[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.1.2005 1:20:16)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

tilka -> Jaz sm zelo obupana...kaj naj naredim? (23.1.2005 9:00:01)

Kakšen čuden evropski čas študija pa je to? Saj potem pa res ne moreš imeti nič od življenja. Veš kaj meni pomaga, če za nekaj časa izklopim. Včeraj sem šla na sprehod za pol ure. Pa takrat opazujem naravo in se neskončno čudim temu stvarstvu. Občudijem prav vse. Prisilim se, da vidim v vsakem listu ali drevesu čudež narave. Pa gledam oblake in svetlobo.Potem mi je lažje. Včasih še sanjarim, kaj bi počela, če bi imela toliko časa in možnosti kot bi si želela. Pa potem pride kakšna čisto preprosta ideja, kot tista, ko je včeraj moja starejša hčerka rekla, kdaj jo bom peljala v Benetke. Pa sva se zmenile, da greva, ko naša dojenčica zleze z moje dojke.
Drži se. Ko boš končala študij pa se boš posvetila družini.

mia-1 -> Jaz sm zelo obupana...kaj naj naredim? (23.1.2005 9:37:08)

HOJ
A ti mogoce studiras zdr. nego? Jest sm absolventka, pa ti moram povedat da mi se nismo mel evropskega nacina, pa smo mel prav tako cez cel dan-vcasih samo pol ure za kosilo.Pa je kr nekako zneslo.Ne sekiraj se sej bo-tri leta ful hitro mine-skoraj prehitro.LP

piščanc -> Jaz sm zelo obupana...kaj naj naredim? (23.1.2005 10:09:50)

:rozica:zdaj je na faksih tak čas, da vse hiti, saj bo bolje, malo se organiziraj, pa kakšna predavanja najbrž tudi lahko izpustiš... ali se dogovori z profesorjem. Verjemi mi, da je lažje na faksu kot pa v službi. Jaz sem imela prvo bebo v četrtem letniku, pa je bilo povsod obvezno itd,pa še majhna skupina smo bili. Mja izkušnja je, da nikoli več v življenju nimaš toliko časa kot med študijem, pa predvsem nepreložljivih obveznosti. Upam,d a tole ni slišati negativno ali kot graja, moj namen je bil samo potolažiit da bo že bolje. potrpi do višjih letnikov, na začetku te res najbolj zasujejo z delom, da vidijo ali preživiš.
pa prijeten študij

niantj

nita -> Jaz sm zelo obupana...kaj naj naredim? (23.1.2005 10:22:43)

Hej, res maš grozen urnik!!! Ne razumem, kak vas lahko tolk zasipujejo?? Jaz sicer nisem nikol študirala, vem pa, da je moj brat hodil domov Iz Maribora že ob četrtkih, včash že ob sredah. Na faks je hodil normalno 4 leta, a to pomeni, da boš ti vse naredila v enem letu???? Se časi verjetno spreminjajo.

Sama pa vem, kako malo časa ti ostane, če greš zjutraj od doma ob 6:30 in prideš domov ob 18:30. Takšen službeni urnik sem namreč imela jez. Vmes seveda eno uro fraj, ampak glede ne to, da je služba bila 50 km stran od doma, si lahko misliš, da imela ravno toliko časa, da sem nekaj pojedla. Pa sem vsaj zaključla, ko sem prišla domov, ti se moreš pa še učit!!

Za tolažbo naj ti bo to, da večno sigurno ne bo trajalo. Za družino pa bo še dovolj časa, ko doštudiraš!! Saj bo hitro minilo, boš vidla!!!

L.P. Anita

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: evo en šopek zate!

NinKa -> Jaz sm zelo obupana...kaj naj naredim? (23.1.2005 10:26:21)

Ninatj se podpisem pod tvoj post. jaz imam enoletnika in meni gredo profesorji kar dost na roko. Moram priznat. Ker sem v drugem kraju kot moj faks ne morem hodit na predavanja. Mam pac vec sama za prestudirat, ampak ne komlicirajo. Izpite mam iste kot vsi redni, ce znam znam ce ne ne znam. ustne zagovore pa lahko imam naceloma takoj po izpitu, kar je sicer tezje zame, ker moram vse znat na dan izpita. Ampak ce mi prisparajo na ta nacin 320 km voznje v obe smeri - sem jim hvalezna.

Potrpi do visjih letnikov pa bo.:sloncek::kuza::sloncek:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.1.2005 12:46:06)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Gina -> Jaz sm zelo obupana...kaj naj naredim? (23.1.2005 16:54:51)

Punca, na vseh faksih so predavanja in vse druge obveznosti razporejeni kar čez cel dan, vmes pa luknje, razen če študiraš ob delu. Mene to ni kaj dosti sekiralo, saj sem predavanja in seminarje zreducirala na minimum, po načelu - hodim samo na tisto, kar je zanimivo-, na vaje sem hodila pa samo na obvezne. Sposodila sem si zapiske, pa sem vse izpite naredila v prvem roku. Seminarje sem delala "po svoje" - če so bili zanimivi, sem se jim posvetila, če niso bili, sem jih na hitro skup spackala ob sposojeni literaturi. Najlepši čas mojega šolanja je bil čas, ko sem hodila na faks. Če bi hodila na vse, kar naj bi študent obiskoval, bi se mi zmešalo. Zato sem imela tudi čas naučiti se, kar je bilo treba. Pamet v roke, punca, ne vzemi vsega preresno. Malo se znajdi.:):)

kimi -> Jaz sm zelo obupana...kaj naj naredim? (24.1.2005 9:52:00)

Iz izkušenj povem z otrokom je dosti težje še posebej, če ni nobenga da ti ga mirka in se lahko učiš le ponoči ko mali zaspi

piščanc -> Jaz sm zelo obupana...kaj naj naredim? (24.1.2005 10:10:50)

ja z varstvom je treba urediti, meni je veliko pomagal mož, pa tašča
res pa je, da sem se vse hitreje naučila, ker sem imela večjo motivacijo, še ocene so se popravile (hihi)

Stran: [1]