|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ko veš,da nekdo ni pravi...
4.2.2008 12:32:07   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Mariposa

Pa to je za ponort,...v mojem življenju obstaja moški, mi ga je "usoda" že tretjič pripeljala na pot in vsakič naredi kaos v moji glavi,...prvič 5 let nazaj, drugič dve leti in tretjič danes,...vmes nisva imela stikov in vsakič sem jaz poniknila, ko me je želel bolje spoznati.

Kot sama praviš, "usoda" ti ga pripelje na pot. Vedno znova. Vredno je poskusiti. Mogoče pa je to začetek, ki se ga bosta nekoč čez mnoga leta, z nasmeškom spominjala.

Gremo, akcija. Naj ti uspe. Vsekakor pa boš najbrž tudi po poskusu (tudi če bo slučajno neuspel) vedel več kot zdaj. Srečno!

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.2.2008 14:06:11   
baguSka
Nekako se mi zdi, da je ena od zadev, ki me privlači ta njegova moč, nadvlada nad mano, ker je edini v moje življenju, ki mu je do sedaj to uspelo, obenem, pa se ga zaradi tega "bojim".

:))) Go girl! Jaz pa mislim, da zna bit iz te moke kruha... :)))

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.2.2008 17:16:04   
mami_miki
če ti skoz hodi na pot, morata še nekaj rešit v tem življenju...zdaj kaj, boš pa videla...

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.2.2008 19:59:22   
karmy

Kako se je razpletlo pri njimauser posted image ? No, iskreno povedano, sem včeraj opazila, da se je od dveh let nazaj močno spremenil...ni več tak egocentrik, ampak je postal bolj globok...pismu, pa ne da mi ratuje res všečuser posted image

Sta se lovila več let, potem pa postala ljubimca user posted image kaj je zdaj z njima ne vem...morm povprašat... ampak men se zdi da med vama je izključno strast, potreba in ne neka huda navezanost in se ti mogoče zdi zlo dobr za ponucat?user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.2.2008 20:10:03   
Mariposa
Joj, Karmy, ko bi bilo res to, ne bi bilo problema,..požgala bi se in problem bi bil rešen,...tako pa žal ni samo touser posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
5.2.2008 4:10:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karmy
Sta se lovila več let

Več let?! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
5.2.2008 16:44:15   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos

Sta se lovila več let

Več let?! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, in to 5 let! user posted image  babji

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
5.2.2008 16:44:44   
karmy

Joj, Karmy, ko bi bilo res to, ne bi bilo problema,..požgala bi se in problem bi bil rešen,...tako pa žal ni samo touser posted image

kaj pa je še pol, če ne to? a bi bila z njim ali kaj? user posted image

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
5.2.2008 23:06:59   
Anonimen
user posted image  babji

A potem se ona ni pustila, da je hudič? Al' je bil tip trapast? user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
5.2.2008 23:42:37   
massylou
Draga Mariposa.
Sej ne vem, kje naj začnem....
Sama sem po letih precej mlada, tudi po srcu. A izkušnje... so me že marsikaj naučile. Dobrega za znoret in slabega za razjokat.
Kaj bi pa ti sploh rada? Želiš resno zvezo za družino in za skupno postaranje? Želiš biti le v dvoje? ... Kako boš nanj gledala čez recimo 20 let?

Postavi si nekaj življenjskih vprašanj (seveda, odvisno, koliko si stara in kako si želiš, da bi tvoje življenje izgledalo). In v vsak odgovor postavi tudi njega. Ti ustreza? Se vidiš z njim? Bo dober partner, mož, oče? Morda sopotnik, sogovornik, prijatelj?

Veš, ko sem si sama postavila nekaj vprašanj, ko sem svoje življenje pogledala skozi oči nekoga tretjega in hkrati v ogledalu, sem vedela, da nekdo ni bil zame. Pa čeprav je bila zveza dolgo trajajoča in je imela načeloma lepo prihodnost. In sva imela toliko skupnih interesov. In ne le z enim moškim.

Moj mož je pravi zame. To pa vem zato, ker se še nikoli nisem počutila tako zelo JAZ in tako zelo ŽENSKA, kot ob njem. Sprejel me je tako, kot sem, z vso mojo preteklostjo, prihodnostjo, z vsemi vrlinami in napakami (skoraj user posted image ). In vem tudi zato, ker mi je zelo dobra prijateljica, ki me že dolgo pozna, rekla, da sem "pukla nanjga", ker me take še ni videla, ko sem začela hoditi z njim. Vzponi in padci so vedno. Tudi prepiri, ampak tudi ko sem jezna nanj, komaj čakam da se zvečer stisne k meni v posteljo.

Se ti tudi tako počutiš ob njem? Si lahko ti zares ti? Sproščena? Ti vajina zveza polni baterije?
Sicer te bo izpraznil. Stalno boš nemirna, živčna, v dvomih... In na koncu ne boš več vedela, kdo si, kaj hočeš in kam spadaš. Tako je težko živeti. Verjemi.
Ne poslušaj kemije, ne besed, ne glej zunanjosti... Srce ti kriči in vpije, kaj je zate najboljše. Zato ga poslušaj. Srce ti ne bo lagalo, saj je to pravzaprav, v prenesenem pomenu, tvoja podzavest, tvoje težnje, želje, ... Torej tisto, kar je zate najbolj optimalno.

In če se sploh vprašaš, če je pravi zate. Zakaj pa dvomiš? ... Povod za dvom mora biti. Najdi ga in ugotovi, če je dvom upravičen. In če je, nimaš kaj razmišljati. Bo že čas zacelil rane. In opravil svoje.

Slaba zveza škodi!!!user posted image

Upam, da boš našla pravega, saj si vse zaslužimo le najboljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
6.2.2008 3:35:39   
Anonimen
namreč je noro samozavesten, res inteligenten, športnik, ampak poln samega sebe, on je baje strasten, ko nekaj hoče, gre z glavo skozi zid, pohodi vse, ki so mu napoti, ne ukvarja se stvarmi, ki se mu zdijo neumne, meni je pa ravno kakšna od teh neumnih všeč

A da je več takih pacientov? Jaz tudi poznam enega.

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
6.2.2008 21:26:20   
Vilma
Naslov tvojga posta pove vse. A nadaljujem tvoj stavek?
Ko veš, da nekdo ni pravi...
...ne rineš v tako vezo, ker se ne splača zgubljat časa in enegije.

Veš, kaj me je v tvojem pisanju najbolj zmotilo? Ta njegova moč, o kateri pišeš - ta nadvlada nad tabo.
To ti je všeč? Da bi te en celo življenje teptal, ti bi bila pa ponižna in ustregla vsaki njegovi želji?
Ja moč privlači, res je.
Bodi raje ti močna in se odpovej zvezi, ki je obosjena na prepad preden se začne.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?