KIRA -> vilinski simboli (21.1.2005 10:52:02)
|
Živijo - da ne boste mislile, da je to kaka kritika - ni. Samo želim pokazati svoj odnos do te teme.8) Jaz sicer vem za te zadeve, ampak ne verjamem vanje, vsaj ne popolnoma:zmeden:. Če verjameš v to, da se bo vse dobro izteklo, ne rabiš nobenih simbolov. To so v bistvu samo katalizatorji:), da se laže osredotočiš na svoj cilj. Sicer pa to že malo meji na ezoteriko, tu so pa mnenja deljena. :zmeden: Po mojem škodit ne more9nebesa, če pa kdo misli, da mu pomaga, pa kar naj nosi take simbole9nebesa. Pri meni ta moč prihaja od znotraj:love:, za to ne potrebujem takega katalizatorja, pač pa se moram osredotočit na to, kar želim doseči. Ampak večina ljudi le težko to naredi, za to je potrebno kar nekaj samozaupanja, umirjenosti, cilje moraš imeti jasno zastavljene, poskušaš najti duševni mir, se zbrat in osredotočit svojo energijo v pozitivne stvari. Pol pa samo steče. ampak da ne boste mislile - tudimeni vedno ne uspeva, predvsem ko sem potrta, žalostna, ali slabe volje ne. Za kaj takega se je potrebno umirit in zbrat. Je pa moja sestra nagnjena k temu "vraževerju" :ups:- oz. bolj nekako verjame v take simbole, pa moja mama tudi. Pravzaprav se je v moji družini pojavljalo več oblik ezoterike :zmeden: - ampak zasebno in občasno - ne bavimo se s tem. Na primer, moja babica zna šlogati s knjigo in ključem. Jaz bolj zaupam intuiciji, ter sanjam9nebesa. Več stvari, ki si jih sanjam, se potem uresniči. Lahko bi rekli, da so to tudi simboli, ki ti kažejo pot..:bravo: By the way - zelo zanimiva tema.:bravo::bravo::bravo: se da razpravljat še in še. A lahko te tvoje simbole kje vidim, zanima me, kje si jih našla in kake si uporabila...:)- Lp:rozica:
|
|
|
|