HuAnita
|
Takih je večina moških. Žal. Če mu kaj omeniš, pa užaljenost No, moj ni tak, poznam pa veliko takih, ki jim moški nič ne pomagajo, ko pa že pridejo domov z nadur ali žura li pivca za žćivce, pa želijo imeti še postreženo, ap otroke tiho kot miške, ker jih glava boli ipd.... Ok, jaz kdaj jamram, ampak se zavedam, da imam biser - ful rad je z njima, TV in računalnik čez dan razen izjemoma nista prižgana, sam previje, preobleče, tudi nahrani. Včasih ju tudi sam kam pelje, da se zdivjata, pa na kak obisk - da imam malo miru za pucanje ali kuhanje... Je pa res, da je med tednom le 2-3 popoldneve doma ob 16. uri, ob četrtkih sem pa recimo ves dan sama. Tudi vikende med zimo dela, ampak nas pa zato skoraj vsak mesec kam pelje na podaljšan vikend, v kakšen lep kones Slovenije, da smo malo skupaj. Je pa moje mnjenje, da moraš moškemu pač oči odpret. Se spomnim, kak je moj mlajši brat, on otroka samo pogleda, ne upa prijet v roke, pa sme mu zadnjič rekla, kaj je tak buhtelj, primi ga, pa se malo pogovarjaj gu-gu-bu-gu, evo, pa ga zdaj obadva obožujeta, sploh ker ju je visoko dvigoval v zrak Enim moraš pač narisati, potem pa deluje.
|