Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 19:53:10
|
|
|
|
JASNA D
|
Po moje so Laneja tak utrudili, da je zaspal, mami in ati sta pa čas po svoje izkoristila.... - da ne bo pomote - šla sta na kafe, tak kot zjutraj. Saj ne, pojma nimam kje so in kaj delajo. Upam samo, da za Lanejevo dušico ni bilo preveč hudo. Tebi Frutka pa hvala za pojasnila, ker je meni sedaj tudi več jasno! Tudi meni ni važno kak faks ali pa šolo ima katera končano, pomembno je to, da jih imajo otroci radi, pa da kaj pametnega počnejo! Tebi pa sem že itak povedala, da bi jaz moje frocovje takoj zaupala v varstvo! Lp, Jasna
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 20:09:20
|
|
|
|
Ro-La
|
Naš račun za internet je tako visok, da vseh ničel ne spravijo na račun, pa ne morem skoz gor viset:)-
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 20:10:32
|
|
|
|
kofetek2010
|
Pa greš k babi&dedi na kabl... :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 20:12:09
|
|
|
|
Ro-La
|
Aja še to! Pa naša varuška v vrtcu je varuška, ker je že pred....leti bila varuška, pa je še vedno varuška, pa prej je bla tršica, zdaj pa je teta:)-
|
|
|
|
Pa je prišel ta dan.... 24.1.2005 22:01:34
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem bla teta Ines, pa Ina,pa ena se je celo zmotila in me mamica (?) poklicala, sem še tudi samo teta...ampak nikoli me niso klicali vzgojiteljica...prav hecno bi mi bilo, če bi me klicali tako. Najraje sem preprosto Ines ali pa teta (to pač lažje izgovorijo!). Najlepše pa je,ko se stisnejo k meni...ja, ja..še malo pa bom nazaj.:angel:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?