|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hujšanje in viseča koža
29.1.2008 12:37:10   
mojamura
Imam problem, ki je najprej estetske narava, nato pa seveda še psihične.

Ker me je začelo izdajati zdravje in ker si že dolgo časa želim sem se spravila hujšat. Moram rečt da mi zaenkrat uspeva.
Vendar moja koža ni elastična, že ko sem bila noseča sem dobila polno strij (kljub kremam) na bedrah in trebuhu. Sedaj ko sem že nekaj shujšala opažam, da mi koža začenja viseti (najbolj grozno je na trebuhu), sem kot tisti naguban pes, ki ima 4 številke preveliko kožo.
Zelo me moti, grozno se počutim, sploh ob pogledu na lastno podobo v ogledalu....ne znam si več pomagat. pa sem mislila da si bom lahko na morju oblekla bikinkeuser posted image hujšat ne bom prenehala dokler ne dosežem neke želene teže, vendar pa bo posledično moja kože vedno bolj in bolj visela.

Kaj naj naredim????

Assumption is mother of all fuc*k*ups.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
29.1.2008 12:43:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hujšanje in viseča koža
29.1.2008 12:45:24   
mojamura
seveda.....sprehodi + orbitrek

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2008 12:46:11   
mojamura
prejšnja 2 tedna nisem mogla telovaditi, ker me je vsekalo v križu....sem dobila blokado in vsak dan injekcijo.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2008 12:46:47   
Anonimen
Telovadba kot prvo, pol knajpanje, pa piling, pa dobra učvrstitvena krema(men je super od afrodite firm krema). Če si pa lahko privoščiš pa še kkšna fejst masažauser posted image (al pa dedca nahecejuser posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
29.1.2008 12:47:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2008 12:52:21   
mojamura
karin24 in živka....hvala za nasvete, bom probala nekaj....najbrž jo bom kar v kaki fitness mahnila. A ve katera za kakšen fitness v mb na teznem?

Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2008 12:54:26   
Anonimen
Za fitnes ne vem k nism iz tistih koncev.
Ti pa res priporočam knajpanje. To res ful pomaga koži. Vsak dan. Nujnouser posted image

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2008 13:49:21   
lara larissa
Telovadba, telovadba in še enkrat telovadba.....to bi ti moglo pomagat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2008 14:05:39   
mojsoncek
Verjetno bo najbolj pomagalo, ce bi probala kozo narediti bolj elasticno. Z vajami in podobnimi zadevami ne bos kaj dosti naredila. Vsaj ne navzven... spodaj bodo lepo natrenirane misice, cez bo pa se vedno prevelika koza (govorim iz lastnih izkusenj).

Predlagam kaksno fajn kremo/olje ( http://www.loccitane.si/Default.aspx?a=7863&c=2&l=2&s=68 ) in masazo.

Ampak v celoti se pa verjetno ne bos resila odvecne koze (jaz se je nisem resila kljub temu, da sem bila aktivna sportnica, z zelo natreniranim telesom)... to bi slo pa samo z lepotno operacijo...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.1.2008 14:19:08   
cmokec
tole je moj prispevek k tej temi:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2139845&mpage=1

Meni sta zdravnik in instruktor aerobike zatrdila, da kreme in telovadba pri odvečni koži ne pomagata, pol pa ne vem. Najlažje je pa to svetovat, to je pa res.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.1.2008 18:51:05   
Anonimen

Do določene mere zagotovo. Trebušnjaki & trebušnjaki, tudi tek je zelo dober in plavanje user posted image .

Moraš pa vedeti, da so leta ipak leta, da nisi stara petnajst in da naravo prelisiči le skalpel. Do določene mere lahko nekaj narediš sama, vsega pa ne, sploh ne v kratkem času. Recimo v roku enega leta bi moral biti viden rezultat.

(odgovor članu lara larissa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.1.2008 18:57:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lara larissa

Ja, kako, če jo pa v križu seka?

(odgovor članu lara larissa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
30.1.2008 10:33:33   
Anonimen
mislim, da telovadba pri odvečni koži ne pomaga prav veliko. uni k res ful shujšajo se je ne znebijo nikoli, razen če grejo pod nož??!! če jo je manj potem vrjetno malo res pomaga telovadba, ampak le ta bolj krepi mišice pod kožo kot pa samo kožo napenja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
30.1.2008 10:34:36   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

IZVIRNO SPOROČILO: lara larissa

Ja, kako, če jo pa v križu seka?

ja točno to....in ker se mi je to zgodilo že drugič baje moram paziti na to da ne delam nekih nenadnih gibov ipd...

skalpel....že, ampak zdr. zavarovanje to ziher ne krije.....poceni pa tudi ziher ni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.1.2008 12:06:15   
Magi*
jaz prisegam na jogo - kar se telovadbe tiče. pa tudi pri jogi moraš imeti dobrega vaditelja, ki pozna tudi tvoje omejitve (križ npr.). koža se do neke mere že sama skup pobere, v celoti pa nikoli, razen seveda s skalpelom. drugače pa je vse našteto v pomoč, samo moraš telovaditi pod strokovnim nadzorom, drugače si boš hrbtenico še bolj uničila. primerna vadba ti bo pa pri težavah s hrbtenico samo pomagala.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.