|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prekajen losos...
13.2.2008 15:39:48   
jerikou
...ali se ga v nosečnosti lahko je? Ima katera odgovor?
Lp J.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prekajen losos...
13.2.2008 16:17:22   
gaya24
Js sem ga jedla...Nisem kje prebrala, da ga ne bi smela

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2008 16:43:45   
frutka_
Jaz ga tudi jem. V knjigi o prehrano v nosečnosti ga priporočajo. Jaz ga malo podušim in pripravim s testeninami.

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2008 17:20:56   
Pia77
Tudi jaz sem ga jedla.
Fajn je zato, ker vsebuje zelo zdrave omega-3 maščobne kisline.
(Ne pa zato, ker lahko vsebuje težke kovine).

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2008 0:26:32   
Kaliope
ampak, je pa surov ... surovih stvari se je treba izogibati, ali ne? (razen, če ga podušiš, seveda ;) )

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2008 8:32:12   
mateyka
ja, tuki (na švedskem) odsvetujejo vse surove ribe, pa so hudi ribojedci (predvsem teh surovih prekajenih in vloženih rib). tud če kupiš sveže, jih zamrzneš in potem pripraviš.
če jih pa podušiš, je pa po moje user posted image

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2008 16:36:43   
Lea2007
Edina stvar, ki jo pa res pogrešam v nosečnosti...Sem prebrala v reviji MAMA, da se je ne bi smelo. Pa še nekje je bla med jedmi, ki naj bi bile prepovedane. Čez pol leta kupim 10 paketov lososa...da nadoknadm, mal heca :-)))). Sam se mu res težko uprem, zadnjič je mož kupu en paket. Men se je še ponoč sanjal o tem lososu. No zdej ma tut on prepoved kupvat lososa, kadar sm jst zdravn.

Bom probala najt, kje sm našla. Ja seveda pa vse velja za surovega, dimoljenega, dušenega, pečenega, seveda lahko ješ ima omega maščobe.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.