|
RE: Želim imeti dojenčka, vendar me je strah ... 7.2.2008 6:32:51
|
|
|
|
pikipu
|
Tejči, ne se že zdaj, ko še sploh nisi niti noseča, obremenjevat s tem! Ko sem včeraj popoldne brala tvoj post, sem rekla, da ti moram odgovorit. Veš, saj v pričakovanju otročka niso samo porodne bolečine. Lahko doživiš še kaj drugega. Pa ne da te strašim, ampak toliko za primerjavo. 1. Najprej je treba ugledat tisti krasni , pa opravit 1. UZ. 2. Nosečnost lahko mine brez problemov, ali pa jih imaš takšne in drugačne. Jaz sem imela od 5. meseca dalje krče, sploh niso ugotovili kaj je, ki so me boleli skoraj bolj kot porod. 3. Rodila sem z umetnimi popadki, punce pravijo, da bolijo bolj kot naravni. Nisem pa dobila nič proti bolečinam. Dokler so prišli oni od epiduralne, sem že rodila. 4. Bolj kot sam porod so me bolele prsi in bradavice, ko sem poskušala tamalega dojit. Prsi sem imela št. 7 (dragi se je hecal, da sem hujša kot tiste v Playboyu), bradavice krvave zaradi električne črpalke, mali pa skoz lačen. 5. Ko otroci rastejo, imaš veselje in skrbi. Z mojim mišekom (star je 18,5 mes) moram ta mesec na nevrologijo v Ljubljano, da mu pregledajo hrbtenico, ker še ni shodil in se ne postavlja na noge. Pa smo srečni do neba. 6. Ne poslušaj drugih! Vsaka ima svojo zgodbo, ene rodijo brez problemov in bolečin, druge z bolečinami in problemi, ene jamrajo bolj, ene pa sploh ne. Tole sicer zgleda kot brezzvezno jamranje, samo hočem ti malo približat dejstva, da se ne boš že tako zgodaj sekirala. Sprosti se in uživaj v pričakovanju . Držim pesti!!!
|
|
|