|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Štefka pečenka
2.2.2008 21:06:03   
TIA22
Saj poznate mesno rolado iz mletega mesa? Ko daš na sredino kuhane jajce! Pa v folijo zavito pečt v pečico.

Pri nas temu rečemo štefani pečenka!

Zdaj pa me zanima, če mislite da bi bilo dobro da bi kuhano zelenjavo dala namesto jajc!?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Štefka pečenka
2.2.2008 21:08:11   
StBarbara
Jaz dam vedno samo jajce; prijateljica pa pravi, da da vedno še korenje zraven in da dobro pride_nisem pa še probala.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2008 21:10:11   
Anonimen
Ja lahko daš tudi korenje, pride dobrouser posted image

(odgovor članu StBarbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2008 21:29:54   
Anonimen
Lahko daš tudi samo korenje, je dobro. Pa slišala sem že, da dajejo zraven namesto jajčka kuhane hrenovke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2008 21:50:48   
srursa
Jaz dam hrenovko in je ful dobro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2008 22:24:08   
hrabra miška
Mnjam,jaz sem jo ravno danes pekla z jajcem, odlična je.  Z čim drugim pa še nisem,tako da ti ne znam povedat iz prve roke. Sem pa zasledila da dajo notri od korenja do hrenovk ja, in po moje ne more bit slabo.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2008 22:39:12   
x_srečka_x
Lahko pa tudi meso (npr.) stegno pretakneš in daš notri korenjeuser posted image
LP

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?