Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Spalnica zanj in zanjo 22.2.2008 16:56:02
|
|
|
|
tincci
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ker sori, ljubezen gor ali pa dol, spanje je spanje. Ko me do enih s smrčanjem zbudi 20ič, sem pripravljena človeka zadavit, ma kakšne noge gret ob njem. Bi si pa želela, da ne bi tako smrčal in mene ne bi vsak drek zbudil in bi lahko spala skupaj kot da bi sebe brala je pa res, da je men tud ful bed, da me vsak drek zbudi in da moj mož res naglas smrči.. Se upam primerjat najina moža, da moj bolj smrči Brez prestanka in naglas, ceeeeeeeeeeeelo noč, pa tudi če spi na trebuhu, boku... njegov fotr smrči pa še ene 3 okrave višje, tako da bo moral za starost moj mož si naredit ene lopo zunaj
|
|
RE: Spalnica zanj in zanjo 22.2.2008 17:35:18
|
|
|
|
mateyka
|
hah, tincci - you wish! mislim, da mava obe neki zlo podobnega doma naš tud na trebuhu smrči in to tko na glas, da je npr. na žuru, kjer so zalegli sami pijani fantje (že nekaj let nazaj) vseh 10 zbežalo ven iz sobe, ko je moj mož začel smrčat. in njegov oče je tud hud smrčalec - njegova mama pravi, da je kronično neprespana zarad tega. huuudo v glavnem
|
|
|
|
RE: Spalnica zanj in zanjo 23.2.2008 10:20:38
|
|
|
|
M1987
|
Ni šans, ni pogoja! Ena ljubezen, ena postelja!!! Jaz ne morem spat, če ni mojga zraven! Itak pa je velika postelja, da se pozimi zgubim pod kovtrom in me včasih kar išče. Tak da pri nama to ne bi prišlo v poštev.
|
|
RE: Spalnica zanj in zanjo 23.2.2008 20:46:13
|
|
|
|
metuLJchy
|
eden lepših trenutkov dneva mi je ko greva zvečer spat, ko se svet umiri in se stisnem k njemu. To me pomirja, uspava. Ravno tako mi je lepo ko se zjutraj zbudim in ga začutim poleg sebe, pogledam njegov speč obraz...takrat se mi kar smeji. Zato osebo bi te trenutke preveč pogrešala, če bi morala spati sama, še ko sva pri mojih na obisku in imava na voljo eno navadno enoosebno posteljo se raje tiščiva na njej...kaj pa vem, vsak ima svoje okuse, in najbolj važno je da delamo tako da je obema prav. Sama vem da sama v postelji (če moj kdaj službeno odsoten bil ali se pozno vrnil) zelo slabo spim oz. mi enostavno nekaj manjka.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?