Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rojstnodnevna zabava za štiriletnike 7.2.2008 19:09:16
|
|
|
|
Lunc_a
|
Na internetu imaš veliko stvari.lahko vas pride zabavat nodi,za fantke so ninja želve itd.Poišči malo boš našla.Mi bomo letos imeli za roj, dan obisk ninja želve
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava za štiriletnike 7.2.2008 19:58:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem,če ti bom lahko v pomoč,kajti naš praznuje v vročem avgustu. Torej,ker je poletje smo zunaj na dvorišču.Poln bazenček balončkov napoljnejenih z vodo,nato pa se začne vojna,obmetavanje.Flumastre za pisanje po koži.Otroco postanejo indijanci,vsi tetovirani,tudi starši ne zaostajajo.,tekmovanje z balinčki,veš tisti plastični krogci in en majhen,kdo bolj blizu majhnega vrže.Mini nogomet. Slepe miši.Enkrat smo sprakticirali parznovanje v Mecdonaldsu(to za najmlajšo hčer)Tam je bil pa animator,ki jih je zabaval pa razkazal kako se delajo dobrote.
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava za štiriletnike 7.2.2008 20:57:53
|
|
|
|
piškotka
|
Lunc_a, mogoče kakšen link?
|
|
|
|
RE: rojstnodnevna zabava za štiriletnike 11.2.2008 8:39:26
|
|
|
|
Nea
|
Zdaj januarja smo zabavo priredili doma. Sem imela pripravljen celi seznam igric, ampak so otroci (5 punčk + Ema) bili navdušeni nad Emino sobo, v kateri je nameščena lesena prodajlana, dva telefončka (en na hodniku, drugi v sobi tako, da so se lahko "zares" pogovarjale) in mali šotor. Igrale so se princez in kraljic in sem jih komaj zvabila v dnevno sobo, ali pa za mizo v kuhinji. V ikei sem kupila tudi tiste bele, poceni okvirje za slike, in je vsaka punčka okvirček okrasila z nalepkami (rožice in srčki različnih barv). Mož jih je slikal, in slike takoj izdelal tako, da je vsaka punčka domov nesla okvirček s sliko. Ful so bile vesele.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?