|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   horoskop
27.1.2005 10:38:44   
mata
Poglejte si kakšni bodo vaši malčki:) Jaz sicer ne verjamem preveč v horoskope, bi pa bilo fino, če bo kaj od tega kar piše za mojo, res!

http://www.lunin.net/astrologija/index.php
Neposredna povezava do sporočila: 1
   horoskop
27.1.2005 10:42:51   
Pupica
he he...veš najbolje je da vprašaš ljudi ki so istega znamenja kot otrok, ali imajo otroka istega znamenja kot je tvoj...pa boš dobila bolj "realno"okvirno sliko.
PReverjeno!:)-:)-

(odgovor članu mata)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   horoskop
27.1.2005 10:42:52   
Pupica
he he...veš najbolje je da vprašaš ljudi ki so istega znamenja kot otrok, ali imajo otroka istega znamenja kot je tvoj...pa boš dobila bolj "realno"okvirno sliko.
PReverjeno!:)-:)-

(odgovor članu mata)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   horoskop
27.1.2005 10:44:48   
mata
Hej, vidim, da je tvoja štiri dni mlajša od naše. Mi imamo namreč danes pet mesecev! Joj, kako čas beži, šele zdaj vidiš...

(odgovor članu mata)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   horoskop
27.1.2005 11:29:09   
Anonimen
Joj, jaz sem ravno včeraj pospravljala predal pisalne mize tule v službi. Pa sem našla eno staro revijo Moj malček, ki sem jo izgleda shranila zato, ker je bil napisan horoskop za otrošče, rojene v znamenju ribe. Groza! Nič, kar tam piše, ne drži. Vse je totalno kontra!

(odgovor članu mata)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   horoskop
27.1.2005 12:29:07   
Anonimen
Pupica, s tem se pa ne strinjam.
Otrok, ki je rojen v istem znamenju kot tvoj, skoraj zagotovo ni tak kot tvoj in precej verjetno je zelo zelo različen.
Sončno znamenje ne daje popolne slike, poleg sonca karakter oblikuje tudi ascendent in položaj lune, posebej pri deklicah. Da ne bi govorili o vplivu ostalih planetov v znamenjih, hišah in njihovih aspektih.

Pri ribah pa je tako, da so si med seboj najbolj različne, ker vsebujejo lastnosti vseh ostalih znamenj. Tako kot so ovni najbolj tipični in med seboj podobni - ker so pač prvi. Vendar še vendno različni zaradi zgodaj zapisanega.

(odgovor članu mata)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   horoskop
27.1.2005 12:50:51   
Anonimen
HOroskop na luninem netu zame drži 90%! Čist res:)

Piše, da sem full občutljiva (riba, kaj češ), pa ustvarjalna...mam pa še dvojčka pa tehtnico v podznakih...čudna kombinacija:)-

Baje se pa najbolj ujemam z rakom:) Tko da če kšna pozna kšnega raka iz LJ, tolk starga kot jaz...:)- naj javi:)

lp,:fis:

(odgovor članu mata)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   horoskop
27.1.2005 13:15:18   
Anonimen
Selena, ti se zgleda malo bolj razumeš v te horoskope. Vprašala bi te, če kaj veš, a je možno, da je riba bolj ovnu podobna (saj je za ribo oven, a ne?), ker jo rojena zadnji dan znamenja?

(odgovor članu mata)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   horoskop
27.1.2005 17:34:58   
Gina
Splišni
To ni odvisno od zadnjega dneva, čeprav tako obstaja več možnosti, da se bo kakšen od hitreje vrtečih se planetov nahajal v sosednjem znamenju - to je v tem primeru v ovnu. Najbolj je odvisno od vseh planetov in znamenj, v katerih se nahajajo, saj kot ti je že ena pred mano napisala, ter aspektov. Če ti rečeš, da si npr. riba, to pomeni, da imaš sonce v ribi, o ostalih planetih še nič ne veš. Tudi ascendent ni najpomembnejši, ti pa zelo kaže na to, kaj si se naučil v življenju oz. kako se predstavljaš navzven, kaj si prinesel iz rojstne družine....

(odgovor članu mata)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   horoskop
27.1.2005 22:52:17   
Joe
Splišni, kar je Gina napisala, je čista (astrološka) resnica, vendar pa mislim, da se tudi v astrologiji planeti ne ravnajo po naši dvanajsterni delitvi. Tako se zdi v okviru astrologije (jaz JI napol verjamem, ampak le natalnemu/rojstnemu horoskopu) smiselno, da je zadnjednevna riba malo podobna ovnu, saj narava ne more biti narejena digitalno: je ali pa ni; 0 ali 1.

Je pa dalje spet zakomplicirano: ali je dvanajstero znamenj dovolj ali bi jih potrebovali več? Je smiselno, da so vsa znamenja enako dolga (velika na zvezdni karti)? Če ni, potem marsikdo, ki je rojen v neprimerno dolgem znamenju, spada bolj v prejšnje ali kasnejše znamenje.

Ampak, dobro, ravnamo se po dvanajsterni enakomerni delitvi. Tudi pri njej pa mislim, da so mejni primeri delno prenosljivi v sosednje znamenje.

Posebej zanimivo vprašanje pa je, na podlagi česa so prišli do sklepov, da so takrat-in-takrat rojeni ljudje takšni in takšni. Gre za zelo zapleten sistem planetnega gibanja in zelo široko opazovano množico ljudi. Teoretična utemeljitev bi zelo rad videl. Praktično utemeljitev pa v grobem priznavam, čeprav ne vem, kako bi jo teoretično podprl.

Zdi pa se mi, da je pri rojstnemu horoskopu najpomebnejše, da iz precej širokega opisa svojih domnevnih dobrih in slabih lastnostih razbereš tiste, ki jih resnično imaš, in se jih potem zavedaš ter do neke mere upoštevaš, pa redno preverjaš.

(odgovor članu mata)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   horoskop
28.1.2005 10:46:15   
Anonimen
Splišni, so ti zelo dobro že prejšnji uporabniki odgovorili. Zelo možno je, da je riba bolj vodnarjevske ali bolj ovnovske narave, če se Merkur ali Venera, ki se vedno vrtita okoli Sonca, nahajata v enem od teh znamenj in ne v Ribi. Veliko data zraven še ascendent in Luna, ki sta lahko druge kvadruplitete,npr. Sončno znamenje je Riba, Merkur in Venera sta v ovnu, ascendent/luna pa v katerem od ognjenih znamenj - potem od take Ribe prav malo ostane oz. so "Ribje" lastnosti zelo zakrite in vidne le osebi najbližjim ljudem.

(odgovor članu mata)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......