Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj z ostanki od biskvita? 1.2.2008 17:22:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Nareži ga na majhne kocke, navlaži s sokom, dodaj stopljeno čokolado, vanilijevo aromo, mlete lešnike ali orehe in maslo.Vse dobro premešaj in oblikuj kupolo ali kaj drugega.Lahko poliješ s čokolado in daj preko noči na mrzlo.Drugi dan režeš kot torto. Če je biskvit svetel in temen bo prišlo lepo do izraza.Pisano kot šahovnica. Lahko pa narediš grmado.
|
|
|
|
RE: Kaj z ostanki od biskvita? 1.2.2008 17:38:12
|
|
|
|
lelaval
|
Lahko narediš čokoladne oz. rumove kroglice - s tem, da namesto keksov daš biskvit.
|
|
RE: Kaj z ostanki od biskvita? 1.2.2008 17:53:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi že sline dol tečejo ne grem več na ta forum.
|
|
|
|
RE: Kaj z ostanki od biskvita? 1.2.2008 18:01:48
|
|
|
|
kjava
|
A lahko biskvit tud zamrznem?
|
|
|
|
RE: Kaj z ostanki od biskvita? 1.2.2008 18:02:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje lahko.
|
|
|
|
RE: Kaj z ostanki od biskvita? 1.2.2008 18:31:36
|
|
|
|
kjava
|
Ok, pol ga bom pa dala v skrinjo in enkrat sprobala vajine nasvete. Hvala!
|
|
|
|
RE: Kaj z ostanki od biskvita? 1.2.2008 18:48:32
|
|
|
|
cukr07
|
Biskvit lahko zamrzneš brez problema. Ko ga boš pa odtajevala ga pa ne daj v mikrovalovko, ker ga ta precej izsuši, ampak ga pusti da se sam otopi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 3 odlične jedi za doječo mamicoZa mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?