|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo
27.1.2008 12:48:41   
LoCa
ja, obračanje user posted image .....js zoknov od mojga tipa ne obračam iz enega razloga - če bi, bi blo vse perilo svinjsko in od dlak. sm mu že rekla, ne hodit bos ampak v copatah, sej veŠ, PASJE DLAKE, grejo pol na cunje. ne, meni paše boš. tut prou. se pač ne ukvarjam z njegovimi štumfi. obračat in stresat jih pa tudi ne mislim, ker nisem suženj. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.1.2008 12:49:53   
kalbo
Štunfi spet na tleh, ona jih prime in vrže v koš za smeti.

To bi meni naredila samo enkrat in nikoli več!!!

(odgovor članu sonček00)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.1.2008 12:56:15   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Kako naj ga naučim, da morajo biti nogavice pravilno obrnjene, ko jih daje prat?
Zaenkrat mu prepuščam zlaganje njegovih nogavic in jih tudi v njegovo omaro pospravim neobrnjene in nezložene. Samo ne pali.user posted image

Pri nas je tako, da jih tudi ne obračam več, zlaga pa nogavice moj mož-dogovor pač. Ali si jih sam obrne pri zlaganju, če pa ne, pa vsaj takrat, preden jih mora obuti. V glavnem...to ni več moj problem. Otroka pa sem naučila, da si pri slačenju oz. lo fržeta v koš z zamazanim perilom, kar avtomatsko nogavičke obrneta.

Drugače pa jih moj mož v večini primerov sam vrže v koš za zamazano perilo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.1.2008 21:26:00   
janca
Moj tud pospravlja za sabo, včasih še za mano. Edino moja dva najstnika, mislm, groza, pogledam za vrata sob pa me skoraj kap. Gate, štunfi in še kaj. Pol je pa akcija. Popenim in v nekaj sekundah pospravljeno. Sam kaj ko se to dogaja vsak teden. Tko da.... Prosim recept. Bomo videl kaj bo z našim user posted image . A bo tut on tak kot bratec in sestrica.
Sam ne mi rečt, da je napačna vzgoja. Mojih in moževih cunj ni nikdar za vrati in jih tudi nikoli ni bilo.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.1.2008 21:51:44   
TIA22
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Štunfi spet na tleh, ona jih prime in vrže v koš za smeti.

Ja kalbo, če pa mislite, da smo ženske samo za pospravljanje!!!! Saj ona jih ni vrgla stran ker bi imela toliko denarja, da bi si to lahko privoščila, ampak da bi dedca nekega reda naučila.

Če pa je lažje psa naučit govorit, kot pa moškega naučit nekega reda!!!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.1.2008 22:11:46   
Grofica

ja,sej,ker bi za naprej vedel,kam spadajo umazane nogavice.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.1.2008 22:13:59   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

user posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 32
27.1.2008 22:14:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnyca

Če so na tleh jih pobereš in daš v koš za perilo, enostavno...kaj češ komplicirat pri enih navadnih štunfih.

Meni je tudi škoda časa za ene usrane štunfe....user posted image .

Kaj čmo, smo različni, jaz se zaradi tega ne bi kregala, to sem se odločila še trinajst let nazaj. Saj ko moški vidi, da nimaš nobenega veselja, da bi se o tem z njim prerekal, ga tudi on nima....user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
28.1.2008 8:46:13   
kalbo
Ja kalbo, če pa mislite, da smo ženske samo za pospravljanje!!!! Saj ona jih ni vrgla stran ker bi imela toliko denarja, da bi si to lahko privoščila, ampak da bi dedca nekega reda naučila.

Jest ne mislim, da ste ženske le za pospravljanje, a na seks si pa pozablauser posted image

Ne resno, jest še nikol nisem mislil, da ste ženske le za pospravljanje. Sam ženska, ki bi mi eno samo obleko stran vrgla, nebi bla več moja.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 34
28.1.2008 8:57:45   
misar
midva nimava takih problemov...je ful priden, včasih še bolj kot jaz. sem jih pa enkrat slišala, ker, ko ni nogavic okoli obrnil jih jaz tud nisem, ko sem jih oprala in zložila. je pač zjutraj, ko jih je dajal na noge moral obračat. pa mi je rekel, zakaj jih nisem obrnila? sem tako divje pogledala, da je takoj vedel na komu je red štunfe obračat okoli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 35
28.1.2008 9:03:18   
Pajaca
Pa kje za boga se najdejo deci, ki ne znajo vržt gat pa štunfov v koš za smeti?????

To zna moj dvoletnik narest... si da nogavice dol in jih nese v koš za smeti.

Dejansko je men to neka logika, da se pač za sabo posprav.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 36
28.1.2008 11:07:07   
TIA22

Jest ne mislim, da ste ženske le za pospravljanje, a na seks si pa pozablauser posted image

Ne resno, jest še nikol nisem mislil, da ste ženske le za pospravljanje. Sam ženska, ki bi mi eno samo obleko stran vrgla, nebi bla več moja.

Joj, kalbo na sex sem res pozabila! joj, zakaj že...ker ne sexamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 37
28.1.2008 16:54:49   
tanikaa
Moj vedno odnese umazano perilo v koš za perilo. Ampak štumfe so bile v začetku vedno vržene v neko kepo user posted image . Tak da sem jih vedno mogla razvozlat. user posted image  Tiste smrdeče kepe. Bljek. In enkrat sem mela tega dovolj. In sem jih nehala prat. Tiste, ki so bile lepo zravnane so se oprale, ostale pa so ostale v košari. In ko gospod več ni mel zoknov, se je na vse pretege čudil, kje hudiča je njegov sto in en par zokonov. Ja, v košari lubi. Pa saj si prala prerilo? Ja, seveda. In zakaj nisi zoknov? Jaz zokonov nisem videla, samo neke kepe se valjajo v košari. user posted image  In ker njegov IQ ni med najnižjimi je skapiral. In užitek za sto miljov je bilo gledati, s kakim gnusom je tiste kepe spreminjal v zokne. user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 38
28.1.2008 17:42:13   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77
Zaenkrat mu prepuščam zlaganje njegovih nogavic in jih tudi v njegovo omaro pospravim neobrnjene in nezložene. Samo ne pali.user posted image
Moj si 2x dnevno štunfe preobuje, veš koliko se jih nabere. In seveda so vsi narobe obrnjeni. Jaz jih sicer vržem v stroj, ampak zlagam in pospravljam jih pa ne več. Mu jih vržem na kup, pa se sam z njimi ubada. In ko išče priljubljen par, je ves besen ko jih nikjer niuser posted image Ja pospravit jih je treba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
28.1.2008 17:45:31   
Putka

user posted image A desci ki ne znajo gat in nogavic za sabo pospravljat so pa pravo bogastvo nas žensk? To, da bi pa pomagali pa ne pride na misel?

Ampak tole z nogavicami je pa zgleda en moški defekt v genihuser posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 40
28.1.2008 18:12:49   
mala pikica
user posted image user posted image user posted image Zdaj pa sem se res od srca nasmejala... marsikateri.

No, jaz na srečo nimam teh problemov, niti z obračanjem, niti z metanjem v koš za perilo.

Glede obračanja pa ve, da jih jaz ne bi obračala, bi si jih moral sam, ko bi jih hotel naslednjič spet obuti.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
28.1.2008 19:07:01   
KIKI****
user posted image  Nasmejala sem se do solz-ko bo treba ta ukrep izvajat ga bom čisto po tvoje-upam da bo to pozimi in ne poletiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?