|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čisto sem fuč
18.2.2008 17:35:46   
VERONICA
Jaz pa mislim da se tukaj sploh ne gre za denar. Če bi fantu res bilo samo do denarja bi si pač izbral bogato, kaj ne. On pa si je zbral punco katera "nima kam".  Oziroma to misli in zaradi tega je pripravljena potrpeti od njega stvari katere večina punc ne bi.

Draga anonimna, tvoj dragi potrebuje tvoje solze. On se hrani s tvojo žalostjo. Zakaj je tak ne vemo, pomisli pa pri sebi zakaj si ti pripravljena to prenašati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.2.2008 17:42:10   
Anonimen
Če bi fantu res bilo samo do denarja bi si pač izbral bogato, kaj ne.

A ne bi raje "revno", s katero lahko manipulira? In cilj imeti denar je velikokrat ta manipulacija....

(odgovor članu VERONICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
18.2.2008 19:09:54   
SpeliG
Ne znam se postavit v tvojo kožo, ker bi jaz že zdavnaj odšla. Ampak ljudje smo si različni, zato eni vztrajajo in prenesejo več, kot drugi in s tem ni nič narobe. Je pa pogled na denar v vezi zelo pomemben, jaz sem iz delavske družine, čez celoten študij sem delala in imela svoj denar. In vedno so me odbijali bogati fantje, ker sem že vnaprej vedela, da ne bi prenesla, če bi mi nekoč očital, da je vse njegovo. Dobro, leta ti pač grejo in po mojem veš da ob napačnem človeku. Mogoče mora odločitev v tebi  dozoret, ampak NIKAR imet otroke z njim, samo še bolj boš trpela.
Malo razmisli, zakaj sploh ljubiš takega človeka, sej imamo ljudi radi ker lepo ravnajo z nami, ker nam ljubezen vračajo, ni res?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.2.2008 12:24:21   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
vem, da ni prav da sem z njim. Kaj naj naredim,ne morem kar iti. Kam naj grem ?  Mislim da se prav izživlja nad mano. Ker ve da nimam kam iti.

Gre za psihično zlorabljanje. Ne vem. Mogoče ti pa paše biti žrtev?

V obraz mi je povedal, ne bom ti bajte naredu, boš dala kar polovico.

Lepo spokaj in mu povej: Nimam denarja za polovico hiše. Nimam dobre plače. Zato si najdi takšno, ki bo imela denar za hišo in dobro plačo. ADIJO.

In ne obračaj se nazaj, da ne postaneš solnat steber.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.2.2008 12:39:15   
gojska
S 500€ se to da....ni luksuz...imas pa svoj mir, ce ti to kaj pomeni :).

Oprosti Mič, men se ne zdi da bi lahko s 500€ plačeval najemnino in preživel mesec.
Pri teh najemninah in draginji že ne.

Je pa res, da volja najde pot. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.2.2008 12:54:18   
tincci
Zakaj pa ne greš še malo v šolo, narediš npr 6. stopnjo, poiščeš bolje plačano službo in nisi žrtev s 500 evri?

Pa samo zanima me: bi bila ti čista kot solza, če bi imela veliko denarja, on  bi pri tebi živel in nosil domov tako plačo? Konec koncev, nisi invalid in če hočeš boljšo plačo, si jo pač naredi in boš potem tudi ti lahko kaj dala k hiši.

www.alergije.net

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.2.2008 13:12:39   
smigli
Svetujem ti začasno odtujitev od partnerja, ker je korak zastavljen za določen čas, ga boš lažje naredila, kot pa da bi šla dokončno stran (sklepam iz napisanega).
Poiščeš si lahko cimro in greš za nekaj časa v podnajemno stanovanje, drugače je s 500eur težko. Tako boš lahko videla iz nekega drugega "zornega kota" vso zadevo.
Na stvari lahko začneš gledati drugače, če jih nimaš stalno pred nosom. Predvsem pa moraš preusmeriti energijo, pojdi ven, čim več se druži z ljudmi, skratka moraš se najti, razmisliti kaj želiš od življenja, doživljati reči, ki te veselijo, ki ti dajejo smisel. Na začetku bo težko, misli bodo pri njemu, ampak z voljo se da, ZAMENJAJ TIRNICE!
V tem času, ki si ga vzameš zase, pa lahko vidiš ali greš po svoji poti naprej, ali pa po vajini!

SREČNO!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 32
21.2.2008 11:42:11   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
vem, da ni prav da sem z njim. Kaj naj naredim,ne morem kar iti. Kam naj grem ?  Mislim da se prav izživlja nad mano. Ker ve da nimam kam iti.

Gre za psihično zlorabljanje. Ne vem. Mogoče ti pa paše biti žrtev?

V obraz mi je povedal, ne bom ti bajte naredu, boš dala kar polovico.

Lepo spokaj in mu povej: Nimam denarja za polovico hiše. Nimam dobre plače. Zato si najdi takšno, ki bo imela denar za hišo in dobro plačo. ADIJO.

In ne obračaj se nazaj, da ne postaneš solnat steber.

Se strinjam. Ostani, če ti paše špilat žrtev. Ali pa se postavi na noge... ne bodi sužnja njemu celo življenje. Samo ne razumem te... napisala si: ljubim fanta... Kje je tukaj ljubezen? Oziroma; kaj smatraš za ljubezen?
Malo se vzemi k sebi in naredi kaj... ja, preden minejo leta. In verjemi...nikoli ne bo bolje z njim. Če se ti zdi, da je edini... Matr, preveč je nasilja v družinah... ampak ženske kar same rinejo tja, kjer jih ne čaka lepa prihodnost. Zato ker nimajo kam???

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 33
21.2.2008 19:04:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gojska

S 500€ se to da....ni luksuz...imas pa svoj mir, ce ti to kaj pomeni :).

Oprosti Mič, men se ne zdi da bi lahko s 500€ plačeval najemnino in preživel mesec.

Lahko prezivis....ce ti tvoj lasten mir pomeni vec kot dolocena mera udobja. Kje je meja pri vsakem posamezniku, je pa njegova stvar. Nekateri so pripravljeni prenasati marsikaj, za ceno udobja, drugi ne; nekateri rabijo vec osnovnih stvari, drugi manj, razlicni smo.

(odgovor članu gojska)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
21.2.2008 21:17:51   
mateyka
res je. jaz poznam mamico samohranilko, ki živi s 500 evri na mesec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
21.2.2008 21:21:36   
Anonimen
res je. jaz poznam mamico samohranilko, ki živi s 500 evri na mesec.

Na Svedskem ali v Slo?

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?