tinkamiška -> Eh, sej ne vem kako naj začnem (22.1.2005 11:19:44)
|
Najprej se vam naj vsem zahvalim, ker ste držale pesti zame!!:rozica::rozica::rozica: Res vas mam grozno rada in sem vam hvaležna, da ste tu moji:angel::angel::angel:! V četrtek sem šla v bolnico, tešča in dobila mal čez 9 odvajala. Sploh ni bilo tako hudo, kot sem predvidevala. Krog 23.00 sem šla zadnjič na WC in potem tudi zaspala. Ob 6.00 so me zbudili in sem šla na britje, potem tuš in dobila sem tisto srajčko, ko ti rit:ups: ven gleda. Pa sem čakala in čakala, lačna, nič pit do 15.00. Prišla je zdravnica in mi sporočila, da žal ne bom operirana, da tisti dan "ne gre več skozi". Dobila sem dva kosa kruha in mleko in šla na izhod do jutri. Noter motam bit ob 16.30 in potem spet vse od začetka. Vponedeljek zjutraj naj bi bila prva operirana(upam!!!!). Dobila sem še ena zdravila, da se mi sluznica nebi zadebelila. Včeraj sem bila popolnoma izčrpana in mi je možek zvečer prebral vaše želje. Res lepo od vas!:rozica: Punce, prosim, držite v ponedeljek pesti zame, da me bojo zdej res zrihtali!:rozica: Vaša Tinka
|
|
|
|