|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.1.2005 1:20:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jaz sm zelo obupana...kaj naj naredim?
23.1.2005 9:00:01   
tilka
Kakšen čuden evropski čas študija pa je to? Saj potem pa res ne moreš imeti nič od življenja. Veš kaj meni pomaga, če za nekaj časa izklopim. Včeraj sem šla na sprehod za pol ure. Pa takrat opazujem naravo in se neskončno čudim temu stvarstvu. Občudijem prav vse. Prisilim se, da vidim v vsakem listu ali drevesu čudež narave. Pa gledam oblake in svetlobo.Potem mi je lažje. Včasih še sanjarim, kaj bi počela, če bi imela toliko časa in možnosti kot bi si želela. Pa potem pride kakšna čisto preprosta ideja, kot tista, ko je včeraj moja starejša hčerka rekla, kdaj jo bom peljala v Benetke. Pa sva se zmenile, da greva, ko naša dojenčica zleze z moje dojke.
Drži se. Ko boš končala študij pa se boš posvetila družini.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2005 9:37:08   
mia-1
HOJ
A ti mogoce studiras zdr. nego? Jest sm absolventka, pa ti moram povedat da mi se nismo mel evropskega nacina, pa smo mel prav tako cez cel dan-vcasih samo pol ure za kosilo.Pa je kr nekako zneslo.Ne sekiraj se sej bo-tri leta ful hitro mine-skoraj prehitro.LP

Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2005 10:09:50   
piščanc
:rozica:zdaj je na faksih tak čas, da vse hiti, saj bo bolje, malo se organiziraj, pa kakšna predavanja najbrž tudi lahko izpustiš... ali se dogovori z profesorjem. Verjemi mi, da je lažje na faksu kot pa v službi. Jaz sem imela prvo bebo v četrtem letniku, pa je bilo povsod obvezno itd,pa še majhna skupina smo bili. Mja izkušnja je, da nikoli več v življenju nimaš toliko časa kot med študijem, pa predvsem nepreložljivih obveznosti. Upam,d a tole ni slišati negativno ali kot graja, moj namen je bil samo potolažiit da bo že bolje. potrpi do višjih letnikov, na začetku te res najbolj zasujejo z delom, da vidijo ali preživiš.
pa prijeten študij

niantj

Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2005 10:22:43   
nita

Hej, res maš grozen urnik!!! Ne razumem, kak vas lahko tolk zasipujejo?? Jaz sicer nisem nikol študirala, vem pa, da je moj brat hodil domov Iz Maribora že ob četrtkih, včash že ob sredah. Na faks je hodil normalno 4 leta, a to pomeni, da boš ti vse naredila v enem letu???? Se časi verjetno spreminjajo.

Sama pa vem, kako malo časa ti ostane, če greš zjutraj od doma ob 6:30 in prideš domov ob 18:30. Takšen službeni urnik sem namreč imela jez. Vmes seveda eno uro fraj, ampak glede ne to, da je služba bila 50 km stran od doma, si lahko misliš, da imela ravno toliko časa, da sem nekaj pojedla. Pa sem vsaj zaključla, ko sem prišla domov, ti se moreš pa še učit!!

Za tolažbo naj ti bo to, da večno sigurno ne bo trajalo. Za družino pa bo še dovolj časa, ko doštudiraš!! Saj bo hitro minilo, boš vidla!!!

L.P. Anita

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: evo en šopek zate!

Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2005 10:26:21   
NinKa
Ninatj se podpisem pod tvoj post. jaz imam enoletnika in meni gredo profesorji kar dost na roko. Moram priznat. Ker sem v drugem kraju kot moj faks ne morem hodit na predavanja. Mam pac vec sama za prestudirat, ampak ne komlicirajo. Izpite mam iste kot vsi redni, ce znam znam ce ne ne znam. ustne zagovore pa lahko imam naceloma takoj po izpitu, kar je sicer tezje zame, ker moram vse znat na dan izpita. Ampak ce mi prisparajo na ta nacin 320 km voznje v obe smeri - sem jim hvalezna.

Potrpi do visjih letnikov pa bo.:sloncek::kuza::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
23.1.2005 12:46:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2005 16:54:51   
Gina
Punca, na vseh faksih so predavanja in vse druge obveznosti razporejeni kar čez cel dan, vmes pa luknje, razen če študiraš ob delu. Mene to ni kaj dosti sekiralo, saj sem predavanja in seminarje zreducirala na minimum, po načelu - hodim samo na tisto, kar je zanimivo-, na vaje sem hodila pa samo na obvezne. Sposodila sem si zapiske, pa sem vse izpite naredila v prvem roku. Seminarje sem delala "po svoje" - če so bili zanimivi, sem se jim posvetila, če niso bili, sem jih na hitro skup spackala ob sposojeni literaturi. Najlepši čas mojega šolanja je bil čas, ko sem hodila na faks. Če bi hodila na vse, kar naj bi študent obiskoval, bi se mi zmešalo. Zato sem imela tudi čas naučiti se, kar je bilo treba. Pamet v roke, punca, ne vzemi vsega preresno. Malo se znajdi.:):)

Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2005 9:52:00   
kimi
Iz izkušenj povem z otrokom je dosti težje še posebej, če ni nobenga da ti ga mirka in se lahko učiš le ponoči ko mali zaspi

Neposredna povezava do sporočila: 9
24.1.2005 10:10:50   
piščanc
ja z varstvom je treba urediti, meni je veliko pomagal mož, pa tašča
res pa je, da sem se vse hitreje naučila, ker sem imela večjo motivacijo, še ocene so se popravile (hihi)

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?