Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 8:16:52
|
|
|
|
Anonimen
|
pri moji mami sem vsaj jaz vsak dan, ker mi merka otoke. pa še čez vikend gremo kdaj dopoldne na kofi vsi skupaj, al pa nas povabi na kosilo. k tašči gremo pa kak dan čez vikend, včasih vsak teden, vlčasih pa tut cel mesec ne, odvisno kako smo zabezecani
|
|
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 8:17:53
|
|
|
|
caillou
|
Če se le da, kar pogosto.
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 8:19:01
|
|
|
|
Maxica
|
Živimo itak v hiši mojih staršev, tako da smo z njimi skoz v kontaktu, z moževimi starši pa se obiščemo (ali mi njih ali pa oni nas) 1-2x tedensko.
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 8:22:22
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Pri mojih dveh sem sama ene 3x tedensko, moj gre na obisk približno 1x na teden. Taščo in tasta vidim vsak dan, na kavico dol greva pa tudi recimo 1x tedensko.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 8:27:57
|
|
|
|
viv_
|
Z mojimi sem v stiku vsak dan, ker smo skupaj v hiši. Obe tašči pa obiskujemo recimo 1x - 2x na mesec.
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 8:31:38
|
|
|
|
srursa
|
Moje vidim 2-4x na teden, ali oni pridejo ali jaz grem k njim. K tašči grem bolj nerada, bolj zaradi moža. Približno 1x na 14 dni oz.na mesec. Ona pride 1-2x na leto.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 9:00:23
|
|
|
|
blue sky
|
Pri nas je pa takole: tašča in tast sta doma v istem bloku, eno nadstropje nižje, zato se vidimo kar pogosto. Večinoma sta onadva bolj pri nas kot mi pri njima , še posebej tašča zelo rada hodi k nam . K mojemu očetu pa hodimo ponavadi med vikendom ali pa se on oglasi, včasih se vidimo tudi med tednom.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 9:11:16
|
|
|
|
Tanik
|
k mojim greva nekje na en mesec (smo daleč doma), pa moji sedaj bolj pogosto pridejo. k tašči pa bolj pogosto, včasih vsak teden večkrat, včasih na dva tedna, koker je, prav tako ona k nama.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 9:14:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Obe tašči pa obiskujemo recimo 1x - 2x na mesec. Kaj Viv, a ti imaš dva moža, ali kako?
|
|
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 9:19:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Približno enkrat na 14 dni gremo k njegovemu očetu, k mojim pa tudi tako nekako. Po telefonu se z njegovimi slišimo vsak dan (eno minuto trajajoči pogovori, zelo poglobljeni - kako si , uredu, pa ti, tudi, fajn, adijo ), z mojimi pa dva, trikrat tedensko po dvajset minut.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 9:33:28
|
|
|
|
Jančika_
|
Tasta obiščemo 2 tedensko, če se le da. Moje starše pa enkrat na teden ali na 14 dni.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 9:36:17
|
|
|
|
sneguljčica
|
Z mojimi straši živimo, jaz taščo bolj redko obiščem, moj z otroki pa malo pogosteje...
|
|
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 9:40:03
|
|
|
|
Teya*D.
|
ker o čez teden moji starši zaposleni se odpravimo k tašči. Čez vikend pa še k mojim. Nedelje pa so bolj za sprehode in lenarjenje.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 9:43:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99 Obe tašči pa obiskujemo recimo 1x - 2x na mesec. Kaj Viv, a ti imaš dva moža, ali kako? ne nejn mož ma 2 mami
|
|
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 9:49:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA ne nejn mož ma 2 mami Ajaaaaaaaaaaaaaa pol pa sory.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 9:50:21
|
|
|
|
lara larissa
|
Midva z mojim živima pri meni tako da sma z mojimi vsak dan, k tašči pa tastu pa grema ponavadi vsak vikend enkrat ali v soboto ali v nedeljo, kak nanese, se pa kdaj pa kdaj zgodi da se tud čez teden zglasima če sma kje v njuni bližini ali pa tast in tašča pri nas.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 9:56:43
|
|
|
|
tejkag
|
Tudi mi živimo pri mojih starših,taščo in tasta pa obiščemo enkrat tedensko,ponavadi so to sobote ali pa nedelje.
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 10:07:28
|
|
|
|
Dadi
|
Živimo stran, kakih 75 km iz Ljubljane(tam imamva starše)- no vsaj tašča in svakinja z družino so tam, moja starša, 2 brata in sestra so pa trenutno v Španiji tako da se vidimo ko oni pridejo sem (ponavadi za praznike). S taščo in svakinjo(živijo skupaj) se pa vidimo tam 3 x na mesec v povprečju.
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 10:10:44
|
|
|
|
Anonimen
|
1xmesečno k mojim, 1xk njegovim. To da greva skupaj. Vmes se pa on iz službe še včasih pr svojih ustavi če more kej pomagat, jaz pa tud kkšno soboto skočim do mamice sprot če gremo z babami na kavo al pa ven, ker mam pač še vedno večino prijateljev v domačem kraju.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 10:45:55
|
|
|
|
mala pikica
|
Moje vsak dan, so samo 30 metrov vstran doma, moževe pa 1-2x na mesec. Običajno v soboto ali nedeljo, gremo na kosilo.
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 11:30:47
|
|
|
|
melani99
|
Moje starše ponavadi obiščemo v nedeljo, to je že nekako skor rutina , babica se pa k nam pglasi vsaj 1x na teden pred službo, pač pride na kavico in tamalo malo pocartat. Njegovega očeta tudi ponavadi obiščemo vsaj 1x na 14 dni, ampak moramo imeti veliko srečo, da ga sploh najdemo doma
|
|
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 11:36:31
|
|
|
|
mojamura
|
živimo v isti bajti kot tast in tašča tako da z njima se vidim skoraj dnevno.... moje pa gremo obiskat 1-2 krat na mesec, ker je 100 km razdalje
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 11:41:29
|
|
|
|
kofetek2010
|
K mojim gremo 1x-2x na mesec in ostanemo čez vikend. K tašči pa gremo 1x-2x na leto in ostanemo pol ure.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto obiščete svoje/partnerjeve s... 30.1.2008 11:55:31
|
|
|
|
baguSka
|
Jaz pri moji mami vsak dan zajtrkujem (med tednom) in pijem kufe, ker ji vsako jutro peljem psa v varstvo. Vsi skupi z mojimi pa se vidmo mogoce hmm... 3 x letno Al pa se to ne... On s svojimi se pa vid tolkrat, kot jih tud jst vidim... Torej cca 1 x na 3 mesce...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?