Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tiste, ki ste cepile dojenčke proti rota viru... 26.1.2008 17:34:15
|
|
|
|
pt
|
Živjo, kot sem že v naslovu napisala, me zanima, kako ste kopale in previjale vaše dojenčke, ki ste jih sepile proti rota virusu? Ali ste po vsakem previjanju razkuževale roke in s čim, če ste? Kako pa ste kopale, če se lahko prenaša ta zoprni virus, ki ga cepljeni otroci izločajo z blato? Ve to sprašujem, er je opozorilo, da "se cepilni virus nekaj časa izloča z blatom cepljenega otoka, še posebej okrog 7. dne po cepljenju. Osebe, i skrbijo za cepljene otoroke morajo zlasti skrbeti za higieno....." prosim za vaše izkušnje. Hvala. P.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste cepile dojenčke proti rota ... 26.1.2008 17:39:32
|
|
|
|
jasna
|
Kopaš lahko normalno, saj dojenček virus že ima in ne bo zbolel. Poostriti moraš higieno ob previjanju, da zaščitiš ostale družinske člane. Umivanje rok bi moralo zadostovati. LP
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste cepile dojenčke proti rota ... 26.1.2008 17:42:00
|
|
|
|
ThinkPink
|
Nič kaj posebaj nisem komplicirala ali razkuževala. Kot ponavadi sem si po previjanju umila roke z milom. Kopala sva jo normalno. In ni bilo nobenih posebnosti.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste cepile dojenčke proti rota ... 26.1.2008 18:14:22
|
|
|
|
pt
|
hvala za info. jaz si še po previjanju razkužim s SPITADERMOM srejem, ki je tudi proti rota virusu. Saj, vem, da morda pretiravam Čav.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?