Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: petletniki roj. 2002 6.2.2008 9:41:07
|
|
|
|
katjandraž
|
Naš zna podpisati sebe, sestrico, pa mami , oči ipd., vendar ni navdušen nad tem, da bi si pa moral zapomniti, katera črka je katera. Nekatere sicer pozna A, E, I, O, S ..., zna pa že prepoznati, na katero črko se posamezna beseda začne, tudi našteti zna par stvari, če mu določim črko. Šteti zna, vendar res ne vem do koliko, zna tudi seštevati in odštevati, če mu govorim v obliki tekstnih nalog, dajem mu samo račune do 10. V vrtcu pa že prav račune pišejo (seveda čisto v igri, kdor želi). Obožuje pa angleščino. Letos je bil njihov vrtec izžreban in imajo 1x tedensko zastonj dopoldne v vrtcu. Učijo se aktualne stvari (zdaj npr. zimski športi, barve, oblačila ...). Že pred kakšnima 2 letoma smo pa dobili Talk to me kids in mu je bil totalno všeč. Se je ful besd naučil, pa pesmic. Zdaj sicer že kakšno leto ali malo manj ni igral, ga moram malo spomnit.
|
|
|
|
RE: petletniki roj. 2002 6.2.2008 10:08:09
|
|
|
|
Pauline
|
Naš zna kar nekaj napisat, npr. vsa imena v družini, vse številke.....šteti zna dokler se mu da ( mislim, da je enkrat prišel do 34 ) . Za jezike je zelo dovzeten, angleščino se uči že od lani, nemščino malo za hec doma uporabljamo, pa jo kr srka vase. Zelo rad rešuje naloge iz otroških revij ( uganke, razlike v slikicah, seštevanje in odštevanje, povezovanje številk v slikico... ) Za enkrat ga vse zanima, pa vse bi rad vedel, pa probal....bomo videli kako bo od septembra naprej.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.