Otroški čaji v filter vrečkah (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

malika -> Otroški čaji v filter vrečkah (27.1.2005 11:26:30)

V vaše pikce tudi zapirajo? Mi imamo večne težave, ko mu dam čaj iz filter vrečke(bebe, mogota) in to sem ugotovila šele zdaj.:hudicek::( Instant čaji pa so OK.:zmeden:

Seven* -> Otroški čaji v filter vrečkah (27.1.2005 11:28:50)

Ja cist mozno. Menim pa, da ne bodo zapirali, ce ga cisto rahlo sladkas. Vsi instant caji so sladkani in menda dodatek sladkorja v caju "odpira".

Maxica -> Otroški čaji v filter vrečkah (27.1.2005 11:29:04)

Jaz mislim, da je point v tem, da so instant čaji sladkani-vsaj pri našem :duda: to vedno pomaga, da se pokaka. Pri našem ne bi rekla, da ga čaj v filter vrečki zapira, ampak da ga instant čaj odpira:ups:. Probaj dati malo malo sladkorčka v tisti čaj, po moje bo pomagalo.

Maxica -> Otroški čaji v filter vrečkah (27.1.2005 11:32:34)

Seven, si me prehitela:bravo:. Vidim, da sva isto dognali;). Aja, še moj firbec-a pol si al nisi:nosecka:?

Seven* -> Otroški čaji v filter vrečkah (27.1.2005 11:33:23)

Danes zvecer povem. :)-

Maxica -> Otroški čaji v filter vrečkah (27.1.2005 11:36:55)

Uuuuuu, bo dolga:)-. Držim pesti, da bo tako, kot si sama želiš!!!:rozica: zate!

Nogavička -> Otroški čaji v filter vrečkah (27.1.2005 11:53:37)

Jaz uporabljam čaj od Alete - sadnega čez dan in zeliščnega čez noč. Hana nima težav. Jo pa npr. zapira špinača.

Tea

Magi* -> Otroški čaji v filter vrečkah (27.1.2005 12:38:20)

a v tem, da bi znal biti problem. že dva dni gruntam zakaj je moja Zarjica zaprta, pa prej ni imela takih problemov. sem ji pa zadnje dni alette čaj dajala:zmeden:

bom poskusila mal sladkati. hvala za idejo.

M

BokiMB -> Otroški čaji v filter vrečkah (27.1.2005 12:47:39)

Moj pije vedno in samo Bebe čaj, pa kaka, da kar teče iz njega, in to petkrat na dan!
Bi bila prav vesela, če bi odkrila kak čaj, ki bi ga malo zaprl...

BARBARA R. -> Otroški čaji v filter vrečkah (27.1.2005 14:41:50)

Tudi mi uporabljamo bebi čaj in nisem opazila kakšnega zapiranja.Jaz bi raje skuhala suhe slive,kot pa sladkala s kristalnim sladkorjem.

:muca:

Stran: [1]