taly82 -> RE: H2O parni čistilec (23.2.2008 14:34:54)
|
Tudi jaz sem bila zelo "firbčna" ko se je začela vrteti reklama na televiziji.. kako je dobro, enostavno... hitro pospravljeno.. naliješ vodo in malo počakaš potem pa začneš s čiščenjem.. pa še para je, brez različnih kemikalij te kar pritegne.. Po dolgem razmisleku sem se odločila, da naročim H2O. Čakala sem ga dolga 2 meseca in pol in ko sem ga končno dobila, sem vsa evforična takoj poizkusila kako deluje. Najprej v kopalnici, kjer se mi je zdelo, da se je še najbolj obnesel - na ploščicah.. imam srednje modre in tukaj je svoje delo opravil dobro. V sobah in dnevnih prostorih, kjer imam parket pa so tla poslala bleda in kar malo flekasta, sploh če je sonce uperjeno direktno v prostor se to prav opazi, jaz sama nisem opazila, potem pa mi je par obiskov reklo, kaj imam tako flekasta tla in sem takoj vedela, da je to to.. pa čeprav sem po čiščenju tal, parket premazala z premazom. V kuhinji in v veži pa je bil učinek isti flekasta tla.. Meni osebno se zdi primeren za ploščice in kakšne sedeže, ne kavč, ampak v kuhinji imam tapicirane stole in klop.. drugega pa ne.. Mogoče sem sama tudi malo preveč pričakovala, definitivno pa to pomeni, da nisem bila zadovljna z H2O. Mislim, da sem zadnjič tudi kupovala preko Top shopa saj je bilo to že drugič, ko sem se opekla.
|
|
|
|