Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 31.1.2008 19:19:46
|
|
|
|
2 Sraki
|
Zara.
|
|
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 31.1.2008 19:21:19
|
|
|
|
čaki
|
vseeno kje kaj kupi. če mu je všeč, pol si kupi. pa naj bo to merkator, alpa hervis al pa če bi mu šla na karitas ponj
|
|
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 31.1.2008 19:22:55
|
|
|
|
emmy
|
Ko se gospod končno odloči da je pripravljen iti do trgovine mu je vseeno katera je (tudi mu ni pomemno če gre pogledat v več kot 1 trgovino), njemu je važno da so trgovine čim bolj na kupu, da mu ni treba porabit več kot pol ure za vse njegove nakupe.
|
|
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 31.1.2008 19:24:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm....običajno mu jih kar jst kupim . Drgač pa ja športne trgovine, tja še gre, večino itak tam kupuje, po kavbojke običajno Levis al pa Diesel....tja ga pa glih vsake par let spravim. Majce, srajce, puloverje, gate, štunfe ipd. pa kupujem brez njega. K me nervira. On neki vzame, vidi če je prava št. in vrže v košaro In pol s samimi čudnimi cunjami pride domov in se čudi da ne gre nič skup Aja pa v outleta ga tud spravim, on gleda športne stvari, jst pa ostalo in se pol pr čevljih dobiva V glavnem moj ne mara nakupovanja in je srečen k otrok, če kupim jaz sama brez njega .
|
|
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 31.1.2008 19:26:19
|
|
|
|
lemavrica
|
TAm kjer mu je kaj všeč edino kavbojke kupi Tom Tailor.
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 31.1.2008 19:26:50
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
U, pa tole sem se spomnila. lani sem ga prepričala, da si je kupil v H&Mu lanene hlače. čeprav je že tam govoril: bedarije, same bedarije. Vstran vržen denar
|
|
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 31.1.2008 19:51:05
|
|
|
|
LoCa
|
NIKJER majce ma od bendov. odkar je z mano si je kupu felpo in srajco v hm in telovadne mislim da v intersportu. to je pa tut vse.
|
|
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 31.1.2008 19:51:53
|
|
|
|
flikflak
|
Ker mora biti vse na enem mestu nam v poštev pride outlet na Rudniku. Tako se je navadil in ga ne premakneš drugam
|
|
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 31.1.2008 20:00:32
|
|
|
|
ElaM
|
Potem so pa vsi isti. Ponavadi kupuje kavbojke v Tom Tailor, ostalo mu pa itak vse jaz kupim, še čevlje.
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 31.1.2008 20:01:42
|
|
|
|
dulcinea
|
Moj ponavadi v Celiu. Mu tudi najbolj pristojijo. Sam moj ima pa modno svetovalko. Jaz nisem za cunje. In si je umislil sošolko s faksa (od obeh kolegica) in jo lepo pobaše v štacune pa nakupita. Ona pa prej mene pobara, kaj naj ga naheca, da naj kupi..
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 31.1.2008 20:03:03
|
|
|
|
Jančika_
|
H&M in Zara. Edino tam dobi oblačila, ker je majhen in droben. Ima več cot kot jaz in jih rad kupuje. Ponavadi me že stokrat mine, če grem z njim, tako da gre raje sam. Ne prenese, da bi mu jaz kaj kupila in meni tudi na misel ne pride več, da bi to naredila. Sem samo enkrat in sem morala nesti nazaj .
|
|
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 31.1.2008 20:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
bravo moški pa nakupi.....moj gre samo takrat kupovat ko se gre za hlače-soliver, druge stvari mu vse jaz kupim, ker nima časa jit niti po čevje , res tudi to mu moram kar sama kupit, pa najbolj zanimivo je pa to, da ko jih jaz prinesem domov vse nosi potem, ko pa greva skupaj in mu predlagam katere,...model...pa mu niso nikol nobene ok, pol sio kupi ene mem in to je to......mah dokler dajo vsaj kaj zanje je še ok pa čeprav moramo same vse nakupit......tako je pa imajo vsaj normalne kul čevlje in ostalo....
|
|
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 31.1.2008 23:00:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Joe Moj v H&Mu in kavbojke v New Yorkerju, pa polo majce si je poleti tudi tam kupil, da nima samo enobarvnih iz H&Ma. Aja, pa dvoje kavbojke ima iz Top Shopa iz Emporiuma, zadnjic na razprodajah si je pa ful lepe zametke + pulover kupil v Outletu na Rudniku, nek no name. Sva hotla v Celiu* mu zadnjic kupit kavbojke, pa se je g. prodajalec poln samga sebe lepo setal po stacuni in ni hotel pomagat iskat tapravih hlac, kaj sele svetovat za stevilko V Zari sva bila pa samo enkrat zanjga, pa ga ne spravim vec .. ko vse kavbojke bile za ultra suhe narejene, pa je ze moj suh Al pa korenckaste.
|
|
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 1.2.2008 7:05:36
|
|
|
|
CatJa
|
V Zari.
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 1.2.2008 7:19:26
|
|
|
|
Špacka
|
SOliver, s tem da, ga komaj zvlečem v trgovino, najraje vidi, da kar sama kupim
|
|
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 1.2.2008 7:27:53
|
|
|
|
srki
|
Mu jih večinoma kar jaz, sploh polovarje in kratke majce. Hlač drugih kot Levisk noče, poloverji fruit of the loom, majce pa kar v H&M kupim. Moram pa rečt, da ne da velilko na to, da bi si pogosto kupoval, ker ima v službi pač službeno uniformo in potem ne rabi toliko cot. Jaz bi v bistvu tudi tako. Lahko pride tudi v trenirki v službo.
|
|
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 1.2.2008 10:55:46
|
|
|
|
taška30
|
S.Oliver, Celio, Sens. Si pa ne predstavljam, da bi mu jaz kupovala cote. A preden so vas spoznali jim je pa mama kupovala al kako? Pa saj mora menda probat, a ne?
|
|
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 2.2.2008 18:18:44
|
|
|
|
Taula
|
Hlače...Viruske oz. S. Oliver. Ostale mu ne pašejo, ker je visok in suh. Majice, puloverji...v trgovinah blizu S.Oliver, ker ne mara hoditi po trgovinah. Samo zbirčen je pa ful.
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 2.2.2008 21:33:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse do hlač pa čevljev mu kupim sama. Ko pa pridemo do čevljev in hlač pa je katastrofa. Njega zvleči v trgovino je prava umetnost
|
|
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 2.2.2008 22:42:09
|
|
|
|
jakaracman
|
Mi ne pride na misel, da bi mu kupovala.Sam si kupi, veliko v Emporiumu, Hugo Boss, čevlji obvezno Geox,veliko kupuje v tujini in na letališčih, pa kakšen Gap tudi pade vmes.Majčke take obične pa SOliver,pa Mura obleke.Še za tamalo mi kupuje v tujini in ji ful dobr kupi.
|
|
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 2.2.2008 23:22:48
|
|
|
|
solatja
|
obleke, srajce, kravate itd. v eni super štacuni v kopru, bolj casual pa sem ga navdušila za esprit, pa kak s.oliver včasih pade.
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 2.2.2008 23:40:03
|
|
|
|
helloKitty
|
Lacoste, Paul Shark, Hugo Boss... Ampak to takrat, ko si kaj zamisl oz. ko rabi. Ne tko k jst, že samo da vidm izložbo
|
|
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 3.2.2008 12:29:47
|
|
|
|
tititi
|
Moj bi tud najrajši se ognu trgovinam 100 na uro (razen meni kavbojke pomaga kupvat z največjim veseljem ). Uglavnem nosi kavbojke in t-šrte pozimi pa "T-šrte z dolgimi rokavi". In tle se pojavi problem. Ne dobiva več nikjer teh zimskih majčk za tipe = ki so kot t-shrt sam z dolgimi rokavi. Včasih so jih meli na kupe v TOM TEILOR zdej pa jih nikjer več ni za dobit. A kjra kej pozna? Moj je že čisto obupan...jaz pa z njim ko ga skoz v eneminisem gledam ... No mogoče se bo tako naučil srajce nosit sam pol boga jaz z likanjem
|
|
|
|
RE: Kje pa vaši moški kupujejo oblačila? 4.2.2008 11:51:21
|
|
|
|
1vetrnica
|
Emporium
|
telovadbaLelly28 RRKje in na kakšen način najrajši telovadite?doma, s pomočjo youtube / vaj iz interneta (
17%)
doma, vaje od osebnega trenerja (
11%)
v fitnesu, z utežmi (
6%)
na vodenih vadbah (
28%)
ne telovadim (
6%)
v naravi (
33%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!