|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroški čaji v filter vrečkah
27.1.2005 11:26:30   
malika
V vaše pikce tudi zapirajo? Mi imamo večne težave, ko mu dam čaj iz filter vrečke(bebe, mogota) in to sem ugotovila šele zdaj.:hudicek::( Instant čaji pa so OK.:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
27.1.2005 11:28:50   
Seven*
Ja cist mozno. Menim pa, da ne bodo zapirali, ce ga cisto rahlo sladkas. Vsi instant caji so sladkani in menda dodatek sladkorja v caju "odpira".

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2005 11:29:04   
Maxica
Jaz mislim, da je point v tem, da so instant čaji sladkani-vsaj pri našem :duda: to vedno pomaga, da se pokaka. Pri našem ne bi rekla, da ga čaj v filter vrečki zapira, ampak da ga instant čaj odpira:ups:. Probaj dati malo malo sladkorčka v tisti čaj, po moje bo pomagalo.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2005 11:32:34   
Maxica
Seven, si me prehitela:bravo:. Vidim, da sva isto dognali;). Aja, še moj firbec-a pol si al nisi:nosecka:?

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2005 11:33:23   
Seven*
Danes zvecer povem. :)-

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2005 11:36:55   
Maxica
Uuuuuu, bo dolga:)-. Držim pesti, da bo tako, kot si sama želiš!!!:rozica: zate!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2005 11:53:37   
Nogavička
Jaz uporabljam čaj od Alete - sadnega čez dan in zeliščnega čez noč. Hana nima težav. Jo pa npr. zapira špinača.

Tea

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2005 12:38:20   
Magi*
a v tem, da bi znal biti problem. že dva dni gruntam zakaj je moja Zarjica zaprta, pa prej ni imela takih problemov. sem ji pa zadnje dni alette čaj dajala:zmeden:

bom poskusila mal sladkati. hvala za idejo.

M

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2005 12:47:39   
BokiMB
Moj pije vedno in samo Bebe čaj, pa kaka, da kar teče iz njega, in to petkrat na dan!
Bi bila prav vesela, če bi odkrila kak čaj, ki bi ga malo zaprl...

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2005 14:41:50   
BARBARA R.
Tudi mi uporabljamo bebi čaj in nisem opazila kakšnega zapiranja.Jaz bi raje skuhala suhe slive,kot pa sladkala s kristalnim sladkorjem.

:muca:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?