Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 25.1.2008 15:49:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja mami jih je fotru pod pouštr dajala ....pa se vseen ni nikul odvadu Moj tega več ne dela, da bi metal stvari po tleh. K je enkrat mačk v gobcu njegove gate v dnevno prvleku iz spalnice glih k so bli njegovi na obisku . Se je revše pršlo pohvalt kaj je ujelo . Moj pa kar barve menjaval
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 25.1.2008 15:52:08
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 25.1.2008 15:52:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Vau!!!! Jaz imam dva koša, enega za belo perilo,enega za pisano. In glej, vsak večer je v obeh koših pisano perilo, ali celo zraven, kar nametano čez oba koša. Začnem prebirati, nakar vsak večer ugotovim isto pesem, otroci (8 in 10 let) svoje cunje pravilno dajo v koš, nametane so samo moževe. Kako naj otroci ubogajo, če se starši ne držijo pravil? Recept?Lp
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 25.1.2008 15:54:41
|
|
|
|
AKP
|
Karin 24, zdaj sem se pa res nasmejala . Tudi jaz imam 2 mačkona in 1 mačkonko in so mi vse te stvari zelo znane.
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 25.1.2008 15:54:58
|
|
|
|
TIA22
|
Super!!!! Jaz imam podobno izkušnjo, ampak glede kosila. Saj razumem da ne more vedno prit točno takrat na kosilo ko bi jaz rada, ker pač ima tako delo. Pa se zmeniva enkrat da pride na kosilo, pa me kliče, da ga nebo in to takrat komaj, ko je kosilo na mizi že. Ok, pa se zmeniva da pride ob 8h na večerjo. Pa jaz malega k babici peljem, pa lepo svečke, pa ful dobro večerjo. Pa ga kličem, pa se mi ne javi. Seveda me je skrbelo. Pa me čez kake pol ure kliče-ga vprašam kje te hodi, pa reče da je on šel karte igrat pa me je pozabo poklicat, da naj večerjo prišparam za kosilo za naslednji dan! Skoraj me je kap!!! Pride on drugi dan k meni na "kosilo". Pa krožnik njegov prazn iz mojega in od malega pa se lepo juhica kadi. Pa me gleda kot , ja kaj pa jaz me vpraša. Pa sem mu povedala, da je njegovo večerjo pač pojedo sosedov pes in naj ga gre vprašat če mu je kaj ostalo. Niti pisnil ni več, je pač bil lačen! Od takrat naprej, je kot .
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 25.1.2008 15:54:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako naj otroci ubogajo, če se starši ne držijo pravil? Recept?Lp To bi pa tudi jaz rada vedela. Kadar sva sama z malim, vse lepo pospravi za sabo, točno ve kam, kadar ga rihta tastar, vse ostane na tleh v kopalnici
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 25.1.2008 15:55:11
|
|
|
|
sonček00
|
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka Vau!!!! Jaz imam dva koša, enega za belo perilo,enega za pisano. In glej, vsak večer je v obeh koših pisano perilo, ali celo zraven, kar nametano čez oba koša. Začnem prebirati, nakar vsak večer ugotovim isto pesem, otroci (8 in 10 let) svoje cunje pravilno dajo v koš, nametane so samo moževe. Kako naj otroci ubogajo, če se starši ne držijo pravil? Recept?Lp Enkrat daj s pisanim perilom prat njegovo priljubljeno svetlo majco al pa pulover, da se bo razbarval. Pa potem reči, da ga je pač v napačen koš vrgel in si vse skupaj dala prat...
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 25.1.2008 15:55:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka Vau!!!! Jaz imam dva koša, enega za belo perilo,enega za pisano. In glej, vsak večer je v obeh koših pisano perilo, ali celo zraven, kar nametano čez oba koša. Začnem prebirati, nakar vsak večer ugotovim isto pesem, otroci (8 in 10 let) svoje cunje pravilno dajo v koš, nametane so samo moževe. Kako naj otroci ubogajo, če se starši ne držijo pravil? Recept?Lp Recept.. Meči jih v koš za smeti
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 25.1.2008 16:19:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Če so na tleh jih pobereš in daš v koš za perilo, enostavno...kaj češ komplicirat pri enih navadnih štunfih. Sicer moj mož tega ne dela, dela pa kaj drugega, ampak na vse to se navadiš tko koklr vzameš, kot da se vsak dan s tem ubadaš, tudi jaz nisem perfect...zarad enih štunfov mu pa že ne bom težila...pol bi tud on lohk men za ktero drugo stvar...
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 25.1.2008 16:21:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Tia22, to mi je pa znano. Ko sem ga parkrat tako čakala s kosilom ali večerjo sem sama lepo pojedla, vse ostalo pa vrgla v smeti. In ko sem to parkrat naredila (po možnosti še njegova najljubša hrana) se je naučil priti točno domov. Če se jaz trudim okoli štedelnika ni vrag, da on zna najti tudi pot domov. Hrana se mi je sicer smilila da je šla v smeti, ampak nauk je pa bil dober. To z nogavicami pa je tudi meni vedno manj jasno, še sploh ker je vse to že znal naredit, sedaj pa očitno spet pozabla in bo potreboval spet kak nauk .
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 25.1.2008 16:23:33
|
|
|
|
TIA22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ga.Srček Tia22, to mi je pa znano. Ko sem ga parkrat tako čakala s kosilom ali večerjo sem sama lepo pojedla, vse ostalo pa vrgla v smeti. In ko sem to parkrat naredila (po možnosti še njegova najljubša hrana) se je naučil priti točno domov. Če se jaz trudim okoli štedelnika ni vrag, da on zna najti tudi pot domov. Hrana se mi je sicer smilila da je šla v smeti, ampak nauk je pa bil dober. To z nogavicami pa je tudi meni vedno manj jasno, še sploh ker je vse to že znal naredit, sedaj pa očitno spet pozabla in bo potreboval spet kak nauk . saj meni tudi ni bilo vseeno za hrano, jaz pa sem jo dala v hladilnik pa kasneje ali pa res drugi dan pojedla, ampak lekcija pa je zalegla.
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 25.1.2008 16:29:46
|
|
|
|
sonček00
|
Tia22 in ga.Srček tale vajin recept pa bom morala tudi jaz uporabit. Samo ne vem še a naj ga kar takoj (ker sem ravno končala s kosilom in zvedela, da moj dragi ni niti še na poti in me je pozabil poklicat ) al naj ga danes še nahranim..
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 25.1.2008 18:16:35
|
|
|
|
natalia
|
TIA22 ta je pa dobra!
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 25.1.2008 22:10:40
|
|
|
|
lelaval
|
Moja mami jih je fotru pod pouštr dajala ....pa se vseen ni nikul odvadu Moj tega več ne dela, da bi metal stvari po tleh. K je enkrat mačk v gobcu njegove gate v dnevno prvleku iz spalnice glih k so bli njegovi na obisku . Se je revše pršlo pohvalt kaj je ujelo . Moj pa kar barve menjaval Karin, zdaj pa sem se tako nasmejala
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 25.1.2008 22:29:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem že premišljevala, da bi dala gate prat z rdečo majico, ki bi se razbarvala, pa ima samo pisane gate. Lahko pa si umislim še tretji koš zraven obeh za perilo (pa bi ga res rabila), koš za smeti. Lp
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 25.1.2008 23:32:17
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Eh, pr mojem tud to s smetmi ne pali... Ravno danes jih je spet ene par (seveda ne na lastno pobudo) nesel v kopalnico v košaro, zraven mi je pa razložil, da to vzame samo par sekud... Bi ga najraje nekam brcnila! Je pa že tud malega nasral, da jih je nesel namesto njega v košaro (seveda je bilo malemu ful zanimivo in se mu je prav fajn zdelo... )...
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 25.1.2008 23:34:49
|
|
|
|
študentka Mici
|
Moj tud ni bil od doma navajen, da pospravla zokne za sabo, pa gate... pol sva pa začela skupi živet in je blo še neki cajta tko (beri dokler ni zoknov in gat zmanjkal v predalu-jih je mel pač bolj za sprot, če se je sprot pralo, tko kot je bila navada pri nas, ni bilo panike, je blo zmer dost za oblečt, če pa ne neseš prat je pa premal...), ko je bil pa predal prazen, se je pa čudil ja kako to, da nima on nič za oblečt, kam so šle njegove cote, je šel mojga brata vprašat, če je kej pr njemu od njega in seveda ni blo. Pol sem mu pa pokazala skladovnico zraven postle, jo je pa kej hitro pospravu in nikol po tistem ni več pozabu pospravt. Vsaka šola neki stane. Čeprav je par dni smrdel v sob, smo veselo luftal, je bila šola poučna.
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 25.1.2008 23:39:43
|
|
|
|
sneška_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček00 Zgodba znanke - v poduk: Najprej stokrat : "...dragi a lahko prosim daješ svoje nogavičke namesto tla v koš za perilo, ker nimajo nog, da bi same tja prišle..." On: "...da draga, naslednjič ne bom pozabil..." Rezultat: štunfi so še vedno na tleh Nov ukrep: Štunfi spet na tleh, ona jih prime in vrže v koš za smeti. Naslednji dan on: ".. ej, kaj pa delajo moji štunfi v smeteh?????" Ona: " Kar se mene tiče tisto kar je na tleh spada v smeti in tako sem bom tudi obnašala v bodoče.." On: "pa a si nora? sej veš, da nimava denarja za osnovne stvari, a zdej bova pa štunfe stran metala" Ona: " sej ne bova kupovala novih, ko bodo vse v smeteh boš pač brez.." rezultat: Štunfov ni več na tleh, ampak so v košu za perilo. Zdaj sem mojemu to prebrala pa se je režal kot da je munjen in na koncu je rekel prekleta žlehtnoba Vsak večer svoje štumfe nosi v koš za perilo in jaz nimam kaj za jamrat Bolj teško jih jaz nesem nazaj v predal (mislim oprane)
< Sporočilo je popravil sneška_ -- 25.1.2008 23:42:40 >
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 26.1.2008 8:39:12
|
|
|
|
Teya*D.
|
No, mojega lahko tukaj pohvalim. Se slači v kopalnici in zmeče vse v košaro za perilo tako da nimam kaj dosti dela.
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 26.1.2008 8:51:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko smo že pri nogavicah in receptih. Kako naj ga naučim, da morajo biti nogavice pravilno obrnjene, ko jih daje prat? Da jaz ne bom roke dajala v njegove smrdljive nogavice, da bi jih obračala. Pa da so nogavice umazane od zunaj in so od znoraj samo prešvicane? Potem pa čisto nogavico okrog obrnem, pa vsa svinjarija ven leti. Zaenkrat mu prepuščam zlaganje njegovih nogavic in jih tudi v njegovo omaro pospravim neobrnjene in nezložene. Samo ne pali.
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 26.1.2008 11:21:09
|
|
|
|
Anonimen
|
moja mama je baje fotru na cesto zmetala vse kar ni pospravil za sabo in se je tako hitro navadil pospravljanja
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 26.1.2008 11:29:13
|
|
|
|
Grofica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa* moja mama je baje fotru na cesto zmetala vse kar ni pospravil za sabo in se je tako hitro navadil pospravljanja to sem tudi jaz naredila.samo ne lih na cesto. samo na teraso so letele. pa ga je bilo sram,kaj bojo sosedi rekli,pa je pospravil. zdej ga še vsake tolko zanese,pa pozabi,ma redkokdaj. nataša- s tem obračanjem nogavic pa se spopadam tudi jaz. še punci sta se naučili,da jih obrneta,on pa . a zdej ga morem jaz učiti,kar ga ni mati?? take štumfe mu pustim v košu za perilo. ko mu jih zmanjka v omari,že ve zakaj in gre hitro tiste umazane obračat.
|
|
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 26.1.2008 13:28:58
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Dobra rešitev za ne metanje štunfov v koš tole s smetmi - sam kaj pa če bodo smeti prehitro polne in bo na koncu dedec ostal brez štumpfov? Jaz mu ne grem kupit novih.
|
|
RE: Kako nogavice najdejo pot do koša za perilo 26.1.2008 13:39:44
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas pa noben niti jaz ne obačam štunfov. razen če so res umazane tko da je kaka leteča svinjarija gor, recimo žaganje. no pri nas drugih pospravljalskip problemov nimamo, je on bolj natančen kot jaz
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?