Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Otroški čaji v filter vrečkah 27.1.2005 11:28:50
|
|
|
|
Seven*
|
Ja cist mozno. Menim pa, da ne bodo zapirali, ce ga cisto rahlo sladkas. Vsi instant caji so sladkani in menda dodatek sladkorja v caju "odpira".
|
|
|
|
Otroški čaji v filter vrečkah 27.1.2005 11:29:04
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz mislim, da je point v tem, da so instant čaji sladkani-vsaj pri našem :duda: to vedno pomaga, da se pokaka. Pri našem ne bi rekla, da ga čaj v filter vrečki zapira, ampak da ga instant čaj odpira:ups:. Probaj dati malo malo sladkorčka v tisti čaj, po moje bo pomagalo.
|
|
|
|
Otroški čaji v filter vrečkah 27.1.2005 11:32:34
|
|
|
|
Maxica
|
Seven, si me prehitela:bravo:. Vidim, da sva isto dognali;). Aja, še moj firbec-a pol si al nisi:nosecka:?
|
|
|
|
Otroški čaji v filter vrečkah 27.1.2005 11:33:23
|
|
|
|
Seven*
|
Danes zvecer povem. :)-
|
|
|
|
Otroški čaji v filter vrečkah 27.1.2005 11:36:55
|
|
|
|
Maxica
|
Uuuuuu, bo dolga:)-. Držim pesti, da bo tako, kot si sama želiš!!!:rozica: zate!
|
|
|
|
Otroški čaji v filter vrečkah 27.1.2005 11:53:37
|
|
|
|
Nogavička
|
Jaz uporabljam čaj od Alete - sadnega čez dan in zeliščnega čez noč. Hana nima težav. Jo pa npr. zapira špinača. Tea
|
|
|
|
Otroški čaji v filter vrečkah 27.1.2005 12:38:20
|
|
|
|
Magi*
|
a v tem, da bi znal biti problem. že dva dni gruntam zakaj je moja Zarjica zaprta, pa prej ni imela takih problemov. sem ji pa zadnje dni alette čaj dajala:zmeden: bom poskusila mal sladkati. hvala za idejo. M
|
|
|
|
Otroški čaji v filter vrečkah 27.1.2005 12:47:39
|
|
|
|
BokiMB
|
Moj pije vedno in samo Bebe čaj, pa kaka, da kar teče iz njega, in to petkrat na dan! Bi bila prav vesela, če bi odkrila kak čaj, ki bi ga malo zaprl...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?