Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Eh, sej ne vem kako naj začnem 22.1.2005 11:19:44
|
|
|
|
tinkamiška
|
Najprej se vam naj vsem zahvalim, ker ste držale pesti zame!!:rozica::rozica::rozica: Res vas mam grozno rada in sem vam hvaležna, da ste tu moji:angel::angel::angel:! V četrtek sem šla v bolnico, tešča in dobila mal čez 9 odvajala. Sploh ni bilo tako hudo, kot sem predvidevala. Krog 23.00 sem šla zadnjič na WC in potem tudi zaspala. Ob 6.00 so me zbudili in sem šla na britje, potem tuš in dobila sem tisto srajčko, ko ti rit:ups: ven gleda. Pa sem čakala in čakala, lačna, nič pit do 15.00. Prišla je zdravnica in mi sporočila, da žal ne bom operirana, da tisti dan "ne gre več skozi". Dobila sem dva kosa kruha in mleko in šla na izhod do jutri. Noter motam bit ob 16.30 in potem spet vse od začetka. Vponedeljek zjutraj naj bi bila prva operirana(upam!!!!). Dobila sem še ena zdravila, da se mi sluznica nebi zadebelila. Včeraj sem bila popolnoma izčrpana in mi je možek zvečer prebral vaše želje. Res lepo od vas!:rozica: Punce, prosim, držite v ponedeljek pesti zame, da me bojo zdej res zrihtali!:rozica: Vaša Tinka
|
|
|
|
Eh, sej ne vem kako naj začnem 22.1.2005 11:25:04
|
|
|
|
Anonimen
|
To je pa nezaslišano poigravanje z ljudmi:hudicek::hudicek:Pa kaj si mislijo,da smo stroji:grrr:najprej mučenje z predpripravo pol se pa izmislijo da ni več časa:grrr:Naše zdravstvo je na psu. Tinka držim pesti da bi res bilo v ponedeljek vse za tabo in za pozitivne rezultate.:bravo::bravo: Lp, neva:rozica:
|
|
|
|
Eh, sej ne vem kako naj začnem 22.1.2005 11:35:52
|
|
|
|
Pia73
|
To paš še mene razjezi,...:grrr::grrr::grrr: Pa tolk smo zate držale pesti,... Nič zato, bomo ponovile vajo v ponedeljek,... :miska::miska::miska::miska::miska: Drži se,.... :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Eh, sej ne vem kako naj začnem 22.1.2005 11:40:39
|
|
|
|
*KAJA*
|
Pozdravljena! Ko pravkar prebiram,me kr strese.Da jih ni sram.To je pa je mučenje.Tudi sama sem bila decembra na laparo in ti lahko povem,da so te priprave hujše od samega posega in po posegu.Psiha naredi svoje:(! Probaj čimmanj misliti na to,pa nafilaj se s hrano,da boš vse skupaj lažje zdržala. :miska:Za čimboljše rezultate!:miska:
|
|
|
|
Eh, sej ne vem kako naj začnem 22.1.2005 11:49:05
|
|
|
|
andreja69
|
nezaslišano!! naberi si čim več moči do ponedeljka,me bomo sigurno držale:miska: zate, upam, da boš res prva na vrsti. L.P.:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Eh, sej ne vem kako naj začnem 22.1.2005 12:43:27
|
|
|
|
cmokec
|
Opravičeno si jezna :(( Sicer je pa najmanj, kar lahko storimo zate, da v ponedeljek držimo pesti. Nas bo toliko mislilo nate, da bo vse v redu. Boš vidla, da bo. :rozica:in:angel: zate cmokec
|
|
|
|
Eh, sej ne vem kako naj začnem 22.1.2005 14:15:34
|
|
|
|
luna39
|
Tinkamiška, jest upam da boš v ponedeljek šla skoz tako kot je treba, je pa vse to neprijetno, sploh ta klistir, ko hodiš okrog wc-ja, kot mačka okrog miške, da ti kaj ne uide v hlače.Držim pesti, da boš operacijo dobro prestala in da bodo na koncu povedali, da je veliko možnosti sedaj za :angel::angel::angel:Pozdravček
|
|
|
|
Eh, sej ne vem kako naj začnem 22.1.2005 14:57:10
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj! Mislim halo!:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: To je pa res nesramno in hudobno in.... Tinkamiška jaz že kar zdajle začnem držat :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bo pa v ponedeljek res že zjutraj vse za tabo. Drži se, Anitka:metulj:
|
|
|
|
Eh, sej ne vem kako naj začnem 22.1.2005 14:57:17
|
|
|
|
Mirna
|
tinkamiska,ze drzim pesti. :miska::miska:Bo pa ja kaj pomagalo!!
|
|
|
|
Eh, sej ne vem kako naj začnem 22.1.2005 18:53:32
|
|
|
|
pika74
|
Jaz sem pa tako s strahom čakala, da se mi odpre tvoja tema... me je blo kr strah, da so kej zašuštral na laparoskopiji. Pa vidm, da te sploh še niso operiral. Ma ne zastopm tega. Kako morjo človeka sploh not vzet, pa skoz vse postopke dat od čiščenja do britja in stradanja, na konc pa ...hmmmm ne bo šlo.... pridte v pondelk:grrr::grrr:.. Ma bi jih člouk postrelu:grrr::grrr:.
|
|
|
|
Eh, sej ne vem kako naj začnem 22.1.2005 18:57:33
|
|
|
|
simonas
|
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: in še enkrat :grrr:... V ponedeljek pa bom jaz priključila še moje :miska::miska::miska: zraven. Simona:muca:
|
|
|
|
Eh, sej ne vem kako naj začnem 23.1.2005 12:20:26
|
|
|
|
pufi 2003
|
Tudi jaz se strinjam z vsemi , ki so napisale, da je kaj takega neznansko grozno. Najprej ti nekaj obljubijo, potem ne prides na vrsto,... Kako so lahko zdravstveni delavci tako neodgovorni? Zelim ti, da bi se v ponedeljek izpeljalo vse najbolj pozitivno in kot vse tudi jaz drzim pesti zate. Lep pozdravcek!
|
|
|
|
Eh, sej ne vem kako naj začnem 23.1.2005 14:07:20
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hvala vsem!:rozica::rozica::rozica::rozica: Se mi zdi, da se človek počuti najšibkejšega, kadar nima nobenega vpliva na dogodke. Tako pač je, zdej sem pripravljena in sem vesela, da so mi dali odv.tabletke za domov in sem lahko vse opravila doma, da je ob meni možek in se lahko stiskam k njemu in da imam vas! Bom mislila na vse vas, stiskala pesti:miska::miska::miska:, za tiste, ki ne čakate, za tiste, ki vas čaka kakeršnakoli ovira in vam vsem pošiljam:angel::angel::angel::angel::angel:! Pozdravljam tudi vse nove RR-ovke in srečke:nosecka:! Se oglasim kmalu!:rozica: Tinka
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?