Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 27.1.2008 12:48:41
|
|
|
|
LoCa
|
ja, obračanje .....js zoknov od mojga tipa ne obračam iz enega razloga - če bi, bi blo vse perilo svinjsko in od dlak. sm mu že rekla, ne hodit bos ampak v copatah, sej veŠ, PASJE DLAKE, grejo pol na cunje. ne, meni paše boš. tut prou. se pač ne ukvarjam z njegovimi štumfi. obračat in stresat jih pa tudi ne mislim, ker nisem suženj.
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 27.1.2008 12:49:53
|
|
|
|
kalbo
|
Štunfi spet na tleh, ona jih prime in vrže v koš za smeti. To bi meni naredila samo enkrat in nikoli več!!!
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 27.1.2008 12:56:15
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Kako naj ga naučim, da morajo biti nogavice pravilno obrnjene, ko jih daje prat? Zaenkrat mu prepuščam zlaganje njegovih nogavic in jih tudi v njegovo omaro pospravim neobrnjene in nezložene. Samo ne pali. Pri nas je tako, da jih tudi ne obračam več, zlaga pa nogavice moj mož-dogovor pač. Ali si jih sam obrne pri zlaganju, če pa ne, pa vsaj takrat, preden jih mora obuti. V glavnem...to ni več moj problem. Otroka pa sem naučila, da si pri slačenju oz. lo fržeta v koš z zamazanim perilom, kar avtomatsko nogavičke obrneta. Drugače pa jih moj mož v večini primerov sam vrže v koš za zamazano perilo.
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 27.1.2008 21:26:00
|
|
|
|
janca
|
Moj tud pospravlja za sabo, včasih še za mano. Edino moja dva najstnika, mislm, groza, pogledam za vrata sob pa me skoraj kap. Gate, štunfi in še kaj. Pol je pa akcija. Popenim in v nekaj sekundah pospravljeno. Sam kaj ko se to dogaja vsak teden. Tko da.... Prosim recept. Bomo videl kaj bo z našim . A bo tut on tak kot bratec in sestrica. Sam ne mi rečt, da je napačna vzgoja. Mojih in moževih cunj ni nikdar za vrati in jih tudi nikoli ni bilo.
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 27.1.2008 21:51:44
|
|
|
|
TIA22
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Štunfi spet na tleh, ona jih prime in vrže v koš za smeti. To bi meni naredila samo enkrat in nikoli več!!! Ja kalbo, če pa mislite, da smo ženske samo za pospravljanje!!!! Saj ona jih ni vrgla stran ker bi imela toliko denarja, da bi si to lahko privoščila, ampak da bi dedca nekega reda naučila. Če pa je lažje psa naučit govorit, kot pa moškega naučit nekega reda!!!
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 27.1.2008 22:11:46
|
|
|
|
Grofica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo To bi meni naredila samo enkrat in nikoli več!!! ja,sej,ker bi za naprej vedel,kam spadajo umazane nogavice.
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 27.1.2008 22:13:59
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22 Če pa je lažje psa naučit govorit, kot pa moškega naučit nekega reda!!!
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 27.1.2008 22:14:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnyca Če so na tleh jih pobereš in daš v koš za perilo, enostavno...kaj češ komplicirat pri enih navadnih štunfih. Meni je tudi škoda časa za ene usrane štunfe.... . Kaj čmo, smo različni, jaz se zaradi tega ne bi kregala, to sem se odločila še trinajst let nazaj. Saj ko moški vidi, da nimaš nobenega veselja, da bi se o tem z njim prerekal, ga tudi on nima.... .
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 28.1.2008 8:46:13
|
|
|
|
kalbo
|
Ja kalbo, če pa mislite, da smo ženske samo za pospravljanje!!!! Saj ona jih ni vrgla stran ker bi imela toliko denarja, da bi si to lahko privoščila, ampak da bi dedca nekega reda naučila. Če pa je lažje psa naučit govorit, kot pa moškega naučit nekega reda!!! Jest ne mislim, da ste ženske le za pospravljanje, a na seks si pa pozabla Ne resno, jest še nikol nisem mislil, da ste ženske le za pospravljanje. Sam ženska, ki bi mi eno samo obleko stran vrgla, nebi bla več moja.
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 28.1.2008 8:57:45
|
|
|
|
misar
|
midva nimava takih problemov...je ful priden, včasih še bolj kot jaz. sem jih pa enkrat slišala, ker, ko ni nogavic okoli obrnil jih jaz tud nisem, ko sem jih oprala in zložila. je pač zjutraj, ko jih je dajal na noge moral obračat. pa mi je rekel, zakaj jih nisem obrnila? sem tako divje pogledala, da je takoj vedel na komu je red štunfe obračat okoli .
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 28.1.2008 9:03:18
|
|
|
|
Pajaca
|
Pa kje za boga se najdejo deci, ki ne znajo vržt gat pa štunfov v koš za smeti????? To zna moj dvoletnik narest... si da nogavice dol in jih nese v koš za smeti. Dejansko je men to neka logika, da se pač za sabo posprav.
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 28.1.2008 11:07:07
|
|
|
|
TIA22
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Ja kalbo, če pa mislite, da smo ženske samo za pospravljanje!!!! Saj ona jih ni vrgla stran ker bi imela toliko denarja, da bi si to lahko privoščila, ampak da bi dedca nekega reda naučila. Če pa je lažje psa naučit govorit, kot pa moškega naučit nekega reda!!! Jest ne mislim, da ste ženske le za pospravljanje, a na seks si pa pozabla Ne resno, jest še nikol nisem mislil, da ste ženske le za pospravljanje. Sam ženska, ki bi mi eno samo obleko stran vrgla, nebi bla več moja. Joj, kalbo na sex sem res pozabila! joj, zakaj že...ker ne sexam
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 28.1.2008 16:54:49
|
|
|
|
tanikaa
|
Moj vedno odnese umazano perilo v koš za perilo. Ampak štumfe so bile v začetku vedno vržene v neko kepo . Tak da sem jih vedno mogla razvozlat. Tiste smrdeče kepe. Bljek. In enkrat sem mela tega dovolj. In sem jih nehala prat. Tiste, ki so bile lepo zravnane so se oprale, ostale pa so ostale v košari. In ko gospod več ni mel zoknov, se je na vse pretege čudil, kje hudiča je njegov sto in en par zokonov. Ja, v košari lubi. Pa saj si prala prerilo? Ja, seveda. In zakaj nisi zoknov? Jaz zokonov nisem videla, samo neke kepe se valjajo v košari. In ker njegov IQ ni med najnižjimi je skapiral. In užitek za sto miljov je bilo gledati, s kakim gnusom je tiste kepe spreminjal v zokne.
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 28.1.2008 17:42:13
|
|
|
|
Putka
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Zaenkrat mu prepuščam zlaganje njegovih nogavic in jih tudi v njegovo omaro pospravim neobrnjene in nezložene. Samo ne pali. Moj si 2x dnevno štunfe preobuje, veš koliko se jih nabere. In seveda so vsi narobe obrnjeni. Jaz jih sicer vržem v stroj, ampak zlagam in pospravljam jih pa ne več. Mu jih vržem na kup, pa se sam z njimi ubada. In ko išče priljubljen par, je ves besen ko jih nikjer ni Ja pospravit jih je treba.
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 28.1.2008 17:45:31
|
|
|
|
Putka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Jest ne mislim, da ste ženske le za pospravljanje, a na seks si pa pozabla Ne resno, jest še nikol nisem mislil, da ste ženske le za pospravljanje. Sam ženska, ki bi mi eno samo obleko stran vrgla, nebi bla več moja. A desci ki ne znajo gat in nogavic za sabo pospravljat so pa pravo bogastvo nas žensk? To, da bi pa pomagali pa ne pride na misel? Ampak tole z nogavicami je pa zgleda en moški defekt v genih
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 28.1.2008 18:12:49
|
|
|
|
mala pikica
|
Zdaj pa sem se res od srca nasmejala... marsikateri. No, jaz na srečo nimam teh problemov, niti z obračanjem, niti z metanjem v koš za perilo. Glede obračanja pa ve, da jih jaz ne bi obračala, bi si jih moral sam, ko bi jih hotel naslednjič spet obuti.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?