rojstnodnevna zabava za štiriletnike (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

piškotka -> rojstnodnevna zabava za štiriletnike (7.2.2008 16:58:35)

Kako svojemu malčku popestrite zabavo za rojstni dan? Mu pripravite kakšno presenečenje? Kje praznujete s svojimi tri ali štiriletnimi malčki, doma ali kje drugje? Kako jih animirate? Hčerki bi rada pripravila zabavo, ki ne bo le vsakdanje druženje s prijateljčki, vrhunec vsega pa pihanje svečk. Zanimajo me vaše izkušnje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/darilo.gif[/image]

Lunc_a -> RE: rojstnodnevna zabava za štiriletnike (7.2.2008 19:09:16)

Na internetu imaš veliko stvari.lahko vas pride zabavat nodi,za fantke so ninja želve itd.Poišči malo boš našla.Mi bomo letos imeli za roj, dan obisk ninja želve[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: rojstnodnevna zabava za štiriletnike (7.2.2008 19:58:22)

Ne vem,če ti bom lahko v pomoč,kajti naš praznuje v vročem avgustu.
Torej,ker je poletje smo zunaj na dvorišču.Poln bazenček balončkov napoljnejenih z vodo,nato pa se začne vojna,obmetavanje.Flumastre za pisanje po koži.Otroco postanejo indijanci,vsi tetovirani,tudi starši ne zaostajajo.,tekmovanje z balinčki,veš tisti plastični krogci in en majhen,kdo bolj blizu majhnega vrže.Mini nogomet.
Slepe miši.Enkrat smo sprakticirali parznovanje v Mecdonaldsu(to za najmlajšo hčer)Tam je bil pa animator,ki jih je zabaval pa razkazal kako se delajo dobrote.

piškotka -> RE: rojstnodnevna zabava za štiriletnike (7.2.2008 20:57:53)

Lunc_a, mogoče kakšen link?

Nea -> RE: rojstnodnevna zabava za štiriletnike (11.2.2008 8:39:26)

Zdaj januarja smo zabavo priredili doma.
Sem imela pripravljen celi seznam igric, ampak so otroci (5 punčk + Ema) bili navdušeni nad Emino sobo, v kateri je nameščena lesena prodajlana, dva telefončka (en na hodniku, drugi v sobi tako, da so se lahko "zares" pogovarjale) in mali šotor. Igrale so se princez in kraljic in sem jih komaj zvabila v dnevno sobo, ali pa za mizo v kuhinji.

V ikei sem kupila tudi tiste bele, poceni okvirje za slike, in je vsaka punčka okvirček okrasila z nalepkami (rožice in srčki različnih barv). Mož jih je slikal, in slike takoj izdelal tako, da je vsaka punčka domov nesla okvirček s sliko. Ful so bile vesele.

Stran: [1]