeni, da nisem bila zadovljna z H2O.

Mislim, da sem zadnjič tudi kupovala preko Top shopa saj je bilo to že drugič, ko sem se opekla.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2008 18:40:20   
janca
Tudi mi smo nabavili to stvarco. Imamo jo že kakšen mesec.
Jst sem zadovoljna. Odvisno je pa to, zakaj rabiš  H2O. Jst z njo pomivam topli pod in ploščice v kopalnici in wc-ju. Meni je super. Enkrat na mesec pomijem še parket. Meni ne dela nobenih sledi, ker imamo nov parket in ga še nisem nikoli mazala s loščili. Verjetno pušča sledi, ker visoka temperatura odstrani loščila, vendar pa zgleda ne povsod. Nevem no, to so moje domneve.
Ko začnem s pomivanjem, se najpej lotim parketa, ker se krpa zelo hitro preveč zmoči. Na podstavek dam obe krpi, ki ju nekje na sredini zamenjam (90 m2). Pomivam enkrat tedensko. Da se tla posušijo traja par minut.
Mislim pa da fug ne očisti, to nevem glih točno, ker imamo novo stanovanje in nimamo še umazanih. Pa tudi za tepihe nevem, sem pa slišala od prijateljic, da tepihe tudi očisti. Krpe perem v pralnem stroju in pol jih vržem še v sušilca. Predno se pa lotim čiščenja pa še temeljito posesam. No, to je to.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2008 21:53:46   
rainbow
Hvala, punce!

Saj se še nisem odločila. Thanks, vseenouser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Kr neki
khurde

A se vam zdijo te ankete o izbiri imen butaste?

da (46%)

ne (41%)

ne vem (13%)

Število vseh glasov: 425

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!