|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Eno mleko v redu, drugo ne?
27.1.2008 8:23:37   
miškot
Moj mali je imel žeo rojstvu hude krče. Ko mi je zmanjkalo mleka smo šli na adaptiranega Novalac AC. Za krče nam je zelo pomagal je pa precej zaustavil prebavo. Sedaj je star 6 mesecev - sklepam, da krčev več nima in poskusila sem preiti na Aptamil comfort, da uštimamo kakanje pa je naš mali dobil po trebuščku pikice. A je lahko alergičen na Aptamil? Na kravje mleko nasplošno očitno ni, ker bi se to pokazalo že pri Novalacu. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Eno mleko v redu, drugo ne?
27.1.2008 8:52:44   
Lunca1
Z Aptamilom mu prebave ne boš spodbudila, ker le ta zapira. Jaz ti svetujem ali Bebo ali Milumil. Možno pa je, da je alergičen na katerega od teh proizvodov. Aja pa te formule niso narejene iz kravjega mleka.

(odgovor članu miškot)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2008 9:08:08   
metkica1
Ja saj aptamil comfort ureja prebavo.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2008 10:54:39   
žarnica
Mi mešamo aptamil in comfort (ima 2-3 obroke comforta,ostalo aptamil),pa kaka na dva dni.

Nevem pa zakaj pikice po trebuhu. Si mogoče menjala mehčalec?user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2008 11:44:53   
miškot
Nisem menjala mehčalca- ga sploh ne uporabljam, zna bit kriva pa tut kakšna reč od goste hrane; karfijola, krompir........sam me je zanimalo , če ima katera takšne izkušnje ob menjavi mleka. Kr zdej smo gosto hrano že kar dobro osvojili in če je alergija na nekaj od GH si bom mogla mal evidenco vodit sam najprej sm hotla izključit mleko.

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2008 13:10:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žarnica

Mi mešamo aptamil in comfort (ima 2-3 obroke comforta,ostalo aptamil),pa kaka na dva dni.

Nevem pa zakaj pikice po trebuhu. Si mogoče menjala mehčalec?user posted image

Jaz sem tudi mešala, ampak kar v enem obroku recimo pol Comformila in pol Aptamila. Pojma pa nimam, zakaj pikice. A česa drugega pa pri pol leta še ne je? Mogoče je na kaj drugega alergičen.

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2008 13:11:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miškot
Kr zdej smo gosto hrano že kar dobro osvojili in če je alergija na nekaj od GH si bom mogla mal evidenco vodit sam najprej sm hotla izključit mleko.

Aha, aha, se opravičujem, nisem videla, da si že sama na to tudi pomislila.

Po moje od menjave mleka kar ne nore biti no. Saj so vse približno na isto foro narejeni.

(odgovor članu miškot)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?