Saskia02 -> RE: izdelava internetne strani (31.1.2008 10:17:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: babylove saskia in bumerang, ali mi lahko katera od vaju pošlje naslov vajine spletne strani, da vidim, kako izgleda končni rezultat? Če prav razumem, je potem na googlu tudi hosting brezplačen? Sama sem delala na yahoo, ampak to so enostavne strani. Ali google omogoča podstrani? na googlu je brezplačno. imeti moraš njihov e-meil (...@google.com - kar uredu deluje in daje speme v svojo mapo, jaz sem imela prej email.si, pa je googlov boljši). potem greš na ta google page creator in začneš... za enkrat strani uredu delujejo. Izbereš svojo predlogo in si res malo omejen. lahko delaš v enem stolpcu kot jaz (in sem vse ostale povezave naložila na konec) ali v dveh. mene malo spominja na siolov blog, mi je pa boljši in enostavnejši. dosti tej strani še manjka, ker pa je zastonj..... Jaz sem besedilo delala v Wordu in je šlo copy/paste, slikce pa direktno iz my pictures (sem jih prej zmanjšala) to je moja home page, kjer imam povezave do naslednjih stran: http://saskia02.googlepages.com/home - spreminjam pa lahko kadar koli. klikni na aktiven link in si oglej naslednje strani....
|
|
|
|