|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako veš, kdaj ti odteče voda..
27.1.2008 21:40:32   
Petrca123
Kako veš, kdaj ti odteče voda..

.. če se to recimo zgodi med lulanjm, kopanjem ali tuširanjem ?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako veš, kdaj ti odteče voda..
27.1.2008 21:48:01   
Anonimen
Ej... Vode je precej.. Tako, da boš zagotovo vedla...

(odgovor članu Petrca123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
27.1.2008 22:03:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2008 22:08:13   
Marogica
Med lulanjem, tuširanjem...ne boš vedela. Pa saj lulaš ca. minuto, tuširaš se pa max 10 min. In v tem času ti ne bo odteklo toliko vode, da bi se zgodila katastrofa. Če pa boš imela občutek, da še vedno kaj "kaplja", pa povohaj. Ta "voda" je brezbarvna in brez vonja.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2008 22:08:23   
mala pikica
Iz mene je teklo več kot pol ure. Se nisem smela premakniti, pa je spet bilo vse mokro okoli mene. No, pa pri nas je bila plodovnica že umazana, tako da se je tudi ni dalo spregledat.

V pomoč, če se ti zgodi med lulanjem; lulanje lahko zadržiš, plodovnice pa nikakor.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2008 22:32:44   
Una
A ni tko, da ti ne steče naenkrat, ampak teče kar nekaj časa?

Men so jo "umetno" ven spustili - predrli mehur, tako da ne vem.

LP, Una

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2008 22:36:22   
bumerang
Lahko ti kaplja po malem dan za dnem - v tem primeru je zelo nevarno, ker tega ne veš- lahko pa se ti kar naenkrat ulije, kar zagotovo prepoznaš, saj si moker do prstov na nogi.
Prodajajo pa v Sanolaborju (in verjetno še kje drugje) test, ki pove, ali je urin ali plodovnica.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2008 23:22:16   
Petrca123
Koliko pa je te vode - pol litra ali več?

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.1.2008 7:38:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Petrca123

tega je precej,menje tud zdravnica  predrla plodovni mehur,ker je men odtekala po kapljicah,pa tud predstavo o tej plodovnici sem imela čisto drugačno,sem mislila,da je dost bolj krvavo pa ni, je zelo nežna skoraj prozorna roza tekočina

Neposredna povezava do sporočila: 9
28.1.2008 7:46:55   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Petrca123

Po moje je tega par litrov in po navadi, če ti začne sama od sebe odtekat, začne po kapljicah. Ponavadi. Ko pa so meni pri ta drugem predrli mehur, tam pa se mi je voda vlila, da sem se počutila kot kakšna krava, ki lulauser posted image . VOda se je vsipala iz mene in naenkrat je bila na tleh luža.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 10
28.1.2008 8:07:29   
emaa
meni se je razpočil mehur sam in definitivno veš kaj se dogaja. Jaz sem to najprej občutila kot zračni mehurček med nogami, pol je pa samo počil in se je ulilo. Na začetku precej teče, pol se umiri, ampak še vedno si popolnoma mokra.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.1.2008 8:36:13   
*tajda*
No meni je oddtekla spontano in ne pokapljicah in se je kar vlilo,jo je pa tam okrog enega litra.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.1.2008 9:57:39   
Zofy
Lahko se ulije več ali manj ali po kaplicah. Če je po kaplicah ali do 200ml pomeni, da je plod že zavzel svojo porodno lego in greš lahko peš do avta in sama v porodnišnico. Če pa ti odteče naenkrat fuuul vode (več kot 2 dcl), tako, da kar pljuskne, pa moraš poklicati rešilca in se ne smeš premikati. Najboljše je rešilca počakati v ležečem položaju.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.1.2008 10:43:39   
biga
Tako kot pravi Bumerang. Pri meni je dva dni po malem odtekala voda, pa nisem bila sigurna, če je to to. Hvala bogu sem imela pregled na dan D, ampak tudi ginekologinja ni bila zihr, če odteka plodovna voda, zato me je napotila v porodnišnico, kjer so ugotovili, da je tako. Torej ni nujno, da ti kar odteče vse naenkrat. Meni so potem med porodom predrli mehur.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.1.2008 12:15:44   
miškot
Jaz nisem vedela, ko mi je odtekla. Zdelo se mi je, da sem nekam mokra apak ker se nisem počutila nič drugače sem šla mirno spat. Zjutraj ob petih pa me je prebudila ubitačna diareja in na hlačkah sem zagledala rožnat flek tko da smo pol kr šibali in tri ure kasneje dobili fanta.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?