|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vilinski simboli
21.1.2005 9:17:58   
Bela
Poznate vilinske simbole in ste jih kdaj uporabile?
Uporabljala so jih starodavna ljudsva, še posebno so bili s temi povezani Atlanti in Kelti.Ve se da so simboli živa energija in zato tudi delujejo.Skozi čas pa so se ti simboli porazgubili in približno pred tridesetimi leti so spet pojavili.

Jast sem med nosečnostjo nosila simbol rojstva in materinstva, ki ščiti porodnice in matere ter zarodek od spočetja do trenutka ko prvič ugleda luč zunanjega sveta.Dojenčku, ki še ni rojen podarja trdnost in moč.
Nosečnici pomaga pri dobrem počutju in premagovanju hormonskih sprememb.Skrajša čas poroda in lajša bolečine med njim, tako materi in otroku omili stres rojstva.Skratka poskrbi, da je tudi porod čarobno doživetje.

In moram reč, da sem imela zelo lepo nosečnost in porod, otrok pa ni niti zajokal ko se je rodil...res mu ni bilo hudo ko je prišel iz maminega varnega trebuščka, tako prijazno me je gledal!
Moj otročiček pa je zelo zdrav, dobrovolen, močan in samozavesten, zelo dobro se odziva na svet okoli sebe.Nič ga ni strah, res nič ne joka...same dobre reči.
Stara ljudsva pravijo, da če se dojenček rodi z jokom to ni dobro:zmeden:...ne upam si trdit da je to res.
¨
Zanj pa sem že prej doma naredila simbol za spanje, sprostitev in počitek in mu ga obesila na posteljico.
Če verjamete ali ne se od prvega dne ko je doma ponoči lepo spančka kot, zbudi se le za popapcat...simbol pa aktivno deluje od sončnega zahoda do sončnega vzhoda.

Mojemu dragemu sem pa nadrila simbolček za voljo, zmeraj je bil počasen, za vsako stvar si je vzel preveč časa preden se je lotil dela in sem si rekla poskusim, mogoče bo pa delovalo.
In ne boste verjele, od kar ga ima nima več miru...AKCIJA!
Zdaj mi že jamra naj mu naredim nekaj, da bo imel mir.

Nevem koliko ve verjamete v te vraže a pri meni vse deluje, zelo pozitivno sem presenečena.Nikoli se nisem ukvarjala preveč s takšnimi stvarmi, ko pa sem naletela nanje sem si rekla pa poskusim, in to je bilo lih v času moje nosečnosti.
Uporabljam jih pa res previdno in ne za vsako malenkost.
Če si boste kdaj s simboli želele pomagati vam svetujem, da med tem ko jih delaste imaste čiste, dobre misli in dobro razpoloženje...tako boste sigurno vanje vnesle pozitivne energije:

Simbolov je veliko in za vsako potrebo, če se vam zdi da je nekaj na tem vam želim prijetno ustvarjanje!

LP:kava::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vilinski simboli
21.1.2005 9:23:47   
Alina
Prvič slišim zanje.Ponavadi, kaj dosti ne verjamem v takšne stvari. Ali obstaja kakšna knjiga, da jih znaš narediti? Iz česa jih narediš?

Verjetno res moraš vanje verjeti, da je kaj učinka.

Lep dan.

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vilinski simboli
21.1.2005 9:23:59   
puncica
Men je to ful zanimivo in bi poskusla vse da bi naša piška spala :(( Kako pa veš kateri so in kako jih narediti?

A ja glede tega da se otrok ne bi rodil z jokom, pa jaz ne razmišljam tako, sej to pomeni da je potem lahko z njim kej narobe, če se ne zajoka.:zmeden:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vilinski simboli
21.1.2005 9:29:00   
Lenny
Samo slišala sem za to, videla pa še ne. A si jih našla v kakšni knjigi? Kako pa izgledajo?
Nam poveš kaj več :rozica:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vilinski simboli
21.1.2005 9:40:07   
malika
Jaz tudi postajam radovedna:bravo::bravo::bravo:

Od kje črpaš motive in vse to kar rabiš?8)

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vilinski simboli
21.1.2005 9:52:00   
janja
Nas tudi firbec matra :zmeden2:

čau

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vilinski simboli
21.1.2005 10:06:18   
Bela
obstajata dve knjigi :

Kandelar- slovar vilinskih simbolov knjiga 1 in knjiga 2

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vilinski simboli
21.1.2005 10:07:51   
ronja5
In kje se dobita? Pa cena?

LP!:rozica::rozica::rozica: Ronja

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   vilinski simboli
21.1.2005 10:13:53   
Bela
Dobijo se v knjigarni cena obeh skupaj mislim da je okoli 11.000 sit:rozica:
Poskusite lahko tudi v knjižnici ali pa si pogledaste na internetu

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   vilinski simboli
21.1.2005 10:16:12   
nejcko
Sem že pogledala, pri nas v knjižnici jo imajo.

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   vilinski simboli
21.1.2005 10:19:20   
Lenny
Bela, hvala :rozica: Bom pogledala!

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   vilinski simboli
21.1.2005 10:52:02   
KIRA
Živijo - da ne boste mislile, da je to kaka kritika - ni. Samo želim pokazati svoj odnos do te teme.8)

Jaz sicer vem za te zadeve, ampak ne verjamem vanje, vsaj ne popolnoma:zmeden:. Če verjameš v to, da se bo vse dobro izteklo, ne rabiš nobenih simbolov. To so v bistvu samo katalizatorji:), da se laže osredotočiš na svoj cilj. Sicer pa to že malo meji na ezoteriko, tu so pa mnenja deljena. :zmeden:

Po mojem škodit ne more9nebesa, če pa kdo misli, da mu pomaga, pa kar naj nosi take simbole9nebesa. Pri meni ta moč prihaja od znotraj:love:, za to ne potrebujem takega katalizatorja, pač pa se moram osredotočit na to, kar želim doseči. Ampak večina ljudi le težko to naredi, za to je potrebno kar nekaj samozaupanja, umirjenosti, cilje moraš imeti jasno zastavljene, poskušaš najti duševni mir, se zbrat in osredotočit svojo energijo v pozitivne stvari. Pol pa samo steče. ampak da ne boste mislile - tudimeni vedno ne uspeva, predvsem ko sem potrta, žalostna, ali slabe volje ne. Za kaj takega se je potrebno umirit in zbrat.

Je pa moja sestra nagnjena k temu "vraževerju" :ups:- oz. bolj nekako verjame v take simbole, pa moja mama tudi. Pravzaprav se je v moji družini pojavljalo več oblik ezoterike :zmeden: - ampak zasebno in občasno - ne bavimo se s tem. Na primer, moja babica zna šlogati s knjigo in ključem. Jaz bolj zaupam intuiciji, ter sanjam9nebesa. Več stvari, ki si jih sanjam, se potem uresniči. Lahko bi rekli, da so to tudi simboli, ki ti kažejo pot..:bravo:
By the way - zelo zanimiva tema.:bravo::bravo::bravo:
se da razpravljat še in še. A lahko te tvoje simbole kje vidim, zanima me, kje si jih našla in kake si uporabila...:)-
Lp:rozica:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   vilinski simboli
21.1.2005 11:00:55   
malika
iz česa pa si naredila te simbole?

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   vilinski simboli
21.1.2005 11:06:16   
.ču
Zaenkrat sm tole najdla,da si lohk predstavlate saj kako zgledajo9nebesa

LP:rozica:

http://www.geocities.com/marjetka_jersek/vilinski_simboli.html

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   vilinski simboli
21.1.2005 11:08:23   
.ču
:ups::ups::ups:Madona,ne vem zakaj mi zej Yahoo odpira:grrr::grrr::grrr:???
Na predogledu mi je ta pravo stran odpru:hudicek:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   vilinski simboli
21.1.2005 11:10:58   
malika
meni pa ena kravica skače po monitorju.:bravo:Pikaču kaj si to naredila?:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   vilinski simboli
21.1.2005 11:13:56   
KIRA
men se tudi nič ne vidi, samo ena krava :zmeden:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   vilinski simboli
21.1.2005 11:15:04   
.ču
Ja sej to me jeza:grrr::grrr::grrr:ko sm dala na predogled,mi je pa ta pravo stran odpru.
Poj,ko sm vpisala sm pa čist tko še enkat preverla,pa vidm tole:ups:
Bi me kmal fršlog:((:((

SORRY,punce:rozica::rozica::rozica:
Si bote mogle zgleda same poiskat,ampak sm sam dobr hotla,verjemte:angel:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   vilinski simboli
21.1.2005 11:26:11   
.ču
EVO,EVO SOLUCIJA-HVALA BOGU!

Tm k se vam kravca odpre vpište vilinski simboli,pa search,poj se vam pa pokaže to k sm hotla:bravo:

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   vilinski simboli
21.1.2005 11:29:30   
KIRA
probajte to, če vam odpre:

http://www.geocities.com/marjetka_jersek

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   vilinski simboli
21.1.2005 12:30:00   
Bela
Jst si vilinske simbole naredim kar iz fimo mase...oblikujem v obliko ki mim je včeč on nato z iglo ali zobotrebsem narišem simbol, tako da pikam v maso in ga spečem.

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   vilinski simboli
21.1.2005 15:18:26   
Gina
Ena moja sodelavka jih pa kar take, narisane nosi pri sebi, pa v razred vem da je enkrat enega nalepila.

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   vilinski simboli
21.1.2005 15:21:30   
Gina
Ena moja sodelavka jih pa kar take, narisane nosi pri sebi, pa v razred vem da je enkrat enega nalepila.

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
21.1.2005 16:48:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bela)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?