|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s...
30.1.2008 12:10:19   
Špacka
K mojim gremo v nedeljo na kosilo, med tednom včasih onadva prideta k nam.

K njegovim gremo 1x mesečno.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.1.2008 12:27:46   
frutka_
Moje skoraj vsak dan. Njegove starše pa tudi vsaj enkrat tedensko.

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.1.2008 14:09:25   
jagoda77
tko na vsake 14 dni, greva na kavo k enim ali drugim, včasih k našim na kosilo, njegovi nikoli ne povabijo.

Neposredna povezava do sporočila: 28
30.1.2008 14:10:38   
Udb
Moževe starše vidim praktično vsak dan, ker smo sosedi, pa še sinkota pazijo. Mojo mami pa vidim zelo različno - povprečno pa 3x na teden.

Neposredna povezava do sporočila: 29
30.1.2008 14:53:56   
sneška_
 Gremo dvakrat na mesec pri njegovih zdaj ko je tašča bolna.Pri mojih trikrat ali štirikrat na leto ker so daleč.Hvala bogu da obstaja internet pa skype panekak kompenziram to ker ne grem .

Najdojenček

Neposredna povezava do sporočila: 30
30.1.2008 20:49:19   
tatam
Moje vidim vsak dan,so doma nad nami.Gor gremo pa enkrat na teden al pa še to ne,raje vidim,da prideta onadva.
K moževim pa gremo 1-2 krat tedensko,pa vmes oni pridejo!

Neposredna povezava do sporočila: 31
30.1.2008 20:53:39   
Anonimen
Pri moževih starših živimo in ponavadi ob nedeljah skupaj kosimo, k mojim staršem pa gremo (sicer ponavadi samo jaz z otrokoma) enkrat na teden.

(odgovor članu tatam)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
30.1.2008 21:00:01   
Marogica
ENkrat do trikrat na leto. Ko gremo na grob....sta namreč oba pokojna.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
30.1.2008 22:55:39   
Kepica83
Jaz sem z mojimi 5x na teden, moj jih obišče kak ima čas včasih 2x na teden včasih pa 1x na 14 dni, koliko pač služba dopušča. Njegove pa obiščeva 1-2x na teden pa oni naju nekje 1-2x na teden.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
31.1.2008 12:53:15   
Nika v službi
Moje vsak dan, ker živimo v isti hiši.

Njegove (tasta in taščo) pa tudi dokaj pogosto, recimo 2 - 3 x tedensko, ni pravila. Enkrat smo dva tedna zaporedoma po 1x tam, potem pa mogoče tudi 14 dni ali 4 tedne nič. Se pa slišimo. Pa seveda tudi oni pridejo k nama. Se zelo dobro razumemo.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 35
2.2.2008 21:45:06   
* Mateja *
pri mojih smo skoz, k tašči pa gremo gotovo 2x al pa 3x na teden.

Neposredna povezava do sporočila: 36
6.2.2008 3:54:19   
Anonimen
Jaz nimam staršev, tako, da tukaj ni kaj napisati. Razen tega, da mamin grob obiščem 1x mesečno. Kje je moj oče, pa najbrž se sam ne ve, tako, da...

H Kamikazinim staršem pa... različno. Kamikaza se tam oglasi (na kavo, na pivo, po pošto,...) zagotovo vsak teden 1x, obvezno pa 2x tisti vikend, ko sta otroka tam v varstvu (1x, ko ju pripelje in 1x, ko ju odpelje user posted image ). Mene ni vedno zraven (sem bolj na 50:50 - ja:ne) iz preprostega razloga - ker se mi ne da poslušati litanij na svoj način življenja. In tudi tašča in tast se ne naslikata pri nas kaj večkrat kakor 1x mesečno. Saj nimata tu česa početi, pravzaprav. Če že imata čas za obisk, je to bolj proti večeru, zvečer pa tašča ne pije kave, alkohola ne sme, ker vozi (tast nima izpita), jest ne more pri meni, ker ne kuham user posted image , tast bi že kaj popil, ja, ampak potem se tašča dere (kdo bo pa to poslušal, lepo prosim?! user posted image )... 1x mesečno, ja. Tako nekako, kakor jaz pri njih. In je kar OK. Saj imamo mobitele. user posted image

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
6.2.2008 9:19:42   
cukr07
Glede na to, da ne živimo daleč stran in da so njegovi starši na pol poti do mojih, se vidimo z obojimi 1-2 krat na teden.
Po telefonu se pa slišimo skoraj vsak dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
6.2.2008 9:22:56   
Anonimen
Taščo vidim vsak dan.Moje pa enkrat dvakrat na mesec.

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?