|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila?
4.2.2008 14:23:25   
Annny
Moj rad nosi Mexx, S.Oliver, Ralph Lauren, Adidas, Jack&Jones, H2O..

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.2.2008 14:26:00   
baguSka
Kje pa vaši moški kupujejo oblačila?

Moj moski NE kupuje oblacil sploh. Odkar sva skupi se ni kupoval. Oblece tisto, kar mu prinesem jaz.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.2.2008 15:12:51   
Annny
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Kje pa vaši moški kupujejo oblačila?

Moj moski NE kupuje oblacil sploh. Odkar sva skupi se ni kupoval. Oblece tisto, kar mu prinesem jaz.

Tako je s temi moškimi, jauser posted image user posted image
Kakšnih 8 let nazaj, ko z mojim še nisva bila skupaj, mu je tudi babi naročala spodnje hlače pri Neckermannu in mu je bilo čisto okuser posted image
Zdaj prakticirava tako, da jaz izberem, on pa 'odobri' nakupuser posted image  Se mu ne da brskat po trgovinah..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.2.2008 16:36:13   
Nyah*
Ne dobiva več nikjer teh zimskih majčk za tipe = ki so kot t-shrt sam z dolgimi rokavi. Včasih so jih meli na kupe v TOM TEILOR zdej pa  jih nikjer več ni za dobit. A kjra kej pozna? Moj je že čisto obupan...jaz pa z njim ko ga skoz v eneminisem gledam user posted image ... No mogoče se bo tako naučil srajce nosit sam pol boga jaz z likanjem user posted image

Moj take majcke z dolgimi rokavi kar dobi, ceprav imava problem, ker noce, da se vidi napis od firme oz. mora biti cist minimalenuser posted image . Jih je nazadnje kupil v Maya Mayi, Benettonu (samo z znakcem, brez napisa), pa v HM-u jih je veliko, ..., se kar dobi no, je treba malo posnofat.....

Kje pa se dobijo kavbojke za velike in suhe moske? Taula, pravis S. Oliver? Ker mojemu vse visi, je presiroko,..., pa ne mara korencka, pa ne mara presirokih hlac, huh, ne bi mu jaz kupovala cunj, pa ce koj nag okoli hodi, je prevec zakompliciranouser posted image .

(odgovor članu tititi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.2.2008 21:40:34   
tititi
Hvala za Mayo Mayo ga bom probala spravit. H&M sva ze 100x obrnla okoli pa nč ni... sej je blo zdej neki na razprodajah v Espritu pa EDC sam so meli neke srebrne napise gor... Pa pr nas ne sme bit polo ovratnik. In seveda čimbolj enobarven. Škoda da se na Beneton nisem spomnla. Ga bom probala opomnt. Sam že kr vem, da on ne bo dal tolko denarja za majco user posted image  Sem tko nesrečna z njegovim oblačenjem. Tko dobr zgleda ko se da v žametke (to je največ kr sem dosegla, hlače na črto niti pod raznouser posted image ) in srajco...ampak on noče srajce...Še med kravatarji mu dol visi če ma sam žametke in srajco. Sej vem. Znanje, ki ga pokažeš nej bi blo tisto tapravo po čemer se ceni človeka, ampak dress code je pač dress code. A ne.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
5.2.2008 13:47:52   
Annny
Mogoče pa noče, da bi izgledal 'preresno'...mogoče bi pa nosil kakšno bolj športno srajčko..
lahko pogledaš npr. v Intersportu, ni treba gledat samo Muro & co.user posted image
Lahko mu kupiš tudi zelo temne kavbojke- lahko izgledajo zelo elegantno.
Za prosti čas ima moj zelo rad hlače iz teflona in kaj takega..

(odgovor članu tititi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
5.2.2008 14:30:40   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: čaki

vseeno kje kaj kupi. če mu je všeč, pol si kupi. pa naj bo to merkator, alpa hervis al pa če bi mu šla na karitas ponj

Enako kot ti samo na karitas ne.user posted image

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 32
5.2.2008 15:28:52   
Muca83
Moj tudi sovraži nakupovanje. Tako, da ponavadi zanj nakupiva takrat ko greva ene 2x na leto v Celovec in večino potem v C&A nabavi, kaj pa še drugje.

Kakšne majice s kratkimi rokavi pa kar jaz nabavim zanj, pa nekaj sva preko Neckermanna naročila.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
5.2.2008 21:23:55   
tititi
Ah ne boji se resen bit ;)

Verjemi mi, da sva Muro na široko obšla, čeprav sem mu jaz to svetovala. In to je šlo za it v Bruselj med kravatarje! Ampak vse kar sem ga uspela spravit je to kr sem napisala = žametne hlače (črne in bež) in tri srajce v H&M (ena črna z belimi črtami, ena rjava (za na bež hlače) in ena taka temno bordo rdeča)). Priznam na pram t-shrtom je zgleu "ko gospod" user posted image  ampak za med kravatarje pa še zdaleč ni. No sej če se on ne počuti ga jaz ne silim, sam zdej je res že ves nesrečen ko nobenih hovih majčk ne dobi...

Hlače so pa tud problem. Al so kavbojke al pa tkoj fine. Edino kar je za pozimi so žametke ki ok zgledajo. Ne vem kaj bomo spomladi, ko bo spet mogu it gor. Sva gledala črne kavbojek pa ni blo nobenih pametnih črnih. Ko vse "znucane zgledajo". Mogoče kšne na izi najdem. Mami je ene full dobre športne za tatu najdla v Nesu.

Me je kr groza. Ratujem ko moja mami, ki more tatu vse domov prnest, da proba ker v trgovine sploh ne gre user posted image  pa še ceno mu more skrit, ker čene on nebi nič kupu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 34
5.2.2008 22:18:03   
taja27
Boss, Boss, S'Oliver, Boss, Boss ... jst se že kr mal norce delam ... ga zafrkavam, če je to edina varjanta, da je res 'boss'. Z njim kupovat, je pa trening za živce. Samo moji ne zdržijo njegovega nakupovanja. Še pri izbiri jogurtov sem že čist živčna, preden vsak lonček 100x obrne in vse prebere, pa vse nove okuse sčekira ...

Trgovke se mi res smiljo, ko mu nosjo eno uro na kup srajce, pa jakne, pa šale, pa kravate, pa zokne, pa gate, ... in pol on zlaga na pultu po barvah ... mah, men je kr mal nerodn ... pol pa reče 'bom še mal premislu' in se čez dve ure spet vrne v isto trgovino in spet sestavla puzzle ... jao ... no sej pol kupi user posted image

Drugače je pa to edina stvar, ki me res moti pri mojmu možu.

(odgovor članu tititi)
Neposredna povezava do sporočila: 35
5.2.2008 23:22:58   
pina colada
Za mojga je pa šoping čisti stres.....
Še najraje gre v Sportino, kjer pove kaj bi rad, pol mu pa prodajalci vse prinesejo v kabino, na hitr sproba in gas na blagajno, če mu je kej všeč, če ne pa čim prej ven iz štacune....
Uživa pa v športnih štacunah...tam je lahko pa tud par ur skupej.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 36
6.2.2008 0:04:31   
pravljica
odkar je v MB jack and jones, samo še tam kupujeva zanj user posted image  ma je dobro, ker mu vse paše, pa sam po lutki pogledava, katere so itak vedno dobro skup narete, poiščeva številko, mimogrede še majčko dve ali tri in to je to user posted image  ko bi šlo pri meni tako gladko user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu pina colada)
Neposredna povezava do sporočila: 37
6.2.2008 11:06:39   
nizozemka
WE, H&M, Zara,... Mam pa zato jaz bolj sirso paleto...user posted image

Slovenija: 19.9.-30.9.2008 :):)

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
7.2.2008 19:50:56   
tropical
Smart, Bernardi, Oviesse, Intersport, Palmanova

Neposredna povezava do sporočila: 39
9.2.2008 9:55:23   
Lianna
Večinoma S. Oliver, Esprit, Emporium pa včasih Zara.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 40
9.2.2008 21:16:35   
MALINČICA
Jack&Jones, levi's, hervis, intersport, pa tam na Jurčičevi v Mb, kjer so ssame športne cunje in superge, tam ponavadi vse kupi za oblečt in obut. Pač športnik.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   [Brisano sporočilo]
11.2.2008 12:52:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
12.2.2008 21:35:46   
tajtaja
Moj ni za v trgovine, sploh če rabi kaj zase.
Nič mu ni všeč, pa ne rabi....user posted image
Ko mu pa jaz kupim, mu je pa vse všeč in še nikoli ni rekel, da tega ne bo nosil.
Mu pa vse kupujem v Sportini, nosi res samo Tom Tailor, tako da sem z številkami na tekočem.
Športne stvari pa misli da obstaja samo Adidas. Me včasih prav jezi, ker majo tudi drugi super robo on pa ne odstopa od Adidasa.
Edino za smučanje si je celo sam kupil Spyderjev komplet.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 43
12.2.2008 21:38:45   
Hans
Hervis, H&M, C&A, s¨oliver - zelo uživa v nakupih.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 44
13.2.2008 13:48:16   
iva01
Hervis-majčke,trenirke,pulovarji,  Levis-hlače  včasih tud kakšna srajčka,  Komet-klasične stvari,Labod samo za srejce,H&M-jakne, pulovarje, gate, majčke srajce, Outlet na Rudniku-kar misli da bi bilo fajn za njega..različnouser posted image ,Transport in Peko za čevlje

Neposredna povezava do sporočila: 45
13.2.2008 13:57:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pina colada

Za mojga je pa šoping čisti stres.....
Še najraje gre v Sportino, kjer pove kaj bi rad, pol mu pa prodajalci vse prinesejo v kabino, na hitr sproba in gas na blagajno, če mu je kej všeč, če ne pa čim prej ven iz štacune....

Moj čisto isto, razen, da ne gre v Sportnino. In da če mu je nekaj v redu, potem kar 2 komada kupi, npr. kavbojk, da mu potem dlje časa ni treba ponovno iti po nakupih.

(odgovor članu pina colada)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
24.2.2008 21:37:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja

Moj ni za v trgovine, sploh če rabi kaj zase.
Nič mu ni všeč, pa ne rabi....user posted image
Ko mu pa jaz kupim, mu je pa vse všeč in še nikoli ni rekel, da tega ne bo nosil.

Moj je tudi tak- Edino kavbojke ima najraje Levis.

(odgovor članu tajtaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Katero ime?
petruska

iščem med daljšimi imeni

Katarina (17%)

Valentina (11%)

Izabela (35%)

Veronika (17%)

Karolina (13%)

Kristina (7%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!