|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izdelava internetne strani
29.1.2008 14:16:29   
Ronči
rabila bi pomoč. Je kakšen stručko tu gor??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izdelava internetne strani
29.1.2008 14:25:05   
Anonimen
Odvisno kaj rabiš. Preprosto spletno stran si izdelaš že tko, da jo narediš v wordu in shraniš kot html.
Če pa začneš komplicirat, potem pa ...
Imaš na voljo še Frontpage, pa Dreamweaver, ...

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2008 14:26:23   
babylove
To pa tudi mene zanima, kako poteka. Ker cene so menda kar hude.

Koliko pa okvirno stane izdelava ene spletne strani in koliko izdelava spletne prodajalne?

In kako se uredi plačilo preko interneta, s katerim oddelkom banke se to sploh ureja in kako?

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2008 14:32:34   
lemavrica
Cene izdelave so že od 200€ gor, odvisno od zahtev. Za spletno prodajalno pride cena okoli 1000-1500€.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2008 14:40:48   
Ronči
na katero se lahko obrnem na zs?

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2008 14:45:14   
lemavrica
Lahko me kontaktiraš.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2008 14:58:39   
Saskia02
jaz sem jo naredila preko google page creator

https://www.google.com/accounts/ServiceLogin?service=pages&continue=http%3A%2F%2Fpages.google.com%2F&ltmpl=yessignups

če te zanima, ti jutri javim podrobnosti

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2008 15:05:20   
bumerang
Jaz sem pa Saskijino videla, ko mi je pokazala svoje slikice s potovanj, pa sem si takoj izdelala še svojo za vrt. Tale Googlova je ful enostavna tako da kakih posebnih navodil res ne rabiš, poskusi.
Ampak meni manjka nekaj pa ne vem ali ni ali nisem bila dovolj natančna:
- števec obiskov,
- možnost vpisa vtisov obiskovalcev,
- možnost listanja - s tem mislim, da ni samo ena glavna stran neskončno dolga ampak da lahko skočiš nekam drugam in se potem spet vrneš nazaj na prejšnjo stran.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Saskia02)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2008 15:10:10   
Anonimen
Bumerang, te ''stevce'' lahko dobis na Googlu - stat counter. Lahko si pa nalozis Google Analytics in spremljas dejanski obisk (od kje, unikatni obiskovalci, koliko se jih vraca itd.) 

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2008 15:28:50   
bumerang
Kako se pa to naredi?

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.1.2008 15:31:14   
babylove
saskia in bumerang, ali mi lahko katera od vaju pošlje naslov vajine spletne strani, da vidim, kako izgleda končni rezultat?
Če prav razumem, je potem na googlu tudi hosting brezplačen?

Sama sem delala na yahoo, ampak to so enostavne strani. Ali google omogoča podstrani?

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.1.2008 15:35:23   
Anonimen
Google Analytics: http://www.google.com/analytics/en-GB/

Tuki vse nastavis, potem je pa treba eno HTML kodo skopirat v HTML kodo od spletne strani (tik pred </body> tagom)

LP

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.1.2008 15:36:29   
Anonimen
Sicer pa freehost do 7GB, se mi zdi, ima tudi www.gigacities.net - jaz tu gostujem z mojo spl. stranjo (www.beagleluna.net)

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
29.1.2008 15:45:19   
bumerang
Moja je:
http://garden.ja.googlepages.com/
ampak je šele poskusna. Pravo delo se bo začelo čez kak mesec, ko se bo kaj videlo. Pa še vedno jo spreminjam, dodajam. Je še malo za lase privlečeno.

Saksijina pa je super obsežna z lepimi slikicami, link pa je dala na postu "kateri fotoaparat" na forumu "tehnika" tam nekje proti sredini strani.

Ribica, hvala. Si bom kasneje, ko bom imela čas, ogledala in poskušala ugotoviti kako to gre.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.1.2008 15:46:42   
babylove
Ribica, tvoja stran je zanimiva.

Kaj pa vnaprej oblikovani forumi, poznam samo mojforum.si. Kako se temu sploh reče v ang?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.1.2008 16:51:12   
dulcinea
potem je pa treba eno HTML kodo skopirat v HTML kodo od spletne strani (tik pred </body> tagom)

Kje pa ta body tag najdeš?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.1.2008 21:26:21   
Anonimen
V izvorni kodi spletne strani - HTML.

babylove, vtipkaj phpBB free forum - ''programski'' jezik oz. kodiranje je narejeno v php-ju.

No, jaz sem spletno stran naredila z Dreamweverjem, flash mi je naredil dragi (ker meni ne dela flash na laptopu), galerijo pa z enim free programom (saj je povezava spodaj) - je cist simple. Ok, na net uploadu je pa dragi user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
30.1.2008 21:35:27   
AiMa
Če kdo potrebuje izdelavo spletne strani, se lahko obrne name. Pošljite zs.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
31.1.2008 10:17:33   
Saskia02
IZVIRNO SPOROČILO: babylove

saskia in bumerang, ali mi lahko katera od vaju pošlje naslov vajine spletne strani, da vidim, kako izgleda končni rezultat?
Če prav razumem, je potem na googlu tudi hosting brezplačen?

Sama sem delala na yahoo, ampak to so enostavne strani. Ali google omogoča podstrani?

na googlu je brezplačno. imeti moraš njihov e-meil (...@google.com - kar uredu deluje in daje speme v svojo mapo, jaz sem imela prej email.si, pa je googlov boljši). potem greš na ta google page creator in začneš... za enkrat strani uredu delujejo. Izbereš svojo predlogo in si res malo omejen. lahko delaš v enem stolpcu kot jaz (in sem vse ostale povezave naložila na konec) ali v dveh. mene malo spominja na siolov blog, mi je pa boljši in enostavnejši. dosti tej strani še manjka, ker pa je zastonj..... Jaz sem besedilo delala v Wordu in je šlo copy/paste, slikce pa direktno iz my pictures (sem jih prej zmanjšala)
to je moja home page, kjer imam povezave do naslednjih stran: http://saskia02.googlepages.com/home - spreminjam pa lahko kadar koli. klikni na aktiven link in si oglej naslednje strani....

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?